245

Анонимен

преди 11 години

Пичове, гласувайте си каквото искате. Но ако искате да плащате АЕЦ аз ще си закача едни соларни панели и се откачвам от енергото и ви оставям на *** да плащат. Лошото е че както каза някой отдолу ще дигната ДДС-то сигурно, защото тези пари няма да се изкарат само със сметките за ток.

244

бай Тъпчо

преди 11 години

"По-голяма част от избирателите подкрепят АЕЦ Белене"-Абе де ги видехте тез избиратели,та чак ги и преброихте бе,то никаде не иде дума за Белене на тоз рефирендум,то си питат само щете ли нови атомни централи или нещете,па кат щете-ша напраят още един кат на Козлозуй и туй то,кат нещете пак ша напраят същото *** ша кажат-ми то туй не е нова централа бе-тя сий старата...Ама човяк кат си има вече една къща,по-добре да си дигне още един кат место нова да прай бе,то сичко до пари опира...

243

Анонимен

преди 11 години

То ако я построят тази централа в сметката ти за тока сигурно няма да е 50лв на месец за АЕЦ ами 150лв.

242

дядо Боцко

преди 11 години

От горенаписаното е ясно едно - референдума няма да мине ...Само дето ще се трошат пари , заради мераците на БСП. И отсега мога да кажа какво ще говорят след избора.:) Майчето се готви за велики речи,иначе кой ще я забележи. Ама първо да обясни защо са похарчени 20мл.

241

до тодор 254

преди 11 години

Някой да извади верни данни и да ги представи на народа колко ще струва това удоволствие , за колко години ще се изплати и каква ще ни е цената на тока ???****************Тодоре ще ти извадят данни колкото искаш и каквито искаш, само да подпишеш а колко ще са верни един господ ще знае. Аз не смятам че съм от най глупавите хора, но познавам хората които го искат, манталитета им и техните машинации за рекет на народа

240

Анонимен

преди 11 години

Аз само за АЕЦ не съм плащал... нямам търпение да видя в сметката ми за тока допълнителен ред "Такса АЕЦ" 50лв. Аз това няма да го плащам!

239

До 279

преди 11 години

Защото е руски агент. Още ли не си го разбрал?!

238

Анонимен

преди 11 години

Истината е ясна-БСП разчитат на носталгията на старците по "Тошовата България".Да,но никой не казва на същите старци,че примерно,ще трябва да се вдигне ДДС-то и акцизите за лукса България да има втора АЕЦ!Щото само с вдигането на ДОД милиарди няма да се съберат.Затова няма да ида да гласувам!Не искам ДДС 25%!Искам детето ми да не ме псува след 20г.,затова че баща му му е натресъл яки данъци!Друго ми е интересно-защо от БСП никой не излезе с точни разчети,а Р.Овч. само се подхилква ехидно!ЗАЩО??!

237

До 272

преди 11 години

Борисови, я си платете вместо да раздавате акъл по форумите какво да се строи.

236

банкеръ

преди 11 години

На кого му пука дали ще гласувам или не.Те са си решили какво ще бъде и искат с този цирк да ограбят 22 милиярда законно.Дали токът ще е от АЕЦ или не е все тая,аз все ще го плащам на абсурдни цени,както и сега.

235

akud

преди 11 години

пълни глупости, нямам един познат който да отиде на този референдум, аз лично няма да правя евала на станишев. с тези похарчени милиони за референдума, можеше да се дадат коледни надбавки или надбавки към пенсиите

234

Анонимен

преди 11 години

до тест за ГРОБ НИКОЙ НЕ КАЗВАМ ЧЕ ГО ОДОБРЯВАМ.просто разсъждавам и търся логически отговор.

233

ХА,ХА,ХАААА...51%

преди 11 години

.....ОБИКНОВЕННИ , КОМУНИСТИЧЕСКИ НАДУВКИ..!!МАНИПУЛАЦИЯ ----АМА ,...... МНОГО ЧИСТА ПРОБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ЕТО КАК СЕ ПРЕДСТАВЯ ..."ЖЕЛАНОТО "--ЗА "ДЕЙСТВИТЕЛНО"!НЕ СМЕ ОВЦЕ , БЕ ДРУГАРИ.....ХА,ХАО,ХАААХАААА....НАС ПАРТИЯТА НЕ НИ "ВОДИ" ПОД СТРОЙ , ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ,БЕ..!ПАК , СТЕ ОБЪРКАЛИ РЕЙСА .....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААА...!

232

Анонимен

преди 11 години

Германия вече произвежда соларна енергия която е едва 20% по-скъпа от произведената от АЕЦ. Очаква се 2014 цената на соларната енергия да стане по-ниска от тази на АЕЦ. Цената на зелената енергия пада, а на тази от АЕЦ се качва. Ние очакваме този АЕЦ да се изплати за 60 години. Боже - то след 15 години сигурно Европейския съюз ще ни затвори пре-скъпия АЕЦ защото ще е опасна и устаряла технология но ние ще продължим да го плащаме още 60 години. Мамка ви *** - мислете преди да гласувате!

231

Борисови

преди 11 години

А пък от моето семейство никой не се е подписвал под искането за референдум, но със сигурност, ще гласуваме. Та от към нас имат пет гласа ЗА ....Белене

230

Анонимен

преди 11 години

Някой търси местенце да гушне повече парички.

229

Иванова

преди 11 години

Герп си направи егати и САМО*еБАЧКАТА с този референдум. От тук нататък народа си знае, че народния, техния си референдум за Белене е прецакан от ГЕРП. Настоящият въпрос, гласуван от ГЕРП вече си е само техен, на ГЕРП е обречен и така ще оберат всичките негативи и последствия, които ще резултират на изборите. Да си го плащат от субсидии, контрабандни или да щипнат от Тиквовите спестявания от Тиквовите 3 /три/ МИЛИАРДА европейски пари натрупани с пот и .....

228

до 257

преди 11 години

Германия затваря своите ядрени централиэ Защо Израел не искат да построят ядрена енергийна централа ? Сигорно са доста изостанали и глупави. Да дойдат при нас да им дадеме акъл Ние сме родени със спациалностб мазохисти и самоубийци.

227

Анонимен

преди 11 години

Този сайт все пак се управлява от БСП и ДПС. учудвам се че не казват че 100% от избиратели ще гласуват. Поредната комунистическа манипулация.

226

тест за ГРОБ

преди 11 години

До гацо"добре де,ако референдума мине и болшенството са ЗА строежа на АЕЦ,това задължава ли правителството да започне да строи.Те още един мандат ще увъртат че няма пари-и то сигурно е така- и пак нищо няма да стане.Колкото до до външното финансиране на проекта,това няма как да се случи."Това значи колко одобряват ГЕРП