43

Василева

преди 11 години

До Анонимен,какво общо има с университетите дали си в НБУ или НАТФИЗ плащаш навсякъде .Не я защитавам ,антипатична ми е с поведението си на екрана в реалититата, но съгласете се ,че има доста реализирали се актьори на НБУ,ако си кадърен където и да си учил се реализираш и разбира се да не си затваряме учите и ако имаш някои да де вмъкне в кухнята на киното и театърът.

42

Анонимен

преди 11 години

"В Къщата успелите си мълчахме, чуваше се само думата на три луди!"Когато един човек е успял, не се хвали сам, а другите го признават. Що се отнася до лудите, в къщата по-луд от Стойка нямаше, пък и как си мълчеше (ако изпадането в истерия може да се нарече мълчание)!РS: Нека близките на Стойка и помогнат да слезе на земята, да се поогледа, защото от това, което видях се е запътила не към театъра, а към 4-ти километър!

41

vesi

преди 11 години

sys nishto ne proli4a 4e e ,,svqstna i umna jena,,............................skandalna li4nost.

40

10 бири

преди 11 години

Скромността краси човека,а при теб тя липсва. ОВЦА да ме извини животинката.

39

Анонимен

преди 11 години

Едно свястна жена, която не си мълча, а те я взеха на подбив за това!Браво Стойке!

38

Анонимен

преди 11 години

"Успелите" :)))))))))))))))) Това момиче е със сериозни психически проблеми, освен че е мега-досадна и грозновата. Опитва се да избяга от действителността, определено неуспешно

37

Анонимен

преди 11 години

има един клип във vbox аз обичам Пловдив много е готин,а аз ги обожавам майните

36

Анонимен

преди 11 години

Коя точно е тя ,че и претенции има че била успяла.,,Успелите си мълчахме" В какво си успяла ? Ако смяташ участията си в това тъпо предаване за успех просто нямам думи.

35

Анонимен

преди 11 години

Поведението ѝ нямаше нищо общо с това , че е затворена. И в първия сезон беше затворена, даже за по-дълго, но все едно гледам двама различни души.. Преди беше симпатична в своята непринуденост и дори първичност, сега е като някоя лелка, държи се изкуствено, драматизира, театралничи и каквото се сетите..

34

9689

преди 11 години

Едва ли плюещите са по хубави от Стойка,и могат ли да си представят какво е да си затворен.Стойке,никакво внимание на злобарите,вярвай в бъдещето.

33

Анонимен

преди 11 години

"Царицата на ЧАРДАКА"

32

ричи

преди 11 години

Не мога да преценя кои бяха по-луди - триглавата ламя или истеричката от Смолян.

31

Анонимен

преди 11 години

Стойке, с нищо не се различаваш от онези трите пачи. Слез малко на Земята, не може с един НБУ да СЧИТАШ (любимата ти дума), че си уникална актриса. Смешно е просто. Изиграй нещо в един истински театър, Народния, Армията или подобен и тогава се появявай с тези излияния.

30

Расъл у Расник

преди 11 години

Не сте прави...Стойка наистина успя...да ни отврати от себе си.

29

Анонимен

преди 11 години

Ф къщътъъъ успйелити си мълчахми, и съ чуваши саму думата на три лудйии

28

Анонимен

преди 11 години

Стойка забрави за "пипирудите" и смята, че като е завършила актьорско майсторство в НБУ е велика. Ако беше толкова кадърна, защо не завърши НАТФИЗ. Като си платиш може и космонавт да станеш. За пореден път се убеждавам, че това момиче има психични проблеми, страда от грандомания. Не виждам в какво е успяла. Когато говореше в изповедалнята най-често се чуваше ъъъъъъъ... Явно и мисълта и тече доста бавно. Пази боже сляпо да прогледа!

27

vbn

преди 11 години

Леле, "ние успелите"...Стойка явно се е взела много на сериозно! Тлъста, безформена ***.Чудя се защо има такова високо мнение за себе си? На какво се основава това?

26

ta0mi

преди 11 години

Който трупа знания, трупа тъга- разбирам я Стойка. Момичето е тръгнало по добър път, дано има успех! И в живота е така: умните мълчат, глупаците крещят. Силните хора са великодушни,момиче, не обръщай внимание на глупаците!

25

Анонимен

преди 11 години

Щом простакесата Стойка казва, че е успял човек, жална ни майка, българи!

24

Анонимен

преди 11 години

не й прави чест че не каза чао на Найден като излизаше