85

Анонимен

преди 11 години

Не се коси дъще щете повтори и няма да ти се размине тогава.А като гледам родата ви е некачествена и братчето ти ще удари.Само въпрос на време е.А кой ще му харчи ОКРАДЕНОТО ще видим.Но той няма да е.

84

Анонимен

преди 11 години

Ако става дума за твоето здраве и животец ТЕ НЕ СТРУВАТ ПУКНАТА ПАРА!

83

Somebody

преди 11 години

Колкото и сърцераздирателни трагедии да пуска Борисов в медиите, няма да ми стане мил! Защото в семейството ми е имало много по-големи катаклизми и съм си ги решавал сам! Така, че Борисов ПЪРВО ДА ДАДЕ - после ЩЕ ПОЛУЧИ (от избирателите) !

82

Анонимен

преди 11 години

Аз ви желая усмихната и весела коледа.Много лоши и завистливи хора пиват във форума.Дано им се слу4и нещо хубаво и на тях.

81

drapa4

преди 11 години

kogato stava vapros za zraveto na 5ovek ne tryabva dase pi6at gluposti dori i da e sestra na sadam husein

80

Анонимен

преди 11 години

Излекувала са е защото е лекарка, а това е едно съсловие, което се подкрепя. Ако беше заради парите, щеше да се е излекувала в чужбина с пари, а тук с познати и приятели. По едно време дори във Варна в една болница си пишеше, че роднините на лекари са с предимство. Имам познати лекари и техните деца или роднини винаги без чакане се приемат и отношението е съвсем различно.

79

Somebody

преди 11 години

Тя Борисовата хем че докторица и минава по колегиална линия, хем че сестра на премиера... Хич не е критерий за нищо! Гарван Гарвано око не вади! Така, че нея не я гледайте, ам вижте стари хора без роднини как ги обслужват по болниците в провинцията, като нямат пари да си платят, че дори и законово доплатят за регламентирани доплащания по линия на ЗК... Въпрос - с какво да плати самотен пенсионер без близки за остеосинтеза, ако се е почупил след падане на заледена улица?

78

Анонимен

преди 11 години

Тази сутрин Кошлука бе извадил един език....и лиза, лиза, лиза ....и накрая се облиза! Гнус!Господ здраве да и дава на жената, не й е лесно с такъв брат....да му сготви, да го нахрани ....и да му каже да бъде по-смирен....и да не си помисля , че е вед0нага след Началника....

77

Русенец

преди 11 години

Г-жо Иванова, господ здраве да ви дава, но ако не бяхте сестра на тиквата, от много време да сте на оня свят. Справка - всекидневно измиращите хора, благодарение на `квалифицираните не лекари`.

76

Анонимен

преди 11 години

дУ 94А къде СПА---23г.,.....ГЛАДУВАЙ ,ДАЖЕ И ТИЯ СА ТИ МНОГО!

75

Анонимен

преди 11 години

до 89И Аз ....!Аз искам да ми показвате ---И.Костов,Станишев,Доган ,Първанов,Р.ОвчЪ.,Масларова Мургина ,Ал.ПитроФ,царя,крал Кирил Рашков ,царицаTA KoстадинкаТА,....Сумиста.!

74

Анонимен

преди 11 години

Падне ли Рапона от власт ДА СЕ НАЦИНАЛИЗИРАТ ВСИЧКИ МЕДИИ.Те и сега НЕ СА НЕЗАВИСИМИ така че поне да се знае че са си държавни и пеят каквото им се каже.НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на МЕДИИТЕ

73

400 лв заплата

преди 11 години

гладен съм !

72

питащ

преди 11 години

Защо по Коледа ни занимавате с тази вредна за България фамилия.Тези да не са боговете от Олимп.Окрадоха здравните и пенсионни фондове , убиха с данъци бизнеса, а сега ДА ГИ СЪЖАЛЯВАМЕ.Ходете там от където сте се показали на този свят

71

Пожелавам на нацията

преди 11 години

Пожелавам на нацията безборисово бъдеще!

70

Анонимен

преди 11 години

Значи, омразата, няма да ви(ни) извиси. Да, не да си смирен, но достоен.

69

Писна ни вече !

преди 11 години

Не стига, че по цял ден показвате неприятната физиономия на пожарникаря и отпечатвате глупостите, които той непрестанно дрънка, а сега започвате и, явно платени интервюта, със сестра му, баба му, кучето му и така нататък. Спрете тази *** пропаганда! Писна ни вече от пожарникаря!

68

Анонимен

преди 11 години

От кога кварталните докторици започнаха да раздават акъл наляво и надясно??Ааааа,тази била рода на Рапоня.Този който разсипа държавата.Ето от къде е самочувствието че Може да дава акъл.....

67

sas

преди 11 години

За 16,80 на месец получавам мнооооого повече, отколкото простият ми ум може да си представи. Само болен мозък може за тези пари да очаква отлично здравеопазване. Докато не се въведе здравно застраховане и моите 16, 80 лекуват не само мен, но и Хасан и Айшето, здравеопазване няма да има.

66

льольо

преди 11 години

Мутрите нямат свян от нищо-и болната му сестра влезе в пропагандата!Казва ни да вярваме-ама с вяра само никой не е оздравял.А на редовия БГ пациент освен вяра друго май не му се предлага.Не се и съмняваме,че Бг лекарите са дали всичко от себе си за НЕЯ.Ама за нас-само,ако си платим,и тоняколко пъти!