167

до 207

преди 11 години

Знаеш ли колко пъти са ми трили коментарите и то за съвсем невинни думи...

166

Анонимен

преди 11 години

Много добре че им е отделен бюджета и Дянков не може да се намеси иначе щеше да им резне парите на хората.Айде де все няма пари.

165

Бай Хой

преди 11 години

И сега по-добре ли се чувствате, като ми изтрихте коментара? Пак ще ви кажа - пише се весТна. И правилата за правопис се учат до 4-и кл.

164

Бай Хой

преди 11 години

Ало, редакторчетата - хем сте недоучили, хем се обиждате, като ви го кажат и триете коментари. За пореден път - пише се ВЕСТНА, а не ВЕСНА. Ако нямате пари за читави редактори поне гугъл е безплатен.

163

Учуден

преди 11 години

Какви ни управляват? / пост 14 /Виждам, че има 8 / ОСЕМ / минусчета.Нещо да лъжа?Само истината: Изказвания на Бойко Борисов и Симеон Дянков. Даже без коментар.И просто питам::: Да се ГОРДЕЕМ ли, че ни ръководят хора морално възпитани?Да обиждам? Да ругая? Съвсем, ама съвсем възпитано задавам въпрос.Защо тогава са тези пръстчета надолу ?От какво се притесняват гласувалите?От какво се срамуват?Чудна работа.Един никакъв въпрос и разбуни кошера.Явно не трябва да се пита.

162

щуркоф

преди 11 години

извинявай 196-отнася се до 195

161

щуркоф

преди 11 години

и такива като теб-196-а защо не им дадаха време на бсп ще отговориш ли и защо следващият вот ще се размие пак в разни свински формации-айде отговори де-защо пак хората ще гласуват за по малкото зло а не за можещи знаещи -защото тези последните изчезнаха и ги няма-и пак ще дойдат да се учат да управляват хора с *** и пак ще трябва да им купуваме лачени чепици и да им плащаме масрафите и дипломите и ...абе терминалите ..това е

160

Росен

преди 11 години

Свинята ще говори за чистотата

159

хайде бе

преди 11 години

Да се засрамят магистратите,защото предложението им е гнусно? Боже,засрамен магистрат и то заради алчност при всеобщата мизерия звучи странно и невиждано и нечувано, !нещо като дървено желязо,честен и некорумпиран политик .Ако някой вярва да ме опровергае

158

ПОПА

преди 11 години

Цялата власт и парламента =държавата е една голяма ПАРОДИЯ . Върви народе възродени ,да ама накъде , май на никъде навлизане на път без изход

157

197

преди 11 години

не човек ти си много наивен честно... тоя Дянков я му виж автобиографията и после пиши моля те..... не се излагай пък по добре да сме със същия социален статус на гърците от колкото на българите....Сигурно даже *** е в гърция ама аре...

156

193

преди 11 години

Човек ти ако си мислиш,че парите за магистралите са дошли от правителството на ГЕРБ, май си много наивен.... на БСП не им дадоха времето да си довършат започнатото защото то не става за 1 неделя..... ама ти май не ги разбираш тия работи... Любимия ти бат Бойко излъга всички и ти стоиш още излъган ама твой проблем....Такива сме ние чакаме някои друг да ни свърши работата..... ама като сме си ги избрали ще ходим да му пасем овцете на Бойко за съжаление.... и ще има такива като тебе за съжаление.

155

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

154

DEVIL-JIN

преди 11 години

Слушайте песните на EAZY-E - И ще се чувствате супер.

153

188

преди 11 години

ае зле Бойко купува гласовете на *** не ми говори ти.... не съм казал че съм бесепарче и те не ме кефят аз искам глас на народа не на някви там кадето са отишли не да вършат работа а да ми взимат бонуси... тия бонуси са хората в нужда ти човек ли си или ти май и ти взимаш яко бонуси ?

152

Наблюдател

преди 11 години

Не само е "гнусно",че и нагло искането им за бонуси,защото в голямата си част т.н. "магистрати" са директно за затвор. ТЕ основно закрилят престъпността използвайки независимостта си най-вече за това. Естествено срещу съответни количества "финикииски знаци"

151

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.....РАЗБРА СЕ КОЛКО СА АЛЧНИ ТЕЗИ КОЙТО СЕ НАРИЧАТ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ...КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ ТАМ СА ЕЖЕДНЕВИЕ..ТЕ ЗА ТОВА ЖИВЕЯТ..ДА КРАДЪТ И ГРАБЯТ--БРАВО НА ТЯХ...ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ...НАУЧЕНИ СА НА ДАЛАВЕРКА...!!!

150

180

преди 11 години

много си агресивен пи ли си хапчето ?

149

Анонимен

преди 11 години

какво???!!!??? .. корумпираните ни съдии искат 10 милиона бонуси. За чудесната работа, която вършат ли? заради тях ежедневно ни съдят в Европа? за това, че човек гладува на палатка пред съда?? вчера нова скандална условна присъда за моторист убил момиче на улицата... ВСИЧКИ съдии на СЪД , ИСКАМЕ независими Европейски магистрати и закони ,правени да защитават обикновения Българин, а не МУТРОБИЗНЕСМЕНИ.

148

DEVIL-JIN

преди 11 години

Важното е че контузията на Лионел Меси не е страшна и най вероятно ще играе неделя,само Барселона.