291

Анонимен

преди 11 години

Във Виена няма нощно заведение в което не се пуши !!!!!!!!Друг е въпроса ,че са им *** заведенията :))))))))))))

290

Анонимен

преди 11 години

Повдига ми се вече , когато някой ми обяснява как било в Европа.

289

до 359

преди 11 години

Септември бях в Австрия - НЕ СЕ ПУШИ, В Германия - също не се пуши,, в Италия - хората излизат от заведението в предверие, което е остъклено, излизаха вмай само балканците. Преди седмица се върнах от Испания - и там не се пуши на закрито. За Холандия - няма какво да обсъжддаме - там е позволена и дрога, по тази логика трябва да се позволи и у нас, тъкмо ще спадни черния пазар, но ще спре финансирането на партиите. В чехия и Румъния - също има забрана. За Франция - не знам.

288

до 357

преди 11 години

Ти в коя Европа си ходил , защото в Австия след 23 ч се пуши , в Белгия след 24 ч в определени заведения се пуши , в Италия , Франция , Швецария , Холадния , Германия също са намерили компромисни варианти . В тези държави бях скоро и за тях със сигурност мога да го твърдя .

287

тъпа дискусия

преди 11 години

Темата е пусната от ГЕРБ - типично противопоставяне на хората. В театрите, кината, самолетите и влаковете - не се пуши. Защо пушачите ползват тези неща и нима е намалял зрителския поток или броят на пътуващите със самолет. Аман от чалгария - пуша, пия и шишета суша. Това е само тук - в дивата България. В Европа съществува забрана и се спазва. Забраната е първо за здравето на непушещите и едва след това за отказ от цигарите. Който иска да си дими - да си го прави вкъщи!!!

286

мда

преди 11 години

За празниците сме запазили вили с приятелите.Искахме в София на ресторант ама...както и да е вече сме резервирали.Жалко, че по-рано не върнаха стария режим за пушене в отделни зали и тогава щяхме да ходим да запазим там маси.Само за тия дето остават без работа ми е жал иначе ми е все едно за забраната.

285

Анонимен

преди 11 години

Звучи добре , но как ще разделиш заведенията? Отново ще има дискриминация, пак протести.. :-))

284

мда

преди 11 години

Ми аз съм от тия дето не са ходили и един път на заведение след лятото, заради забраната, а не защото нямам пари.Всяка ден ми звъни някой познат да се видим на по бира някъде и още докато говорим се сещаме "Ооо ама то нали не се пуши...айде дай да ми дойдеш на гости." и ей така.Иначе аз не протестирам срещу забраната, но на заведение няма да отида.Обичам да пуша докато си пия бирата на масата, а не да ставам и да излизам.Другото лято пак ще ходим по кръчми-ако има такива де.

283

до 347

преди 11 години

Ами за това най-добре е да се разделят заведенията. Кеф ти риба, кеф ти паламуд. Всички са щастливи и никой на никого не пречи.Пушачите си пафкат, непушачите се "наслаждават" на храната:))) И после пляснали с ръце и се прегърнали.....

282

Пушач

преди 11 години

Да , пуша и то доста - знам че , това си е зависимост.Отказвал съм ги 3 пъти , но ми се пуши . Да , намалих посещенията си по заведения и то значително . Най - ми е хубаво да пуша когато пия и в тази връзка ,сега когато ми се случва да излизам , пия по-малко . Дам ,сега по-малко пия и по-рядко излизам , пуша си както преди - но наистина от мен заведенията загубиха поне 1500 лв на месец .

281

кой

преди 11 години

Кой пуши само *** и жените

280

Анонимен

преди 11 години

Никакво пушене.Дянков цигарите 10 лв бройката.Казах,Б,Б.

279

ritci

преди 11 години

До Анонимен 339И аз съм непушачи и съм напълно съгласен с теб. Но не се спазваха тези ограничения.Пушеше се и в двете зали. Ако има контрол съм съгласен.

278

Борко

преди 11 години

Всяко чудо за 3 дена

277

До №339

преди 11 години

Аз ще ти кажа какво:в залата з анепушачи каквато и система да инсталираш, винаги влиза миризма и дим. Защото помещенията са общи. Ако има едно заведение, разделено на две напълно независими части, с отделни входоев и т.н. - тогава да.Иначе си е "мижи да те лажем".Пушачите просто не го усещат за щото постоянно си миришат, но за непушача миризмата е ясно доловима и много неприятна. Била съм пушач, мога ясно да направя разликата.Сега е много по-добре.

276

хахахаха

преди 11 години

До демократ ако искаш мога да ти кажа къде работя но е в противовес с фирмените правила, и да няма ресторант за 2000 човека за това ходим по тодели. Моят е 28 човека и пушат 2-***, отностно пържолите ситуацията е 26 човека ядат и се веселят 2-*** мръзнат отвън и злобеят че не могат да ни тровят

275

Анонимен

преди 11 години

Пречи им, защото им пречи, мноо ясно.

274

ха-ха

преди 11 години

Вие чувате ли се какво говорите!!! 16% бил спрели изобщо да посещват за ведение от 1 юни?! И очаквате да ви повярва някой (освен пушачите)? Нека ви кажа нещо-познавам много хора, които без д абойкотират нищо просто не ходеха по затворени заведения именно защото се пушеше вътре. Това са хора с различни алергии, много (съвестни) бременни и майки с деца. Сядали сме в студа с детето на заведенеи отвън,защото вътре е одимено и е вредно, но не знам нито един пушач да му е било неудобно от това!

273

Анонимен

преди 11 години

336, ако под мен имаш предвид Кънчо - да :)))))

272

Кардио

преди 11 години

Това е една толкова измислена тема!... И се раздухва постоянно с поне две подли цели: 1. Да настройва българите един срещу друг и 2. Да измести общественото внимание от къде къде по-съществени (вкл. и за здравето на нацията) проблеми, като например безогледното ограбване на народа, хроничното безпаричие за 90% от населението, чудовищната безработица... Да продължавам ли с кастрирането на демокрацията и пр. екстри? Мисля, че няма нужда. И е време да престанем да се ядем за радост на политиците!