242

тт

преди 11 години

Тиквите трият. Казвах, трябва пушенето, поркането и ----нето да са задължителен предмет в училище, за да си нямат дечицата проблеми, като навлезат в реалния живот, и да не изпуснат нещо.

241

За 280

преди 11 години

Bеликий мислителю, онеправданий ми, отровителю. За теб има един обикновен лек *** ДА ПУШИШ ДО ***, НА ПЛАТФОРМАТА, там ще те духа вятърът, ще вдишваш приятна смрад от фекалии те са по-безвредни от отровата, която ти искаш да наложиш на възпитаните и правилни хора, които не споделят твоя порок. Да не говорим, че отровителството е престъпление. И трябва да влезе като такова в Наказателния кодекс ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ СЪЗНАТЕЛНО И НАСИЛНИЧЕСКИ, КАТО ТЕБ.

240

Анонимен

преди 11 години

Само така!

239

Пазарна икономика е!

преди 11 години

Не само на закрито, но и по улиците, на спирките и по балконите на жилищните сгради пушенето трябва да се забрани. А който пуши в дома си трябва да има аспиратор. Никой не е длъжен да им диша отровите, смесени с бацили. Защото за отровителство се съзи и осъжда на затвор. И да се изисква майките-пушачки да плащат за лечението на родени от тях деца с малформации. Те съзнателно са го правили. А дечицата страдат. Жените- пушачки са повече от мъжете пушачи, несравнимо по-нахални и предизвикателни. Не може нормалните хора да плащат за тъпия им, просташки кеф, който ги поболява от най-страшните болести, които се лекуват (или не) с години, през които те не внасят лев осигуровки.

238

мак

преди 11 години

Ще си купя мощен джип и ще карам с каквато скорост си искам, нали платих за колата и никой не може да ми налага ограничения. Не е ли същото с пушене в затворени помещения в присъствие на непушачи? Да гледаш кефа си без да се съобразяваш с никой?

237

:)

преди 11 години

Браво Госпожа, най-смисленото ви изказване, което съм чувал откак сте министър :)

236

до 280

преди 11 години

Или ти трябва да се лекуваш от зависимостта си. Печелиш, харчиш - просто не пречи на останалите. Както казвате като не е кеф на непушачите да не ходят по заведения. Така и на пушачите като не им е кеф да не пушат в заведения или в спални вагони, няма да пътувате или да посещавате такива.

235

ромео

преди 11 години

червените забраняваха много неща.но имаше работа пари и всичко което желаехме.вие госпожо.сигурен съм че не пушите.качи се на влака от софия до варна. без спален вагон и ще ви видя как ще издъжате.без да пушиш.трябва да се лекувате.ти не си тоя човек които можеда ми забрани.аз работя .аз решевам как да си харчя парите.

234

Анонимен

преди 11 години

Може здравната ни система да не е наред, но все от някъде трява да се почне. Вие питате защо точно от там. А дори и да почне от някъде другаде пак ще има въпроси защо от там. Важното е, че началото е положено. Хем искате реформи, хем като някой въведе нещо ново го плюете. Бъдете по-адаптивни и не такива критикари.

233

Хаа

преди 11 години

Алкохол, цигари, ниска лична хигиена - получовека си е ***, това не може да се изкорени. Единственият шанс е да се работи с младежта, но докато асфалтираме 2 километра до Бургас, всички виждаме как израства следващото поколение ***, а и да има някое нормално дете сред тях, веднага излита след гимназията за нормалните страни... А *** нека си пуши и да се поти по вертепите в Чалгостан, никой не се е трогнал нито в ЕУ, нито по-света.

232

валя

преди 11 години

На празника на Бургас 06.12.12 и около тази дата в голяма част от заведенията в Бургас се пушеше в заведениято. Няма смисъл да си чешем езиците за тази забрана. Няма контрол, няма и глоби....тогава вече могат да фалират когато платят няколко солидни глоби.....иначе сме пълен смях

231

????

преди 11 години

о боже мой тази дето не знае къде се се намира седнала да изказва мнение май много се задържа ме съмнява????

230

слава

преди 11 години

ходех по барове защото се пушуше.не посещавам сегабарове .пия си кафето в къщи и си пуша колкото си искам.тази госпожа иска да унищожи дискотеки и баарове.госпожо седи си до мъжа.а не да ходи по нощни барове да ми забрниш да пуша.аз съм на 54 гчервените ни забряваха да ходим с дълги коси.а вие госпожо забраняваш да посещавам нощни барове

229

мнение

преди 11 години

*** ***, ЦЯЛАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА и е в РЕД с пушачите се занимава.Така е в БГ разлай кучетата пред кошарата за да могат вълците зад нея да пируват.Защо мъжа й да не вземе ОЩЕ някой и друг милион...!

228

dd

преди 11 години

ne moje pe4albata da stoi predi zdraveto na horata!

227

Дон Кольо

преди 11 години

269, а нужно ли е да ме обиждаш? А като си персонал в такова заведение, значи не ти пречи. Като ти пречи - не бачкаш там и това е. Имаше компромисен вариант, а те го махнаха - залите за пушачи и непушачи. А че вентилациите не са работили, там си има органи, които да контролират това.

226

Симеон

преди 11 години

В България тази забрана няма да се задържи.

225

Анонимен

преди 11 години

До Дон КольоNe taka kogato vredish na zdraveto mi glupako , da ne govoria za personala koito disha non stop tvoia dim

224

Анонимен

преди 11 години

Правилно, защото всички ресторанти миришат на гадно и трябва много време да мине и да се почисти и изпере за да се смени въздуха, не стигат 10 часа за тази работа, а пък ресторантите работят и сутрин и обед

223

до 266

преди 11 години

Като ти пречат пияниците си могъл да се оплачеш. Могли сте да се съберето от квартала и да си потърсите правата. Така и ние - хората, които не искаме да вдишваме цигарения дим - си търсим правата. Това, че ти не си го правил е твоя грешка. Иначе макар и това да е икономически закон, не значи, че е правилно.Това е днешният материализъм-парите не са най-важното, но малко хора го разбират. И после се чудим защо сме на това дередже. Днесе това, след години няма да се учудя и наркоманията да е ок.