33

тралала

преди 11 години

Световната конспирация на Костов. Аре бе!?!

32

:)

преди 11 години

А сценарият на Костов по какъв начин включваше издигането на Петър Стоянов без никаква процедура за КС, м ? Продължавате да мислите хората за *** и то не е във ваша полза господа палячовци !

31

Ал

преди 11 години

Защо се излагате, като публикувате идиотщините на един селски хитрец като Николов?

30

торбалан

преди 11 години

ДСБ и СДС са бита политическа кауза,за тях повече няма място в парламента,нито пък за тяхни бивши и настоящи представители прехвърляли се в други политически формации !!!!!Отдавна се знае че костоффф е режисьор на мръсни и подмолни игри !!!

29

Стар

преди 11 години

Поредният мит пуснат от Държавна сигурност: "Костов е комбина с БСП." И на това се вързват всички тапири в България, щото то трябва и акъл.....

28

Анонимен

преди 11 години

Според Николов има сценарий за разбиване на синята партия с главен режисьор и сценарист лидера на ДСБ Иван Костов и главен герой евродепутата Надежда Нейнски. Още един анонимник с претенции за истина,абе *** я се скрий някъде че осмърдяте ефира, ейй тоя Костов, скоро и атентата срещу папата ще му препишат, всички в бяло само Костов е виновен за ВСИЧКО, баси и политическите траве.....стити, точно плазми разбиха Атака, сега ще погребат и СДС, а после пак друг им бил виновен, аман от шутове.

27

Много сте зле :)

преди 11 години

*** така набиха Костов в празните кратуни на чалгарите, че като чуят нещо и почват да мучат - Костов е виновен. Костов не е чист като сълзица, но нека някой от вас да се постави на мястото му 1997 година. Фалирала държава, неработеща банкова система, оглозгани държавни предприятия, мътренски групировки, корупция навсякъде, ДС притежаваше държавата, а руснаците още дърпаха конците. КОСТОВ СЕ СПРАВИ ПЕРФЕКТНО ТОГАВА ! Това е истината, без значение какво си мисли стадото ***.

26

Анонимен

преди 11 години

Защо наричат И.Й.Костов -----БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА ...?

25

Анонимен

преди 11 години

Цял ден се пише ,за ---КОРУПЦИЯТА В Бг---,А КОЙ Е БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА ,-----И.Й.Костов !

24

Анонимен

преди 11 години

Не си заравяме главата, боли ме за Шистовия газ но питам има ли алтернатива в икономическата област сега?

23

журналист

преди 11 години

И като е толкова умен и честен другаря Костов, защо раздаде всички предприятия на комунисти-социалисти-ченгета в т.н. приватизация. Аз също съм гласувал за него , но това не значи, че като сме го разбрали какво гадно ченге е трябва да си заравяме главите в пясъка.

22

до 17

преди 11 години

В кое правителство, това на Беров или....?Да си спомняш "Масовата приватизация" и "РМД"- кой се нагуши,, я се огледай кои са богаташите около теб, не са ли бившите соц. величия?

21

@20

преди 11 години

*** мноо си *** :)

20

d

преди 11 години

Костов е комбина с БСП. Който не го е разбрал е ***!

19

тц,тц

преди 11 години

защо се коментира нещо,което го няма вече.....Само си чешете...клавиатурата!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Костов е политически труп и за това сам си е виновен, колкото и да го защитават тук неговите клакьори от убийствените РМД.

17

Анонимен

преди 11 години

Прочем, да се допълня. Въпрос: Каква е алтернативата на г-н Костов за икономически министър?

16

Анонимен

преди 11 години

Абе все Костов ви е виновен.Сигурно и за това, че не ти рипва патката!

15

buhahahah

преди 11 години

"Костов е Виновен" :))))))))))))))

14

онбашията

преди 11 години

защи ни занимавате с проблемите на жалките ***?