318

АНТИГЕРБ

преди 11 години

Дано им преседне на тия герберски ***.Господ гледа ,бави ,но не забравя.Никой не е избегнал Божието възмездие и ще плащат и на внуците внуците им

317

Перо Пиката

преди 11 години

Комунистите беха единствените, които мразеха по дифолт съдии, прокурори и адвокати и единственото време, по което тази крадлива клика беше набутана в *** *** беше от 1944 до 1989 г. Даже министерството на правосъдието се държеше от БЗНС заедно с това на земеделието и пощите.374, когато основна цел в една държава е да няма гладни, боси и неграмотни, държавата да е добре защитена и образование и здравеопазване да са безплатни, не остават пари за отглеждане на богаташи!

316

Анонимен

преди 11 години

Разврат, алчност, корупция, неуважение към възрасните хора, неуважение към младите хора и децата, това е управлвнието на ГЕРБ. Може би ще кажете, че това било защото преди това други са управлявали? Е, за 4 година каква е разликата в поведението на едните и другите. Прочетох баснята на Лафонтен за ЖАБАТА И МИШКАТА - ДА ЖЕЛАТЕЛНО Е ВСИЧКИ ДА Я ПРЕПРОЧЕТЕМ.

315

Анонимен

преди 11 години

МС раздаде 74 млн. лв бонуси. За пенсионерите обаче няма...........................................Маскирани с пушка ограбиха златарско ателие в Пловдив.............................................Населението в света расте, българите намаляватЗа 40 години ще се стопим с 2 милиона-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

314

Анонимен

преди 11 години

още римляните са казали -" Да го духат бедните "родните политици нищо ново не са измислили ;)

313

Анонимен

преди 11 години

На имащия и 1000 лв. да му дадеш-просто ще похарчи повече за ненужи глезотии. Но за бедния песионер и 20 лв. да му дадеш са МНОГО. Бойко, Тикво тия пари дето ги ограбихте и грабите къде ще ги харчите? И вие имате по 1 корем и вие ина вас ви трябват 2 кв.м. накрая. Толкова ли няма почтенни упрвляващи, коио да поискат да останат в историята, като спасители на нацията? Защо само далавери и пари са ви в алчните тикви?

312

Анонимен

преди 11 години

Щом като няма пари за бедните пенсионери защо се раздават пари на богатите чиновници, ТЕ И БЕЗ ТОВА ВЕЧЕ СА СИ ПЛАТИЛИ СКЪПИТЕ ПОЧИВКИ В ТОПЛИТЕ СТРАНИ. Но мили хора моля прочетете баснята на Лафонтен за жабата и мишката. Съгурен съм, че има възмездие.

311

до 368

преди 11 години

Бай Миле към Сретан Йосич в скандални СРС: Бойко взе парите! Това е цитат от в-к Галерия от 13.12.2012 г.Като си толкова информиран, поясни как Борисов от пожарникар, охранител, кмет и премиер стана милиардер в ЕВРО..Как неговата любовница Цветелина Бориславова е най-богатата жена в България, собственик на банки, хотели, произвежда зелена енергия, за която плащаме прескъпо и т.н. Като дърт *** знаеш, че най-добрата защита е нападението.Върви и си смени памперса, че много пожълтя.

310

Анонимен

преди 11 години

Перо Пиката, хората, не от номенклатурата, през социализма живееха в общи комунални квартири и ако Партията, не благоволеше - не получаваха жилище. На селяните бе национализирана семята и инвентара, като за благодалност им дадоха мижави земеделски пенсии. Селянинаътбе принуден да продава яйца на държавата, чрез яйчари, за да се издържа. Лекарите бяха еднакво бедни с масата хора. Грижата бе за върхушката, не за суверена. Внушаваха ни, че по-добре е да живеем бедно, но да няма война?!

309

999999999

преди 11 години

ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАК ПАРИ НЯМА!ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ.ТОЧКА

308

пенсионер

преди 11 години

ТИКВА,НА *** У П.ТКАТА КАЛПАВА!!!!!!!

307

АЗ

преди 11 години

гнусно и срамно

306

Справедливост

преди 11 години

Аз ако бях щях да дам по 50лв. на най- бедните, и не заради рейтинга и политиката , а заради Вярата в доброто,справедливоста човечноста .

305

пенсионер-социалист

преди 11 години

Другари току що на Позитано 20 са взели следното решение. От утре започва изплащането на коледни добавки за всички пенсионери по 1000 лв. Това стана възможно след като Станишев върна 1 500 000 евро , които беше дал на Хохегер и Моника-жена си. Доган пък върна 2 000 000 евро хонорара си като хидроинженер, защото му го дали по погрешка. Масларова върна 5 000 000 лв. които по погрешка взела от социалното министерство. Р.Овчаров пък надмина всички той върна 5 000 000 евро от Швейцарската банка .

304

Анонимен

преди 11 години

Крадат като за последно.Безочливо и нагло.Има ли още някой,който да им вярва?

303

до 363

преди 11 години

Българската "интелигенция" след 9-ти е била същата, каквато е и днес - съдии, прокурори , адвокати, политици в парламента. Същите, дето утре народът пак ще ги нареди до стената, когато му дойде времето, а то идва! Колелото на историята се върти! Дали ще са пак комунисти, антиглобалисти или фашисти, но хората ще изригнат и ще изметат тая ***, която цяла нощ обикаля кръчмите, а цял ден краде от пенсиите и детските на народа!

302

възмутен

преди 11 години

Не мога да разбера защо хората се оправдават, че не са комунисти или че не са гласували за БСП! Какво значение кого поддържат или не! Когато една партия вземе властта тя става управляваща на целия народ и не се грижи само за симпатизантите си, а е длъжна да се грижи за всички в тази скапана държава! Вместо да се убедят хората, които не са гласували за нея и да покажат, че наистина са заслужавали да ги подкрепят, напротив - те ги ругаят и демонстрират наглото си отношение и не само към тях, а и към тези, които са дали гласа си за тях! Така, че мили хора, не се чувствайте длъжни да се обяснявате на тези, които цял мандат почти ви правят на маймуни и пет пари не дават за вас!

301

3-2-7

преди 11 години

327, не афиширай същността си Такива като теб, трябваше да бъдат ИЗТРЕБЕНИ през 89 годинИ! От сляпа ярост дори правиш технически грешки. Не се разкривай - на километър разстояние смърдиш на фашиЗЪМ, на Освиенцим. Или на деветосептемврийски болшевиЗЪМ. Все това.Не излагай ГЕРБ-а, щом си му привърженик. Ей, ей, не посягай към калашника. Той, дядо ти, като слАзъл от Балкана на 10 септември 1944 (след като се качил там на 8-ми септември), целел българската интелигенция с ИЖ и Токарев, та и ти ... И все пак, чети повече. Може пък и да се промъкне нещо в циментираната ти мозъчна кутия.

300

пенсионер

преди 11 години

Помните ли ,когато Станишев раздаде за Коледа по 150 лева на пенсионерите?Тогава писаха за един случай:От едно село двама пенсионери си събрали тези пари и си купили общ телевизор като го кръстили "Станишев".

299

Перо Пиката

преди 11 години

Тука е пълно с празноглави ***, дето сека втора дума им е "комунист" като нещо кофти. Тези кратуни никога не са виждали комунист, нито имат идея за какво става дума!Колко е хуманен, прогресивен и развит един социален строй се съди по отношението му към най-слабите и беззащитните - децата, старците и болните! Комунистите първо се грижеха за децата и пенсионерите, а учител и лекар бяха най-уважаваните професии!Сега единственото ни щастие е, че не чакаме за телевизори и леки коли!