170

пияница

преди 11 години

Да ви е.а у моралистите! Мишки нещастни - търпите да ви краадат, мачкат, унижават, обиждат, гаврят, и чакате и най-малкия шанс да се нахвърлите върху някой по-слаб от вас. Нещастници. Що не се нахвърлихте върху Галеви, Гугушева, Цецо и Боко, а си ги търпите и мрънкате под сурдинка? Пак повтарям - да ви е.а у моралистите!

169

Жоро Х.

преди 11 години

Много сме зле като народ и като човеци, щом злобата на мнозина не може да се смили от една човешка трагедия. Толкова ли са високомерни злобните драскачи и толкова ли са идеални, че си позволяват да искат сметка за отчаянието и безизходицата. Такива ли велики съдници се пръкнаха в държавата на порока, където зверства и свинщини остават ненаказани, но човешката трагедия се взима на присмех. Тежко и горко на тия зомбита. А на всички нормални хора, които слава Богу са мнозинство в този форум-поклон.

168

Анонимен

преди 11 години

Абе,света ще свърши,ама малко по-късно!

167

Баба Гица

преди 11 години

Цирка който медиите спретнаха е сринал психически жената. И аз да бях и аз нямаше да устискам .Жалко за дечицата й ,че и те преживяват всичко това !

166

морски

преди 11 години

Как не го е срам корумпирания Цветан Цветанов да изведе учителката с белезници от училище,жената нито е крадец,нито убиец,нито мафиот,в ада ще гори вътрешния ни министър,позор за държавата ни!!!

165

Анонимен

преди 11 години

Много е лесно да обвиниш жертвата, като й прехвърлиш цялата вина за случилото се. Така оправдаваш собственото си поведение. Пример - изнасилените жени "сами са си го търсели".

164

Работа

преди 11 години

В държавата на пияните учители - мутри,чалга,простотия.Нещата са свързани.Един учител,който не пие може да направи много!Дотам я докарахме.Хората да са съгласни ей такива хора да учат децата им...Пращайте ги на частни при въпросната даскалица.Ние в моето семейство затова ще се борим за домашно образование - не сме от чалга културата.

163

hristo

преди 11 години

do 159 : Ne si prav . Tezi neshta se sluchvat zashtoto roditelite ne si vurshat rabotata.Ako mama I tati za bokluci,deteto nqma kak da e po-razlichno.

162

7

преди 11 години

Навремето като бях ученик неведнъж даскал/ка е идвал почерпен,ама на никой даже не му е идвало наум да ги докладва даже на директора -голяма работа, даже часовете бяха по-интересни така. А сега явно матриала и отрочетата му съвсем са изтрещели - за едното нищо почти самоубиха бедната жена. Срам и за лешоядите журналист!

161

13

преди 11 години

До РУМЕН221 г-не Вие имате голями статистически данни но явно човешкото във Вас ЛИПСВА

160

до каса бира

преди 11 години

Точно в това е проблема! Огромен процент учители пият и то в клас и проблема се прикрива! Адмирации за директорката на 130- то ,че не е допуснала това в нейното училище! Нека случилото се бъде за урок и учители приятели на чашката да бъдат изкарани от училищата! Нека работят друго ,и да не бъдат пример за децата ни!

159

Работодател

преди 11 години

"Не стреляйте по пианиста заради тон фалшив".

158

до 162

преди 11 години

Значи миенето на чинии след работа в училището ти се вижда недостатъчно? Защо не четеш, преди да пишеш? Тази жена се е борила. Някой помогна ли й, или клюкарстваха и й гледаха сеира?

157

каса бира

преди 11 години

Най-добрите учители по математика за средно са в смг-то, и почти всички бяха пияници. На директора прякора му беше Владо мастиката :)

156

до работодател

преди 11 години

Всяко нещо си има мярка! Ако един твой работник дойде пиян и ти му простиш и се размине ,то скоро ще дойде друг и втори и трети ,защото веднъж подминато ще може пак да бъде подминато. Тогава бизнеса ти ще иде на кино ,а ти си се чувствай че не си на края...

155

РУМЕН221

преди 11 години

ДО "НЕЖНИТЕ ДУШИ"...- ПРИ 800 000 БЕЗРАБОТНИ, ДА КАКВО СТЕ ЗАСКИМНТЯЛИ ЗА ТАЗИ ***...- ТЕЗИ 800 000 БЕЗРАБОТНИ ХРАНЯТ 1 000 000 ДЕЦА...

154

Анонимен

преди 11 години

И ОЩЕ - човек трябва да си решава проблемите и локално!!Сравнението с политиците ни е неуместно.Ние като гражданско общество можем да влияем косвено върху тях,ако успеем да разрешим много други проблеми като този,които наистина зависят от нас.И ако имаме силна позиция децата ни няма само да слушат чалга и да се друсат!!Все пак от образованието тръгва всичко!!

153

до 159

преди 11 години

И къде в нашето лишено от морал и насилствено развращавано общество да ги намерим тези "ангели"? Учителите също са хора като нас. Освен това една птичка пролет не прави.

152

Анонимен

преди 11 години

Странно близка нейна приятелка Елена Лазарова (развяваща се по медиите) ,леля (поела грижата за децата) , необявен баща ... и накрая нямало кой да и помогне!!!!Ако някой го е грижа за работата му ,то той си я пази ,а не ходи пиян като мотика. Ако го е грижа за децата му ,то той си дава парите за тях ,а не за пиене. Ако някой е човек и личност ,то той знае кога да си намери втора работа и за получи помощ. (познавам доста учителки на почасова)Тогава колегите му не го предават и не го уволняват...

151

Работодател

преди 11 години

Когато завършвах Мениджмънт, преподавателя ни събра и ни каза:" И накрая, запомнете, че на този свят има хора и принципи. Хората са измислили принципите, но не могат са ги спазват. Когато има конфликт, много пъти ще ви се налага да избирате кое е по- важно - хората или принципите. Ако пренебрегнете принципите си, на следващия ден ще се събудите пак с тях. Ако пренебрегнете хората - това е края."