160

Спонги

преди 11 години

До БАТЮКогато бяха изборите за Европарламент, СДС нямаше регистрация заради Юруков. Тя представлява всички нас, гласували за Синята Коалиция. Опитай се да разбереш. Просто е. Всички депутати в Парламента от СК които бяха от СДС са избрани и от тези от нас гласували за ДСБ. Кабаиванов, безгръбначното мекотело, което отново се изложи, не представлява никого.

159

един

преди 11 години

До АНТИГЕРБ *** комунистическа мутро, сбъркал си времето.

158

Седефчо

преди 11 години

Надка сънува мокри сънища. С клизма, кинти и кебабчета по изборите може и да минат 4% бариера. Политическите динозаври в България нямат умиране. Във всяка нормална европейска държава, след загуба на избори, ръководството на партията се сменя. Старите се пенсионират и на тяхно място място идват млади, с нови идеи и енергия за промяна. Само в нашия парламент едни и същи мутри от 23 год. Не се наядоха, накрадоха и наситиха на власт. Да са ни живи и здрави още 23 год.

157

до 180

преди 11 години

за да има мир, БСП в Сибир

156

Unufri

преди 11 години

Ти откъде знаеш как мисли 90% от народа? Лично ги интервюира ли? Сега ще ми кажеш - ами нали виждам какво става и т.н. Нищо не виждаш. Слепи сте. Вие като сте мизерни и смятате, че целият народ е мизерен. Айде стига сте се произнасяли от името на народа!

155

Анонимен

преди 11 години

Някой знае ли каква е разликата между ляво и дясно в страната ни?Или това са етикети за обозначение на партиите.

154

Анонимен

преди 11 години

Понеже съм от нищожния процент българи, които имат памет, искам да напомня как започна кариерата на Борисов. Бидейки бодигард на Живков и Симеон, той бе назначен за главен секретар на МВР. Предполагам много хора бяха озадачени от странното назначение. Поемайки поста, като истински мачо, който е решил да сложи ред в държавата, той направи първото си изявление. В него каза, че няма да позволи и косъм да падне от главата на полицай. Няколко месеца по-късно пиандурникът Вежди Рашидов, бидейки общински съветник, и много велик естествено, с Илия Павлов зад гърба си, удари публично полицай. С интерес очаквах реакцията на мачото Борисов. Ами! Борисов се покри като последната шушумига и запази пълно мълчание. Тогава разбрах, че пожарникарчето не е стигнало случайно до този пост

153

Анонимен

преди 11 години

Нали вдигахте ръцете с двата пръста,ся кво стана седесари?

152

стар седесар

преди 11 години

да Анонимен. Не плюйте ГЕРБ, те са избрани с гласовете на десните избиратели. Най- после има за кого да гласуват, след като Костов и сие дълги години им отнемаха това право- Неделчо Беронов ит.н. Нали ви е ясно, че НДСВ беше също избрано с нашите гласове, както и второто място на Сидеров на предишните президентски избори- той пък все, че си повярва. Желая успех на новото ръководство на СДС.

151

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям синята коалиция с Надя и Костов. Точка. поддържайте си герб-мерб, бсп, дпс, все ми е тая

150

Bob

преди 11 години

Стралджата, ИК 1.46 и Oптимист са мозъчни кастрати, деграданти. Слагайте им минуси и въобще не им четете какво са писали.

149

БАТЮ

преди 11 години

Как да оставиш 17000 евро заплата и да напуснеш Европарламента я...Да не е будала "кака ви Надя..." БАЙРАЦИТЕ СА ЗА ГЛУПАЦИТЕ !!!!!И аз бях един от тях в далечното минало,но и тогава не харесвах Костов и "хубавото Наде "-биеше ми много на комсомолска активистка с патоса си на говорене още тогава,но пред Жан Виденов и БСП нямаше друг избор ... Сега обаче - ДА ИМА МНОГО ЗДРАВЕ ОТ БАТЮ,ЧЕ ПАК ЩЕ ГО "МИНЕ" С приповдигнатия си речник на говорене...

148

Анонимен

преди 11 години

До стар седесар То се видя кои си смениха позициите като ветропоказатели и се натискаха да се коалират с Боко.... И това не бяха нито Костов, нито Надка. Не че са идеални или безгрешни, но са в пъти по-големи СДСари от *** като Мартин Пелтека, Пешо Коня и тем подобни.

147

БАТЮ

преди 11 години

Яд ме е на двамата водещи по сутрешното предаване на "Нова телевизия" - " Здравей България",ЧЕ НЕ ОТСТОЯХА ДОКРАЙ ВЪПРОСА СИ преди няколко дена,като я питаха тая "голяма демократка " кого представлява в Европейския парламент,след като вече няма ОДС и защо НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ СЛЕД КАТО ПРЕДСТАВЛЯВА САМО СЕБЕ СИ ???... Завъртя отговора старата ***,че уж нещо много важно имала друго да каже ,усука ги двамата млади водещи предаването и те нали са още "аджамии" забравиха какво я питаха ....

146

Анонимен

преди 11 години

До radioprestilka 166 Ти може да имаш различна престилка за всеки ден, но на Странджата репертоара всеки ден е един и същ :))))))))))))

145

стар седесар

преди 11 години

Наистина ли някои хора вярват, че това е автентичната десница? Наистина ли още някой вярва на тези, които продадоха синята идея- Костов, Надето и сие?

144

АНТИГЕРБ

преди 11 години

Мръсните Герберасти ги е разтресла треска от това обединение.Изпадат в паника защото усещат как им издърпват килимчето изпод краката.Явно са се замслили че утре няма да са във власта и ще се наложи да се изправят лице в лице с някой хора. Например с Алексей Петров. И явно предчустват че нищо добро не ги чака.

143

Анонимен

преди 11 години

Герб ще духа с вентилатора

142

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 157 Според Цвъкльо недоносено дете е изкарало 6 часа във фризер , а ти твърдиш че е прав - затваряме твоето дете за 4 часа във фризера - ако е живо - Цвъцьо и ти сте е прави, а детето живо и ти печелиш! Съгласен ли си?

141

Анонимен

преди 11 години

Много е остаряла и погрозняла тази преводачка, дори заграбените милиарди не могат да и помогнат.