109

ФАШИСТ

преди 11 години

то пък една новина - все едно , че на полюса има лед :)))))))

108

ms13

преди 11 години

Аз си мисля,че македонците са създали Европейския съюз преди 2500 години....................питайте ги ако не вярвате :)

107

Уплашен човек

преди 11 години

Балканските народи пощуряват весе повече и повече. Ей на тва му се вика "начален глобален бич" съпровден от трансформация, която следва заветитв на Моисей (40 години)...

106

евромак

преди 11 години

БЮРМ требе да влезе в ЕС. Крайно време е Меркел да разбере, че е македонка. А тоя Оланд за какъв се мисли, като дедо му е македонец. Разни там Барозовци, Рампойовци... всички са с македонски корени.Требе да се сложи ред и тоя ЕС. Така не може. Историята на Европата е една , и е македонска.

105

Абе луди ли сте

преди 11 години

За какво ни трябва тези бедни и гладни ***, да ни виснат на врата с всичките си проблеми.Ходи ли сте в Македония --там има само едно Охридсо езеро -- всичко останало е пущинак.Няма гори, няма природа -- камъняци и Албанци.

104

Трябва

преди 11 години

Трябва да влезе Македония без уговорки.Така, ще имаме едво смехотворно подобие на държава -- определено ще бъде забавно.Второто и по-важно -- ще престанем да бъдем на опашката на ЕС.Третото -- в Европа ще се запознаят по от близо с МАКЕДОНИЗМА

103

Морския

преди 11 години

Сливане,обединяване-за 48 часа и за Веки веков !Амин ......

102

Морския

преди 11 години

Браво!Това решава всички въпроси-казва се - "АНШЛЮС"И Македония след 48 часа влиза в ЕС !

101

ел

преди 11 години

Коректното заглавие всъщност трябва да бъде: Само 8 на сто смятат, че страната ни трябва безусловно да подкрепи Македония за ЕС. Това е новината, новинари от Днес.

100

№2

преди 11 години

Треба да се направи разлика помеу нив,т.е. да се покаже дека денешните Македонци немаат никаква врска со ант.Македонци и дека не се потомци на ант.Македонци и на нивната историа.И наважно,дека териториата Македониа не е етничка териториа само на денешните Македонци,туку териториа на коа живеат три различни нации во свои држави-РМ,Бугариа и Грциа.Советот за безбедност не дозволи само една од тие три држ.да го носи името на целата териториа.Како да се реши ова зависи од нашата влада.

99

№1

преди 11 години

Дали уште некому не му е асен проблемот ко Советот за безбедност го означи како разлики околу името Македониа?Постоела античка Македониа и денешна Р.Македониа.Треба да се наде начин да се направи разлика помеу едната и другата,т.е. да се покаже дека Р.М.нема никаква врска со ант.Македониа и дека РМ не е наследничка на ант.Македониа и на незината териториа.Постоеле ант.Македонци и денешни Македонци.

98

Анонимен

преди 11 години

На македонски обещания не вярвам.Да си коригират ИЗМИСЛЕНАТА ИСТОРИЯ! Да напишат на паметниците БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ!Накрая да се извинят публично, за подмяната на историята ни и присвояване на историята ни.Сега е момента, да си върнем заграбеното.

97

Наблюдател

преди 11 години

Македония на три ..... парчета :DТоази измислена държава трябва да изчезне като тризначки от биг брадър !

96

Анонимен

преди 11 години

Албанаците са ги купили вече

95

werti

преди 11 години

И още. Българите са най-големите ксенофоби. Една ме пита: Ти защо живееш във Варна, като си от Х.? А аз: Защото тук учих и срещнах един състудент от Варна, с който имаме деца от 11 години. А твоят син какво прави в Испания, другият-в София? Така че, мили хора, не ги "своете" македонците, хич не ги имате за "наши". По-голямата част имате непоносимост към другите - варненци не харесват бургазлии и добричлии, пловдивчани - софиянци, а за др. градове, дори и областни казват "О, там някъде..."

94

МОРСКИЯ

преди 11 години

МАКЕТАТА ВЪОБЩЕ НЕ СА НОРМАЛНИ.ГЛУПОСТИТЕ ПИШАТ

93

Въпрос

преди 11 години

"Македония в ЕС, ако спре антибългарската кампания!"А ако я възобнови, след като я приемат? Защото това е напълно възможно, знаейки им манталитета! Тогава какво правим?

92

PAPATA

преди 11 години

" Македония в ЕС, ако спре антибългарската кампания! " , I da zapochnat da izuchavat v uchilishte ISTORIATA, TAKAVA, KAKVATO E !!!! Inache - NE !

91

Анонимен

преди 11 години

Спокоино след още 10-15 години ще станат квартал на София

90

makedonec

преди 11 години

ej tatari svestete se-makedonsko ime nema da zagine,vas istorijata ve pamti kako soncogledki-vrtikapi,samo jane sandanski za vas site sto ste krvnici na makedonskiot narod,sloboda za makedonskiot narod vo okupiranata pirinska makedonija