223

Господинов

преди 11 години

Само не разбрах от коя секта тръгна инициативата.

222

granada

преди 11 години

Трябва да се поиска и разрешението на съседите на раждащите - дали са съгласни да им се вие, ***, крещи и тнт. по всяко време на денонощието.Защото иноче им се нарушават и техните права. В края на краищата са си в къщи и си почиват ане в болница.

221

Антон

преди 11 години

Раждане вкъщи? Що за идиотщина? Колко болни мозъци има по тая земя...В кой век живеем?

220

дамн

преди 11 години

да не третираме раждането като болест. Правото на избор е много важно. Всички "лекари" ще прегърнат идеята за домашното раждане само ако има КЛИНИЧНА ПЪТЕКА, т.е. пари.

219

Александра

преди 11 години

До 256 - МиленаОграмотяването и образоването трябва да стане ваш основен приоритет. А претенции може да имате, когато плащате здравни осигуровки както в чужбина. Не желая моите здравни осигуровки, които за БГ никак не са малко да бъдат ползвани конкретно за тези нездравомислещи или въобще не мислещи жени.

218

Анонимен

преди 11 години

До Милена,в другите държави много неща са организирани по-добре,но това не значи да приемаме всичко за чиста монета

217

Анонимен

преди 11 години

Сигурно докторите и кислородни бутилки трябва да тътрят по къщята.То бива малоумно поколение, ама тези задминаха собствената си простотия. Както много хора написаха, никой няма право да рискува живота и здравето на детето си.

216

АНОНИМЕН

преди 11 години

КОЙТО ИСКА ДА РАЖДА В КЪЩИ ДА ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЧЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ

215

майка

преди 11 години

ПО ТОЗИ ВЪПРОС ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА РЕШИТЕЛНО ДА СЕ НАМЕСИ!ТОВА Е СЕКТА!!!ТАМ СЕ НАЛИВАТ СТРАШНО МНОГО ПАРИ! РАЖДАНЕТО У ДОМА Е НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО, НО С НЕГО ЗАПОЧВАТ.НЕЩО МНОГО СТРАШНО ЧАКА ДЕЦАТА НИ, АКО ТРЪГНАТ ПО ПЪТЯ НА ТЕЗИ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ - УБИЙЦИ!

214

Милена

преди 11 години

Всички ограничени, злобни и некомпетентни душици, където сте се изказали тук, вземете да се образовате и да попочетете малко как са организирали домашното раждане в другите държави, преди да се изказвате неподготвени!

213

брееей

преди 11 години

До Анонимендо този с 19-те века - слизай тогава от автомобила, влака и самолета, отказвай се от компютъра, електричеството и носи вода с кобилица от изворчето!Ай да му се невиди и аршина крив! Като ще сравняваш - ползвай всички мерки! Като се рабзолееш - куршум ли ти леят или на баячка ходиш?Раждай където щеш, но не за сметка на осигурените! Плати си доктор, акушерка, линейка,хеликоптер, техника, кръвопреливане.... и ги викай на Мусала, ако щеш!Ще дойдат, ама ако времето позволява

212

Анонимен

преди 11 години

Тези са някави сектанти. Да отидат в гората, да си направят комуна и се размножават както си искат. И аз съм раждала два пъти и какво толкова? Тази радост, тази гордост и това щастие да си родител те кара да забравиш всяка болка, всяко неудобство. Още повече, че си под лекарско наблюдение и ако не дай-Боже се наложи веднага ще се окаже помощ на теб или детенцето. За мен това са лигли, които не са добре в главата и се чудят как да привлекат внимание.

211

александра

преди 11 години

И тези изтрещелите преди раждане ще възпитават деца???????????После защо имало толкова хахав народ по улиците.

210

бг

преди 11 години

Защо ли ми се струва, че зад цялата тази глупост стоят последователите на сектата "Анастасия". Гледах репортаж за някакви в Странджа дето живеят в калени колиби и раждат в селището си. Момчето Марио от Благоевград стана тяхна жертва. Крият се зад някаква организация или фондация, а всъщност побъркват децата ни. Тук не се търсят само някакви иамислени права, има нещо много по-страшно.

209

Анонимен

преди 11 години

догодина - до друга сигурно ще се появят някакви, дето пък ще искат операциите им да се правят вкъщи!Не е една беля! Усещате ли, колеги, как разни измислени малцинства, фракции и фондации полека-лека натрапват своето на мнозинството?Много е тревожно това!Ако сме държава, все още, ако имаме законодателство - да им разрешават, но задължително да се вменява и отговорност на съответното лице, за взетото решение.Заплащането на такъв вид медицински услуги да е отделно и независимо от здравните оси

208

Анонимен

преди 11 години

19 ВЕКА ЖЕНИТЕ КЪДЕ СА РАЖДАЛИ- В БОЛНИЦИ ЛИ?

207

Leika

преди 11 години

До хирургВсеки, който ги обвинява, вкл. Министърката (дали е раждала а?) да опита в бг болници. Няма по-голяма обида - липса на условия, квалификация и възпитание. Само АГ са по-прости от хирурзите

206

анонимен

преди 11 години

условията в болниците са отврат.........не е нормално да даряваш живот всред *** и санитарки от ромски произход, които да те хокат и пр.....родила съм 2 деца-И В 2ТА СЛУЧАЯ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ, но и при все вс това, съм зад идеята ,че мястото е болницата, защото всичко се случва...............НО нека има випстаи, ако не може да се култивира всичко, нека който може си позволи това, но......БОЛНИЦАТА Е МЯСТОТО

205

Jenna

преди 11 години

35 000 - хахаха...

204

Анонимен

преди 11 години

народа яко изтрещя