29

Анонимен

преди 11 години

В Бг Е НЕОБХОДИМО ,ДА СЕ ---ПРЕМАХНАТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ /СЧЕТОВОДИТЕЛИ/!Да се закрият 338 болници ,за да останат само 100 ,....но качествени ,след което като влезе ПАЦИЕНТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ,.....ДА БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ,а не ----Дай ми направление за еди кой си ,-----Дай ми направление ,за еди какво си,.....Дай,Дай ,...ама до 10- то число на месеца ,.....СВЪРШИХА НАПРАВЛЕНИЯТА ......ЕГАТИ ----ДЖИ-ПИТАТА ,ЕГАТИ СИСТЕМАТА?И КОЙ СТРАДА ----ПАЦИЕНТЪТ /КЛИЕНТЪТ /,..ЗАЯО НЕ СИ ПРИЗНАЕМ?

28

Andreshko

преди 11 години

А бе господа от форума,вие не четете ли другите издания?Тиквата казва,че ако догодина спечели изборите/не е важно как/,пак Дянков ще му е министър...

27

Анонимен

преди 11 години

Ей хубаво, че навремето беше Илко Семерджиев да ви оправи жалкото същестуване и да ви напълни гушите. Остави ви да се оправяте сами и гледай докъде я докарахте - нямате грам визия , нямате идеи, карате се като орел рак и риба ... и всичко това плод на дребните душици - тесногръдите. Няма 1 да погледне глобално на нещата ама на слепеца всичко му изглежда еднакво черно. По добре емигрирайте всичките да държите на истинските лекари инструментите в чужбина че аман от вас.

26

Анонимен

преди 11 години

до 28 Кратуно ,...СМЕНИ ДЯНКОВ ,....И ТОГАВА ЩЕ ТЕ ВИДИМ ,НА КОЙ----КОЛКО ЩЕ ДАВАШ ?ТАЯ РАБОТА НЕ Е ЛЕСНА ,...УПРАВЛЯВАТ СЕ МИЛИАРДИ ,А ТЕ НИКОГА НЕ СТИГАТ ,И В НАЙ-РАЗВИТИТЕ СТРАНИ !Още повече ,че в Бг ----КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА СА ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ !АЙДЕ У ЛЕВО!

25

Анонимен

преди 11 години

Само спъват прогреса тия докторя от алчност, не им стигат имотите и новите коли искат замъци и круизи целогодишно. Е цялата държава няма да се кланя на едно съсловие не случайно наричано в обществото "бяла мафия". И без това ползата от тях е неясна а вредата е навред по новините всеки ден.

24

Анонимен

преди 11 години

ПАЦИЕНТ ,.../КЛИЕНТ по ново му/!Търся логика...?Ако защитя лекарите ,....за мен ще е още по-зле ,защото обирът в/у мен ще е по-голям!Ако защитя Дянков ,пак АЗ ще съм по-зле ......!НА КОЯ СТРАНА,........... ДА ЗАСТАНА .....?

23

стоян петров

преди 11 години

Поне аз не съм разбрал Дянков да харчи парите от здаравните вноски за други цели, но щом едни лекари казват. На мене една жена ми каза, че бил и канибал. Възможно е резерва на здравната каса да влезе в държавния резерв но това е съвсем различно. А колкото до лекарите когато Гайдарски беше министър го запитаха за корупцията и той отговори: да в здравеопазването винаги е имало и има организирана корупция. Когато Борисов назначи Анна-Мария каза: Пуснах 20 кандидати за проверка. Всички са в схемите

22

Анонимен

преди 11 години

Има едно *** във форума, което постоянно плюе лекарите.*** навярно е от тиквите.

21

СЛАБОУМЕН

преди 11 години

АБЕ КАЗВАХ ВИ АЗ, ЧЕ ТОЗИ ДЯНКОВ Е БОЛЕН МОЗЪК...ЕТО И ЛЕКАРИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ГО РАЗБРАХА. СЕГА ОСТАВА И БОЙКО БОРИСОВ ДА ГО РАЗБЕРЕ. И ДАНО ДА Е ПО-СКОРО

20

СМЕХУРКО:)))))))))))

преди 11 години

Г-н Рай :)))))))))))))) чин оФ има пари но много крадете и лъжете :))))))))))))) К..................и скъпи коли :))))))))))))) никакво здраве опазване пари от хората все не ви стигат а колко хора затрихте до сега с услугите си да има осъден от съсловието ви все невинни сте .Двукраки без морал и ценностна с-*** сте

19

Анонимен

преди 11 години

до ЛЕКАРИТЕ АЛООО, КОЛКО ПЪТИ ,БОЦИ ВИ ПОДКАНЯШЕ ,.....ДА СИ НАПРАВИТЕ РЕФОРМА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ,...АМА ВИЕ ---НЕ ИСКАТЕ ,ЗАЩО?След като не искате ,....Дянков ще ви я направи ,колкото може !СЪРДЕТЕ СЕ НА СЕБЕ СИ !Нормално е ,в държави /БЕЛИ/,с население ----60-80 млн.,жители ,...да има само 94 болници /а това са скъпи "заведения",....А В БЪЛГАРИЯ ,НА 6.4 МЛН. ЖИТЕЛИ ,ДА ИМА -----438 БОЛНИЦИ ,и те едни болници ....ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ....

18

Анонимен

преди 11 години

Лекарите станаха тежки милионери. Да приватизират , да си изкупят болниците. Парите, от продажбите им, да отидат за увеличение на пенсиите, детските и майчиството. Здравеопазването, да излезе от бюджета, на България. Да се оправят, според количеството и качеството на труда си, докторчетата - на пазарен принцип. Да станат равни пред Закона. А не за причинена смърт, да носят административно наказание - глоба?!

17

Анонимен

преди 11 години

Дянков и останалите кръвопийци от герб, махнете се от България!!!

16

Анонимен

преди 11 години

до 15"Какво следва"...?Следва ,че Дянков е прав ,иначе няма да има такъв пост---Мин. на финансите !Кой ни е виновен ,че 20г.,....СПАХМЕ И ЩРАКАХМЕ С ПРЪСТИ ,.....И ВСЕКИ ДЕН ЗА НАС БЕШЕ ----ЧАКА-РАКА ?Все някога парите свършват ,..и това стана !

15

Анонимен

преди 11 години

Metallica - For Whom The Bell Tolls ?(with lyrics)

14

Анонимен

преди 11 години

Алчна пасмина са туй лекрите ей , алчна и гадна и долна пасмина... вечни ненаядени

13

Анонимен

преди 11 години

Дянков,недей да си ходиш!Стой,докато и на последната заблудена чугунена глава и просветне,че с нейните здравни осигуровки пълнят дупките в останалите загниващи сектори !Стой,недей да си ходиш!Още трябва!

12

Анонимен

преди 11 години

Защо в Бе-гетото съществува изречение----"Бяла мафия",......А?

11

of

преди 11 години

NE SAMO LEKARITE A 95% OT BG ZOVE SASHTOTO.OSTANALITE 5%SA MAFIOTITE OT MAFIQTA GERB.

10

Ани

преди 11 години

Парите не са за лекарите,а за изследвания и лечение на пациентите! Щом здравните ни вноски не отиват по предназначение и се пренасочват,парите няма да стигат за лечение и ще си доплащаме за здравни услуги!А "алчните лекарчета "ще са буфер между пациенти и здравна каса вместо да ни лекуват!