123

Баба Ванга

преди 11 години

Известни са двамата печеливши ,уцелили джакпота.Това са Ирен/Свинята/Кръстева и Делян/Прасчо/Пеевски.На печелившите ЧЕСТИТО.зА ОСТАНАЛИТЕ...ДА ОХЛАДИМ УСТНО ТАРАТОРА!!!

122

до 154

преди 11 години

Батенце, изпуснал си нишката....на Майната му трябват минимум 100 млн за да живее охолно...кви са тия стотинки, които споменаваш. :D:D:D

121

Анонимен

преди 11 години

Майна, не ти бях дочел коментара...спрях се до 3000 лв на месец и почнах да се смея. Оказа се, че си доста простовато момче и явно страдаш от сериозни комплекси. За теб всички сме мишки, само ти имаш правилно мислене и знаеш как да управляваш стотици милиони. Мечтаеш за къща в Сингапур, а дали знаеш къде се намира тази държава...Мерцедеси, лъскави коли по 300 000 евра, а с 500 лв заплата. Само не разбрах кой е тоя Акций? Приятел на Марк Антоний или брат на Клавдий?СМЕШЕН СИ!

120

Анонимен

преди 11 години

Ся топ финансиста хер Флик, пак ще излезе по телевизията да ни каже, че депозитите са се увеличили с близо 10 млн ;)

119

Анонимен

преди 11 години

за да живееш горе долу от лихви трябва да имаш поне 100 хил лв на влог!

118

Анонимен

преди 11 години

Иначе в нашия случай...от 4,5 млн лихвата е 275 000 лв, тоест около 22 000 на месец..., предостатъчно да правиш каквото си пожелаеш и да си купиш всичко, стига да имаш някаква мярка и разум. Просто си живееш от лихвата и оставяш милиардите и сделките на такива неоткрити финансови гении като Майната.

117

Анонимен

преди 11 години

Само да внимават печелившите да се не натроват от пиЕнЬЕ :)5 млн са много пари, разпределени правилно могат да носят поне по 40 хил на месец

116

Анонимен

преди 11 години

* малко повече от 16 000 НА ДЕНРазбра ли сега, г-н Всезнайко от Пловдив?! Само от лихвата ще печелиш по 20 бона НА ДЕН. Това са ти заплатите за 40 месеца! Така че,господин Космополитен, първо се запознай малко с банковата дейност и аритметиката и тогава разправяй как можеш да управляваш финанси, че иначе е смешно.

115

АНКЕТА

преди 11 години

АНКЕТАНапълно честно ли е спечелен джакпота ?- Да (харесва)- НЕ (не харесва)

114

Анонимен

преди 11 години

Човеко...просто нямам думи! Ти някога в банка влизал ли си?! Знаеш ли какви са лихвите при депозити, и то в българска банка. Ще ти обясня...в момента годишния лихвен процент е средно 6% за депозит в левове. Така 6% от 100 млн са точно 6 млн лева годишна лихва. Засега ясно ли е всичко? Да? Добреее...6 млн лихва означава, че на месец ти се падат по 500 хилки да харчиш...малко повече от 20 000 на ден, не по 3 хил/месечно. Ти си просто едно заблудено тийнейджърче без елементарни финансови познания.

113

bedni mi ribarju

преди 11 години

stiga ste si me4tali ve,legaite da spite ..nali razbraxte 4e zlatnata ribka izpalnjava jelania samo v prikazkite

112

Гошо Тъпото

преди 11 години

Майната е най-умен и предлагам да спрем да коментираме. Той ми слага в малкото со джобче на скъпите си панталони.

111

Пърдящия скункс

преди 11 години

уДАРИХ ДЖЪКПУТЪ Е И ко *** бъркъ паръ имам вий си спорети ,отивъм да пия и да ибъ вий ни вдигайти врявъ да ни *** секнети

110

до майната

преди 11 години

То един интелигентен човек не със 100 млн а с 1 млн ще си оправи цлеия живот и ще си жовее спокойно

109

Анонимен

преди 11 години

Ок...виждал си....но като гледам колко време отделяш в интернет за да спориш с хората е вероятно да си ги виждал най-вече по телевизията или в интернет. Другият вариант е да си управител на голяма банка...като това е малко вероятно.

108

karuk

преди 11 години

I az zamalko da go udarq,razminah se samo s 5 chisla ;)))))

107

Анонимен

преди 11 години

Ти ме умори от смях...сам казваш, че получаваш около 500 лв....а всъщност твърдиш, че със 100 млн човек може да живее добре, ама само ако си прави сметката....Със 100 млн ще живее цялата ти рода до 5 коляно охолно. А ако имат интелекта да направят добра инвестиция или просто да живеят от лихвата...това реално е неизчерпаема сума. Ама с твоите мечти...100 млн да ти стигнат за 5 години...Сори пич, имаш грешна представа за парите.

106

Анонимен

преди 11 години

Който утре се появи с Голф 7 той ще е .Да му е честито!

105

до Майната

преди 11 години

Не знам защо си мислиш, че съм ***...но твоето поведение и изказ подсказва кой какъв е в случая.Ако беше малко по-любознателен щеше да знаеш, че банкнотата от 500 евро не се печата в редица страни и дори в някои е изтеглена от употреба. Причината - почти всички циркулиращи банкноти се използват за пране на пари и престъпни схеми. А да - 4,5 млн лв са пак около 50 пачки по 500 евра, както сам каза, не си виждал толкова пари на куп. Абсолютно невъзможно е да получиш 500 евро от лотария или банка

104

Иван

преди 11 години

Странджа и другия КОШМАР ! По плюсовете за вас и минусите за така наречения мечтателя/болния и шизофреничен екземпляр/ е видно че то само се подкрепя,тоест е само за гавра и присмех тук от форумците. Но не бива да го съдим прекалено строго за неговата безпомощност и жалко животче. То не е виновно,то е жертва на съдбата и природата !!!!!!!!!! Лека нощ от мен и дерзайте ! Убеден съм че нормалните хора тук не са като това болното и живеят в реалността а не с мечти и в един измислен свят !!!!!!!!!!