301

БТВ Е НА К.ГЕРГОВ

преди 11 години

АБСОЛЮТНА ЧЕНГЕДЖИЙСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НА КАДРИ НА БКП/дс И *** ,КОИТО МРАЗЯТ И ПЛЮЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРЕЗИДЕНТА!НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ,КАК "ГАРАЖНАТА ПРИНЦЕСА"-Н.НЕЙСКА , РЕВА ПРОТИВ СИНИТЕ И ГЕРБ??!!ТАМ , ЗА ДА УГОДЯТ НА ДОГАН -ЕФЕНДИ ...ИЗЛЪЧВАТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ , В ИМЕТО НА "ЕДИНСТВОТО МЕЖДУ БКП/бсп И ДПС/дс"!!!НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ ,ВЕЧЕ...??!!!

300

Анонимен

преди 11 години

а защо и ТВ7 се намесиха в спора? и временно и те бяха си спрели сигналите? не казвайте после че няма споразумения между вас, то се ВИДЯ! едните подновяват /бТВ/ и другите подражават /ТВ7/

299

И не само

преди 11 години

И не само с турски сериали ни заливат. Не ни стига лошият живот, който ни притиска от всякъде, но и в Сутрешния блок на БТВ непрекъснато ни занимават, при това много цветисто, с възможно най-лошото, което се случва в България. Все пак не сме мазохисти!А какво да кажем за лошата дикция и говоренето на един дъх на някои спортни журналисти - няма точки, няма запетаи...

298

Анонимен

преди 11 години

На вкус и цвет - товарищи нет!Та в тази връзка,предлагам следното: Всеки разпространител на ТВ програми,си прави списък с ценоразпис на всяка една.Например: К1- 0.10 лв.БТВ- 0.10 лв.НОВА-0.10 лв.СКАТ-0.10 лв.SNN- 0.10 лв. и т.н и т.н. Отделния абонат си прави заявка по програми и цени и готовооо!Та така, гледай и плащай ако щеш К1,SNN, RTR, СКАТ, абе що на тебе ти е кеф!И после да видим, коя телевизя какъв рейтинг има!!!!!А де?!?!

297

НЕШО

преди 11 години

бтв ДАДОХА МАЛКО ЧРЕЗ СОЛА НА слави СЕСТРАТА НА БОЙКО. ***.

296

До 259

преди 11 години

Твоят коментар беше единственият положителен за БТВ.Вероятно работиш в тази западаща медия и се страхуваш за работното си място.Истината е,че на народа вече му се повръща от примитивните турски сериали и искат нещо по-стойностно.Оправете си програмата ако искате да ви гледат.Да и сега ви гледат,но неграмотните и малко грамотни и ограничени хора.Ако това ви задволява,продължавайте в същия дух.

295

CA

преди 11 години

bTV и Нова не гледам от около 5 години, от целия Булсатком само Discovery и Animal Planet да оставят ми стига

294

Анонимен

преди 11 години

И защо си мислят,че ни плашат?Има вече толкова телевизии на пазара,че и да иска човек не може да ги гледа всички.А БТВ със своите блудкави турски сапунки едва ли ще ни липсва много.

293

Анонимен

преди 11 години

Ще си гледате турските сериалчета по празниците! Честито! :) Бях се претиснил - олекна ми!

292

Анонимен

преди 11 години

До потребителите на кабелни и сателитни оператори - обадете се на Вашия кабелен оператор и заявете, че не желаете да заплащате за Босфор ТВ (БТВ) и Дудук ТВ (ТВ7) - да ги отделят в отделен пакт. Сега е момента да получим по качествено съдържание за парите, които плащаме!Весела Коледа и щастлива Нова година на всички!

291

!

преди 11 години

Рекламодателите им да вземат да прочетат малко коментари из нета и да се замислят сериозно при кого рекламират....

290

Рекламодател

преди 11 години

Добре е че медиаторите от БТВ се вслушаха в съвета да излъчват по празниците за да си съберат парите от рекламите. То ушким за хората го правят де, обърках се.

289

Анонимен

преди 11 години

Ооо, тук още не са спрени коментарите!?

288

Анонимен

преди 11 години

Baklava tv,kakvo stava be mishoci.Vidiahte li se kakvi ste poturkovci.

287

Анонимен

преди 11 години

Abe Slavi na kogo shte igrae sega manafov.Poluchiha si go tezi diletanti.

286

Анонимен

преди 11 години

Че нов договор може да няма след нова година вече разбрахме, но защо бТВ не спазват настоящият договор до 31.12.2012 и не възобновиха сигналите и на останалите си програми - комеди , синема и др. - нали уж вървели в пакет и не се предлагат отделно! "Благодарим" за "великодушието" ви бТВ към потребителите или към РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ!!!!!!!!

285

Анонимен

преди 11 години

Kazvam ne na televizia chalma.Pozdravi na Bulsat za tvurdata pozicia,ne e lesno da se izpravish sreshtu mafiata v Bulgaria.

284

Анонимен

преди 11 години

NE ISKAM btv V PAKETA SI.EVALALA NA BULSAT,ZATOVA PRODULJAVAM DA GI POLZVAM!!!

283

мак

преди 11 години

Честито на почитателите на турски сериали и на незаменимия чалгарин трифонов.

282

1

преди 11 години

Булсатком по-добре ще бъде без тв7,омръзна ми лизаческата физиономия на ***.