109

я стига вече

преди 11 години

Спирам да чета новини тук, цяла орда платени драскачи от Почитано 20 се е събрала тук и денонощно бълва глупост след глупост. Ами изберете си СС, човек без един ден трудов стаж, без една стотинка платен данък и осигуровка. Кабинетен плъх, който искаше да вдигне *** (пардон детските) на 50лв. анти-българин....

108

Бойко

преди 11 години

Ако *** избирете пак ще ви намаля плския данък на 2% ве.

107

Анонимен

преди 11 години

Анализите на политолозите сочат, че и сега ГЕРБ има най-голяма поддръжка на населението.Значи от това население наистина нищо не става. Заслужават си живота и по-лошо да стане. Защо тогава ревът, че парите не стигали, безработни имало и какво ли не.Или може би тия "анализи" са фалшиви? Например от създаването си до днес на ПП АТАКА им предричат пълен неуспех на всички избори. Но те имат "твърдо ядро" поддръжници и са все в парламента. И политолозите ни са като политиците - фалшиви.

106

Анонимен

преди 11 години

Добре,юе при БСП,СДС,НДСВ и ДСП нямаше корупция.Квото си е било преди сега е същото при ГЕРБ и така цели 23 години.В Абсурдистан няма социално общество,затова и сме бедняците на три континента.

105

999

преди 11 години

И кой създава корупцията? Извънземни ли ? Природата на българина е такава. Каквото и да реши да прави ,където и да отиде или дава или взима. По време на социализма се крадеше,по време на демокрацията пак се краде. Абе как така сме имали такъв хан като хан Крум? Българин ли е бил?

104

Бойко

преди 11 години

Герб обещава да ви вдигне заплатите на 4000-5000 лв през този мандат.

103

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ обеща двойно увеличение на средната работна заплата, ако дойде на власт и изкара пълния си управленски мандат. В сряда финансовият секретар на партията Стоян Мавродиев официално представи икономическата програма на партията, която носи името Нов десен договор за България. По думите му е възможно достигане и на нива от 1500-2000 лева. За да бъде постигнато това, от ГЕРБ заявиха, че страната трябва да достигне растеж на брутния вътрешен продукт (БВП)между 8 и 10 процента годишно. Това ставало възможно с въвеждане на ниски данъци, които да привличат инвеститорите, оптимизиране на администрацията, консервативна политика по отношение на финансовите услуги и пазари. В тази посока се предлага създаване на регистър на задълженията.От партията се обявяват за премахване на минималната работна заплата, плосък подоходен данък със ставка 10%, който може да бъде намален до 7% в края на мандата. В същото време Мавродиев заяви, че хората с ниски доходи ще бъдат защитени, като бъде въведен необлагаем минимум от 1000 лева. Беше обещано още намаляване на ДДС до 15%, ако бюджетът има такава възможност.Като цел се поставя и постигането на най-ниски нива в ЕС за данъчните ставки при облагане на труд и печалба, премахването на данъците върху наследствата, даренията и купуването на имущество.ГЕРБ смятат заедно с намаляването на данъчната тежест да се намали и делът на публичните разходи от БВП до 30%. В момента преразпределението на бюджета е около 40% от произведеното в страната. Ако се случи бюджетен излишък, той ще бъде използван за изплащане на държавния дълг и за създаването на фонд Национално богатство.Хората на Бойко Борисов се обявяват и против уеднаквяването на данъчното законодателство на страните в ЕС, което е и официалната линия на Европейската народна партия.По въпросите на външната политика ГЕРБ вижда България като "износител" на успешния преход към Западните Балкани, ключов посредник в преговори за членството на Турция в ЕС и конкурент на Гърция за икономически лидер на Балканите.

102

Анонимен

преди 11 години

Баце, усещаш ли накъде отиват работите? Усещаш ли как всички мърсотии, дето си ги натворил в скапания ти живот, скоро ще връхлетят върху тиквообразния израстък, закрепен на мутренския ти врат? На лошо отиват работите, баце, вЕрвай ми!

101

Анонимен

преди 11 години

Той и Осама Бин Ладен имаше в по-ран период дабри връзки с Вашингтон в борбата със СССР в Афганистанската война,но като дойде време му видяха сметката.

100

Анонимен

преди 11 години

Проблемът на българина е,че очите му са на ***.А какво беше по времето на кан Аспарух!Всеки новоизбран задълбочава корупцията,вместо да се бори с нея.И така,до края на света.

99

Т

преди 11 години

Congratulations.... ***!

98

metf

преди 11 години

...сега разбрах защо е паднала цената на газта, другарите газ пикаят и за това....

97

Orda

преди 11 години

Махнете мутрата на тоя вампир от сайта, че направо ще се издрайфам.

96

Анонимен

преди 11 години

Световно известно е ,че БКП- осъществи Народен Съд,Лагери на Смърта , незаконна конфискация на имущество,Създаване на Репресивен апарат действал близо 40 год.,БСП-която не се разграничи никога от по-горе написаното Продължи с криминален преход,източване Спестяванията на Българите,Създаване на Силовите Групировки,Пирамидите,Хиперинфлацията,Настани ДС във всички равнища на икономическият и политическият живот. За съжаление избора е много ограничен !!!

95

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм . Корупцията и шуробаджанащината се превърна в начин на живот и беше наложена по време на близо 40 годишното управление на Партията Майка БКП . Трудолюбивият Български народ беше унизен вместо да работи да се научи да слуша , да мързелува и ако нещо искаше да му се случи за да се развива ,трябваше да става или член на БКП или да дава рушвети !!! Корупцията я роди БКП ,а БСП я доотгледа много старателно !!!!

94

Анонимен

преди 11 години

Този долен продажник ББ разреши да се извърши над българския народ най страшното престъпление , а именно враждебни нам сили да ни тровят систематично със самолети на ВВС на САЩ които всекидневно пръскат в небето над Б-я химикали , познати като Кемтрейлърс. съдържанието на тези химикали-Етилен Дибромид-химикал пестицид канцерогенен ,Алуминиев оксид предизвиква Алцхаймер , Барии - радиоактивен елемент, вижте док.филм Шокираща истина-химикали от небето на BBC NEWS по ви бокс7

93

до 92

преди 11 години

Какви пари си имал ти ??????????? Ти и такива като теб са работили единственно и само за Партията и преди и сега :))))))))))))))) и пари гледате през крив макарон - ще имаш да вземаш - те парите си ги държат единственно и само за тях ! А такива като теб им бачкат ангария цял живот !А за това което направи Костов - пак намърда другарите и не върна това което трябваше на законните му собственици и той обслужи БКП-БСП

92

333

преди 11 години

Миналото на Борисов привлякло ЕвропарламентаПреглед на печата на 6 ноември Що ме вземете да си оправите заглавието-6 ноември отдавна мина!

91

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам,защо наричат ЦАРЯ СЛЪНЧИЦЕ-МУТРА.За съжаление това е нашенското,българско ТВОРЕНИЕ.Амин.

90

?

преди 11 години

Добре бе братя, тоя *** така и така ще су ходи, трябва ли да го оставим още няколко месеца да безчинства?