70

гледайте малко

преди 11 години

До ексСемантиката няма значение Французите са измислили едно хубаво нещо и то е фенската любов.А по правилник питам тоя на снимката правилно или неправилно е паркирал. И не ми давай пример Берлин там ако си паркирал правилно и ти надраскат колата- доволен ли ще си? Тука некакви вандали палят коли и драскат - а глупаците се радват. В Прага например в центъра има зони и там паркират само живущи в центъра в тези зони не може да паркират разни приходящи - за тях си има отделни пплатени паркинги.

69

Пиерета Ц. от завода

преди 11 години

Като чета коментарите, оставам с впечатление, че само пешаци, хипари и клошари пишат тук. Вие явно нямате автомобили и НИКОКА, не сте извършвали, каквото и да било нарушение.

68

Анонимен

преди 11 години

много яко (но ако беше моята кола нямаше да говоря така)

67

Чиновник

преди 11 години

Колата на снимката е паркирана съвсем правилно на паркомясто. В случая става въпрос за ония пишлемета с широките, шарени дрехи, които по цял ден висят по градинките и се наливат с бира. Всички драсканици със спрей и маркери по фасади и превозни средства са тяхно дело.

66

redordead

преди 11 години

като няма място да паркираш, ще хванеш метро, транспорт или такси - и аз искам да имам коне с каляска, ама не става в града и затова нямам...свиканли да ходят и до *** с колата и си мислят, че като няма парко места, е разрешено да паркират по тророарите..

65

DDD 67

преди 11 години

Браво, момчета! Само не ми е ясно защо надписа е "полиция"? В държавата България полиция няма. Има частна милиция на другаря Тиква. И изобщо - каква е тая щуротия, да си паркираш където ти е кеф, пък като някой ти направи нещо на колата, да ревеш! Моята кола си я държа в гаража, ползвам я само ако трябва да пътувам извън София, и никой не ми я цапа. За придвижване в рамките на града, ако не ви се вре в градския транспорт, има таксита. Нали сте баровци?

64

До 63

преди 11 години

По правилник е едно, но в София общинарите са си гласували наредба, според която паркирането на тротоара е забранено, освен ако не е изрично разрешено със ззнак. И паяците събират реколта. Един такъв ми отнесе 15 кинта, че иначе акт искаше да пише и да ми вдига колата. А от мен до стената на сградите имаше поне два метра за пешеходци и то на безлюдно място. Мамка им.....

63

Истината

преди 11 години

Колите очевидно са паркирани според правилата, но и да не бяха, пак е недопустима вандалската проява. Не може да се разрушава или поврежда частна собсвеност и тълпата да вика браво. Утре някой ще ти нашари по същия начин прозорците на апартамента или твята кола и пак ли ще викаш браво? Не, няма да викаш, защото ще си хукнал да търсиш заем, за да си оправиш щетите.

62

BlauRot

преди 11 години

Евала!Да минат и през нашия квартал,че ми писна да гледам Дивляците как паркират в градинките!!!

61

екс

преди 11 години

До гледайте малко,тротоар е френска дума и означава място за движение на ПЕШЕХОДЦИ! Колците са на къра и с тях се поддържа селскостопанската продукция !!!Това първо, второ, кой ви втълпил в тъпите кратуни, че е саморазбиращо се, че трабва да можете да паркирате навсякъде?! Ми като няма място, ще паркираш там, където намериш, дори да е на 2 километра - ще повървиш пеша ! Или мислиш, че в Берлин(където живея) има 5 милиона паркоместа в центъра?! Въртиш с колата като совалка докато някой излезе !

60

nerazumnii

преди 11 години

Точно там където е паркирана е зелена зона, тротоара е разделен на зона за паркиране и зона за пешеходци от колчето пред колата. Не че има някакво значение, ако е паркирана неправилно има репатраци, не спрей. Парите от нарушения трябват да влизат в бюджета, не при бояджиите.

59

гледайте малко

преди 11 години

Като погледнете снимка и видите къде са колците не ви ли се струва че този си е паркирал ПРАВИЛНО ? има място зад колкице за преминаване на пешеходци. По правилник може да се паркира на тротоара стига да се оставя метър и не помня колко за пешаци. Та ако видя някой да ми драска по колата - особено както съм си паркирал правилно - ще му отвъртя главата!Не стига че няма къде да се паркира и хората са принудени да спират неправилно- аз едвам намерих парко място за 130лв на месец!!!

58

Анонимен

преди 11 години

КОЛАТА ОТ СНИМКАТА Е ПАРКИРАНА НА ТРОТОАР И ТО НА ЪГЪЛА НА ПРЕСИЧАЩИ СЕ ДВЕ УЛИЦИ. ДВЕ ТОЧКИ ОТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА СА НАРУШЕНИ.

57

Gosh

преди 11 години

И все пак се надявам някои от собствениците на надраскани или в момента драскани автомобили да хванат в крачка извършителя ако е един... Тогава ще дойде другата страна на саморазправата, щото нали не може да е едностранно това..

56

Анонимен

преди 11 години

ВАНДАЛИ СА ТЕЗИ КОИТО ПАРКИРАТ КЪДЕТО ИМ СКИМНИ И СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ

55

Анонимен

преди 11 години

До всички които подкрепят това деяние- дано да го направят и на вашата кола, да видим колко ще се радвате тогава. За селяните- от известно време центъра е синя и зелена зона със съответните антипаркинг колчета и стикери за платена паркиране. Хората спрели там са си платили, и по никакъв начин не пречат на пешеходците, тъй като колчетата се поставени така, че да има място на тротоара. Почвайте да слагате минуси сега

54

Анонимен

преди 11 години

Какво им е мислещото? Хубаво ли ще ти е ако това е твоята кола? Такъв като го хванеш-ръчичките.....

53

varg

преди 11 години

Това не са вандали,а мислещи хора.Много хубаво са направили.Това е един знак които иска да покаже нещо.

52

Без вазелин

преди 11 години

48,ти ли ще възпитаваш съзнание и дисциплина бе, ***? А тези категории не включват ли неприкосновеност на частната собственост включително и автомобилите?

51

Анонимен

преди 11 години

Браво маладци ,всичко си зависи от нас ,НЯМА НУЖДА ДА ЧАКАМЕ ---НЕЩО ОТГОРЕ ДА ПАДНЕ ---ТОВА Е -----НЕВОЛЯТА -----ЕЛА НЕВОЛЬО ?