466

Попов

преди 11 години

Два пъти прочетох тази "статия"и нищо не разбрах.Какви милиони, какви пет лева.В нашия народ има нещо нередно.

465

миро

преди 11 години

мръсен гаден ***

464

миро

преди 11 години

по голям лъжец от него няма

463

БПФ

преди 11 години

520, трудно ще осъдем тая гнида. Адвокатите му ще го изкарат невменяем и ще призоват 5 000 000 българи за свидетели.

462

БПФ

преди 11 години

Грозен ***, никой на тоя свят не може да лъже повече от тебе !!! Какво обеща преди изборите мръснико, за да излъжеш тоя изстрадал народ, та да си напълниш швейцарските сметки на негов гръб, а какво излезе ??? Над 1/4 от хората мизерстват, работници в държавни предприятия на прага на гладна смърт, пълно беззаконие в държавата, разсипана икономика, загиващ частен бизнес !!! И се радвай, че това овче племе не е нормален народ, мръснико, защото ако беше, досега да ти е откъснал кратуната !!!

461

Анонимен

преди 11 години

"Малки са, но много. И лъжат, лъжат, лъжат...."... твърди човекът, който никога не каза нещо и да го спази, има над 400 неизпълнени официално дадени обещание и където се изкаже, все нещо ще излъже....

460

86

преди 11 години

БОРИСОВ събоди се ,полувин България мизерства ..

459

lilava

преди 11 години

tuk ako niakoi kazva istinata ,zialata istina i pak istinata go iztrivat s gumi4kata

458

lilava

преди 11 години

До Анонимен prodavat ni na evreite,tova e zagovor sre6tu balgaria.--za da iz4ezne do 50 godini i tuk da stane sve6tennata zemia na udeite

457

se

преди 11 години

Бойко е шута на България.Клоун който няма да видим при друго управление.Простодушен наглец с червен нос и завидна омраза към народа си.Да оставиш хора с 130 лева пенсии и да говориш колко лентички си прерязал е цинизъм до край.Истинат е ,че си отива след 6 месеца и това го боли защото след това го чака затвор за ради геноцид срещу собствения си народ.

456

Бойко - загадка ли е

преди 11 години

Понеже има много мнения за Бойко Борисов, позволявам си да ви предложа вижданията на председателя на РЗС, г-н Яне Янев. Той се е доказал като борец за истината.От неговата уста лъжи никога няма да излязат. Искрен е.НАХОДКА в You Tube . youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=relatedКойто не вярва да пусне материала: Бойко Борисов Убиец Български ПремиерЦитирам: Да така е, като главен секретар на МВР Бойко Борисов не се държеше като отговорен полицай в демократична европейска държава, а като тартор на силова групировка. Той продължава по същия начин да се държи и като министър председател. Разчиства всички неудобни и най-вече срещу политическите опоненти е готов да извади автомата и да стреля.

455

Б.Б до 513

преди 11 години

Лукойл вече има едни джиджавки дето отчитат всичко дето влиза и излиза от там,и той не е единственият доставчик на горива в България,може да провериш.Доставките на газ от Русия са резултат от дългогодишното бездействие на предишните правителства,но това даде зелена светлина за разработването на газовите ни находища.ЧЕЗ.ЕОН И ЕВН са различни частни разпределителни дружества на електроенергия и не виждам къде видя монопола в тях.1/3 от ВиК дружествата вече не са държавна собственост.Нещо друго

454

миро

преди 11 години

лъжат защото искат пак да докопат кокала,ама 20 години им сърбахме попарата и на червени и сини и на доган и царчето и вече не ги щем

453

Герб срина държавата

преди 11 години

Станишев увеличи ДВОЙНО пенсиите и бюдж. заплати, Борисов ги замрази вече 4-та година. 700 000 нови безработни при Герб, при 350 000 ОТКРИТИ нови работни места при Станишев, 30 000 емигриращи годишно при Герб, при 2000 при Станишев, 25 млрд. чужди инвестиции при Станишев, при Борисов- нула и компаниите бягат от България. По всичко Герб срина страната главоломно надолу. Вижте Доклад на Икономич. форум в Давос- по всичко, в сравнение с предното правителство Герб ни е пратил с 20...50 места надолу.

452

Анонимен

преди 11 години

До ЧУК И ГЕКПоздрави борчетата от мен

451

ЧУК И ГЕК

преди 11 години

Петък е.Аз отивам на Банско да карам сноуборд през уикенда,а вас ви оставям да бистрите политиката,то за такива като вас почивен ден няма.

450

Анонимен

преди 11 години

До Б.Б. до 507Лукойл,Газпром,ЕОН,ЧЕЗ,ЕВН,ВИК

449

Анонимен

преди 11 години

Ана бас че след изборите Винету ще се покрие като братя Галеви!

448

Б.Б. до 507

преди 11 години

Кои са тия енергийни монополи,че не ти разбрах въпросчето?

447

Анонимен

преди 11 години

Станахме роби в собствената си държава...А робовладелци са тия които сами си избрахме да ни управляват-парадоксално но факт!