1449

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ ДОБРИЯ ВОИНИК ШВЕИК...ИЗПУЛНЯВА СИЧКО БУКВАЛНО ТОЧНО...!

1448

Анонимен

преди 11 години

PR-ът на Бойко май е излязъл в отпуска, щом говори такива простотии ;-)). Може и да е прав за всичко, но не може да обижда избирателите си. Нещо интересно става там горе. Явно не искат да спечелят изборите отново. А ТОВА ЗА ПАДАНЕТО НА ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ МЕ ПЛАШИ!- това е цивилизационен избор. Дори в Турция е забранено и хората го спазват! Не може през 6 месеца да го преправят този закон!!!

1447

пенсионер

преди 11 години

За пенсионерите няма пари.а за ненаситните магистрати .чиновници .министри.висши държавни постове има и то в хиляди левове.Ееее стига лъжи за сметка на най- бедните.

1446

Анонимен

преди 11 години

Де да беше само Станишев, който знаел, как се убиват хора де да беше само той. Та от него ли ще се учим, на него ли ще се равняваме? А как се убиват старци, пък и деца с немотия, с патрицианско високомерие и селендурска омраза? И с гаврата тука има, тука нема ? Една майка каза: Предпочитам да има с какво да нахраня детето си, вместо да карам кола(по магистрали). А що се отнася до всеки трябва да плати своя дан, старците са го платили отдавна, но не им го върнаха. Пенсионният фонд беше ограбен изцяло преди 20 години, а от приватизацията в пенсионните пари влязоха само нулите, числата отидоха при приятелите мръсноръките олигарси, налапали панаири, фармация, медии, комбинати, болници Виж, упреците и обвиненията към комунистите няма нищо по-вярно от това страшни са други, различни от тях, няма във властта вече 22 години. Всички са от една кръв, с малки мимикрични модификацийки. И с изключителна наглост и лъжливост. Особено за дан-та

1445

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ИМАТЕ ПРАТКА...!...АААУУУУУ НА КОИ Е ТОЯ ПРЪС...!

1444

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПРОВЕРКА...ЦЕЦУ...ТУКА...ДЕНКУФ...ТУКА.../ДЕНКУФ ДИГНИ СИ ГАШТИТЕ/...ФЕДОСКЯ...ФЕДОСКЯ...НЕМА Я...КУДЕ Е...ПРИ ДУГАН...ЛЕЛЕ...!...БАЦЕ...БАЦЕ...БОЛЕН Е...!

1443

Анонимен

преди 11 години

Миличкият ***.

1442

Rambo

преди 11 години

на площтадите храбри Български лъвове да защтитим Българския народ който тиранинът Борисов погребва.ако е останала и частица от патриотизма на Левски и Ботев излизаите да раздаваме правосъдие така както Левски е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на Левски и Ботев и да свалим със всички средства тираните от герб и Борисов.не чакаите а излизаите храбри Български лъвове Босия ви показа пътя на революцията сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните революция,ре

1441

Бай Шиле

преди 11 години

За подслушване от политбюрото на ГЕРБ 100 милиона може.За вампирите на Божо 20 милиона може .За пенсионери и деца не може.Тиква.

1440

Анонимен

преди 11 години

точно така1779-избор нямаме-това е целта от 30години-и така ще бъде-най важното и ти го прозря най сетне е да няма избор-нооооо има и те са три---1-пред парламента със сопите 2-терминал 1 3-терминал2---това е друг избор няма

1439

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ АБУИ БАТУШИТЕ И БЕГИ ЗА ПОЖА-РО-ГА-СИ-ТЕ-ЛО...ИМАМЕ ПОЖАР...!

1438

Анонимен

преди 11 години

така... и какви варианти ни остават на изборите? РЗС и Атака... пак трябва да избираме от по-малкото зло

1437

Lolla

преди 11 години

Kill it! Kill it with fire!!!!

1436

Анонимен

преди 11 години

'... от април месец ще вдигнем и пенсиите", мотивира се Борисов.'Направо се "абстрахира" ...

1435

дамм

преди 11 години

Миличките те.. определено няма да гласуват миличко за него на следващите избори !

1434

Дедо

преди 11 години

100 кила ракия давам ,ако некой ми посочи един нормален в това правителство !

1433

житан

преди 11 години

Нагъл.....по-нагъл...най-нагъл....Борисов

1432

Profesora

преди 11 години

Борисов лъже най-нагло за пореден път!!! След като имаме 7 милиарда резерв защо се наложи да вземем заем от 1 милиард!?!?! И след като има 7 милиарда резерв как така хазната е празна!?!?! От двете неща следва само един извод-истината е само една,а имменно-хазната е празна!!!!!!!!!НФСБ ще дойде на власт и ще напълни затворите с мафиоти и политици-предатели.

1431

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СА СЕРИОЗ:...НА БАЦЕ МУ СЕ КЛАТАТ **ШАЦКИТЕ...И СЕ СВИЛИ КАТО ОРЕШЧЕТА...НЕМА ПОДКРЕПА ОТВЪН...БАЦЕ Е САМ...ОБАМАТА ГО НЕМА ЗА НИШТО...!...ЕУРОПЯ ГО МРАЗИ КВО ОСТАА ЗА ТУКА...!...КАК ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА ПАЛОЖЕНИЕ ГУБЕРНАТОРСКОЕ...!...БАЦЕ НЕ ЗНАЕ ШО Е РОДЕН ***...!...ШЕ ГО РАЗБУЛЯВАТ ПО СТАЛИНСКИ...!...ЗАСЕГА СЕ ДРЪПА ДА НАПУСКА...!...ШЕ ГО РАЗБОЛЕЯТ ПОСЛЕ ЦЕЦУ ШЕ СЕ РАДВА...ЦЪ...ТАКА НЕ СТАА..ЦЕЦУ Е ЕГОИЗ...!....ДЕНКУФ Е ***...ТРЕА ПРЕХОД И ГЕРБ ТУРАТ ***...КОЯ ?

1430

тъч

преди 11 години

"Миличките мои, но те през годините главно поддържаха БСП. Не ги наказваме, но тези хора са им похарчили парите. Но за съжаление носталгията към миналото ги държи там. Искам да дам много. Но искам хората, които ходят на работа да имат метро, чиста среда, екология, добър път, аз мисля за тези хора, защото те са носители на прогреса, коментира още премиерът темата за пенсионерите"-запомнете тези думи,дълго ги помнете,завинаги.Народе........