50

Анонимен

преди 11 години

Някой знае ли какво е 9 години власт над всички институции в България?Борбата е жестока за този пост.Например оправдаването или минимална присъда за ТРАКТОРА се заплаща по 10 - 15 милиона на човек...,като част от парите отиват в партийни централи.Какво става.май ще предадете и родителите си..е някои...,а камо ли няма да се жертва някоя си Марковска!

49

АНОНИМЕН

преди 11 години

ПОД ПО ДЪЛЪГ ОТПУСК ДА РАЗБИРАМЕ ЛИ ПЕНСИОНИРАНЕ? ЗАЩОТО ОТДАВНА И Е ВРЕМЕ НА ТАЗИ ЛАКОМИЯ

48

Vostoc

преди 11 години

До Анонимен 51, това е коментара :-)

47

Анонимен

преди 11 години

А какво ще каже Бойко Найденов, относно несметните богатства на тази скромно изглеждаща дама и нейния възлюблен?Прокуратурата има много работа по този въпрос.

46

Анонимен

преди 11 години

До 51Коментар 62 е до теб,

45

Анонимен

преди 11 години

ТА КАК ТАКА БЕЗ ОБЯВЕНА ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ И ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ ЩЕ СЕ СТРОИ ЮЖЕН ПОТОК- ТОВА СА 6 МИЛИАРДА ЗА УСВОЯВАНЕ. ТИЯ НЕ БИЛИ КАТО ОНИЯ- СМЯХ !

44

ДО 60

преди 11 години

ВИЖ ГЛАСУВАНЕТО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ТОГАВА СЕ ИЗКАЗВАЙ- ОТ 127 ГЛАСУВАЛИ, 97 СА ОТ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Мария

преди 11 години

Пропусна Рамбо Силек, за да е пълна картинката.

42

Анонимен

преди 11 години

МАРКОВСКА Е ЧОВЕК НА БСП И ДПС!ЛИЧНО ТЯ ОПРАВДА ДОГАН ОТ ПРИСЪДА!

41

казал да казва

преди 11 години

Другарят Бойко Найденов каза, че другарят Борисов му е казал да казва, каквото той му е казал!

40

ДО 54

преди 11 години

ХАОСА ГО СЪЗДАДОХА :ТЕЗИ, КОИТО ИЗДИГНАХА КАНДИДАТУРАТА ЙТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАХА КАНДИДАТУРАТА Й В ПАРЛАМЕНТАТЕЗИ ,КОИТО Я ПОДКРЕПИХА - БОЙКО, ЦЕЦО , ФИДОСОВАТОЗИ, КОЙТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА, ЗА ДА ИЗВАДИ ГОРЕЩИТЕ КАРТОФИ ОТ ОГЪНЯ НА БОЙКО- ПРЕЗИДЕНТАТЕЗИ, КОИТО ДАДОХА СПРАВКА, ЧЕ Е ЧИСТА- ПРОКУРАТУРАТА. А ПОСЛЕ ИЗВАДИХА АНОНИМЕН ДОНОС СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, КОЙТО ЕВМЕНТУАЛНО, Е ГАДЖЕТО Й

39

Анонимен

преди 11 години

СПРАВКА- ДАНИЯ - НАСЕЛЕНИЕ 5 ,210 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ - 17 ХИЛ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ БЪЛГАРИЯ - НАСЕЛЕНИЕ 7, 360 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ - 124 ХИЛ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИКЪДЕ Е ПО- УРЕДЕНА ДЪРЖАВАТА ? ВСИЧКИ ЗНАЕМ- ДАНИЯ ! У НАС СА ПРОСТО ЛАПАЧИ И КОРУМПЕТА.

38

Анонимен

преди 11 години

Марковска да се пенсионира и да престане да създава хаос в държавата. Да си заживее спокойно в някоя от вилите си край морето и толкоз. Гладна и жадна няма да остане, горката.

37

ДО 31

преди 11 години

ЧЛ 1 , АЛ 1 ; ЧЛ 5, АЛ 1 ; ЧЛ 84, Т. 8 И Чл. 86. (1) Народното събрание приема закони, решения, декларации и обръщения.(2) Законите и решенията на Народното събрание са задължителни за всички държавни органи, организациите и гражданите.ВСИЧКО ТОВА Е ПОГАЗЕНО И ПОРУГАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА- ЧЕТИРИ ОСНОВАНИЯ ДА МУ СЕ ИСКА ИМПИЙДЖМЪНТ.

36

ДО 45

преди 11 години

КАК НЯМА ДА ГИ ДАВАМЕ НИЕ- 15 ГОДИНИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАМЕ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ, ЗА ДА СИ ИЗПЛАТИМ ДЕЛА !

35

Анонимен

преди 11 години

Затвор заради корупцията на всички съдии, прокурори и депутатите и министрите от ГЕРБ!

34

Анонимен

преди 11 години

ФЕДОСОВА СЪЩО !

33

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 39 Понеже няма да даваме ние парите - не е необходимо да има ЗОП. Газопровода ще се строи от ГазПром, естествено после парите ще си ги избият на наш гръб. Много хубава "врътка" направи Боко, хубава за него.... Каква мислиш че беше "хавата" в Нефтохим - "драмата" с лиценза... ами едни 2 милиарда за строителството на новия комплекс в завода ще минат през една фирма която беше "основен" под изпълнител в метрото от както Боко стана кмет - преди това никаква я нямаше!

32

Анонимен

преди 11 години

ЩОМ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК МЪЛЧИ ЗА ЮЖЕН ПОТОК И РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ ЗА 15 ГОДИНИ, СТРАШНО Е !

31

Who is next? Why?

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен Зимен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!