57

истински тракиец

преди 11 години

някои наши *** трябва да знаят,че новия директор на мосад е български евреин и началника на генералния щаб на израелската армия също е български еврейн,а израел е наш съюзник заедно с гърция,румъния и кипър в противовес на турция

56

Ах Морето

преди 11 години

Еврейските туристи с космически претенции,а като трябва да плащат са 99 % ***!

55

жена

преди 11 години

Никой не отрича, че голяма част от евреите са умни и образовани и че светът има полза от специалистите, които се трудят честно. В същото време и палестинците имат нужда от държава на собствената си територия. И между тях има учени, учители, лекари, архитекти и т.н. Няма безболезнени решения, но все пак е нужна търпимост.

54

е,

преди 11 години

Оставете палестинците, защо не написаха че в Египет вчера стана преврат, Мюсюлманите искат да сложат край на крайно религиозните догми, да свалят фериджетата и да живеят като белите държави, това е по важно от тази глупост написана за Нетаниаху. Нетаниаху говори за заселване по западния бряг само за да спечели изборите сред евреите и после нищо няма да направи. Алчните *** ще останат с пръст в гъ*з.Милиадери спонсорират войните в Близкия Изток за да си подготвят земи и имоти на Марс

53

Рудолф Хес

преди 11 години

Между нетаняху и българската политическа класа няма как да няма химия, това са едни и същи елементи от една таблица.

52

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 71. то ли ти си самоубиец по природа то ли живота ти е омръзнал то ли кво не мога да разбера!! :)

51

ms

преди 11 години

Хубаво е да пратите по един колет на дома и на Марио. Марио е висок 165см, носи 41 номер обувки. А за дома може да пращате всичко, от което според вас се нуждаят деца - нови и стари дрехи, пантофи, чехли, домашни пособия...абе всичко. Хората са скромни и не искат, ама вие действайте. За куриера: ДДЛРГ "Надежда", гр. Белоградчик, ул. "В. Левски" 2, за Директор Емилия Григорова, тел. 0936/5 32 22. Нямя да ви навреди ако пратите един колет по куриер.

50

Анонимен

преди 11 години

до 40 Всичко което си написал е ок но Турция по не го време не съществува.Виж ако говориш за Османската империя е друг въпрос.

49

Анонимен

преди 11 години

Евреите продължават да бъдат мразени от цял Свят. Преди години настроиха германците срещу себе си а сега ще настроят Света срещу себе си. този Натаниаху е един нахален човек който като беше в България каза че между него и Борисов имало химия..

48

жена

преди 11 години

До 65. Това е нацистки коментар. Хайде да унищожим всички глупави, необразовани и недъгави, за да направим една перфектна нация. Все пак не забравяйте, че това са палестински територии и че евреите са гости там. Нахални гости.

47

Анонимен

преди 11 години

Евреите ако продължават да се самозабравят и приграват ще има трето полувреме. Натанияху ще вкара автогол на народа си

46

аха !

преди 11 години

Ако трябва да бъдем не прави а разумни света има повече полза от евреите отколкото от палестинците. Онези поне имат учени, доктори, математици,банкери по цял свят. С две думи главата им работи, а палестинците са мързеливи и изостанали хора от които не стават за примар в нито една област на науката и прогреса. Те са като нашите *** само че аитономията им е дала възможност за въоръжаване, Ако нашите *** са автономия, ще им изпратят бомби и те ще ни бумкат и за добро утро и за добър вечер

45

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 55. *** следи си за думите! а ако си толкова състрадателен можеш да отидеж и да изразиш свойте съболезвания на роднините на 7 членното семеиство което преди 4 месеца бе изклано зверски от двама арабина във собственната им къща наи малкият член на семеиството беше само на 6 месеца но милустивите мюсулмани нямаха милост за него! лека им пръст!

44

до 57

преди 11 години

На баба ти фърчилото скоро ще има една Вартоломеева нощ въпреки предателските политици.

43

жена

преди 11 години

Много са нахални тези израелци

42

Рудолф Хес

преди 11 години

Евреино, вие се мъчите да унищожите България, ще успеете. Но да знаеш че всичко се връща.

41

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 48. Никой нищо няма да дели със арабите които живеят във израел както и никой нищо няма да дели със *** във българия!

40

Анонимен

преди 11 години

Без връзка че преди векове евреите са били господари на тези земи. живяли в съседство с Плищимите(сегашни палестинци) те са слугували на евреите и заради некоректноста им често двете племена са воювали.Много преди Исус и Новата Ера Ерусалим е била една трудно превземаема крепост в която са живеели евусейци. Втория еврейски цар Давид е успял през тунел да влезне и превземе крепоста от евусейцте. След много войни евреите са гонени по цял свят и убивани заради нахалството и лукавоста. Подъл народ

39

Петьо-Евреи

преди 11 години

До 46. ти изповядваш някакви двоини стандарти прияте! да не би да си мюсюлманин защото такива разбирания само за мюсулманите са характерни!!??

38

АНТИ

преди 11 години

Третата световна война ще я палне Еврейското лоби!