384

Няма нищо странно 2

преди 11 години

Продължение...Знаете ли за какво гласуваха накрая продуцентите? Те гласуваха точното местоположение на Фънки.Дали, накрая Фънки докато чака с Орлин обявяването на резултата да е в тоалетната по - голяма нужда. Накрая се спряха на една обикновенна чаша с алкохол. И Фънки каза "1 Мин. ми остава, значи мога да изпия и тази чаша". Те Ви накараха да гласувате с SMS

383

Анонимен

преди 11 години

Аз пък се чуда има ли балами, които гласуват?

382

viva kuci

преди 11 години

do nomer 53 - mnogo, ama mnogo si prav, "maitapchiqta" ne turpi da go maitapqt. FUNKY e svinq maika na 13 hilqdi miliona prasenca hahahah, evala na Ivan Angelov za tova popadenie. Samo edno moga da dobavq. V kushtata trqbva6e da e i Ivan da kusa ot grubi shegi.

381

Анонимен

преди 11 години

Единственият печеливш е продуцента на НОВА, който направи много пари от глупостта на хората, които пускаха смси.

380

Анонимен

преди 11 години

Цял *** е впрегнал толкова енергия в тая простащина, че с нея може и АЕЦ да задвижи. Прочетете една книга бе,мутанти.

379

минувач

преди 11 години

Изборът беше предрешен-явно от добричкия , но невзрачен и заспал Орлъо Нова ТВ ще извлече повече дивиденти.Явно е само едно за българите -пускайте СМС-си , пускайте тото-фишове, промивайте мозъците си и изпразвайте в унес и с кеф джобовете си.

378

до Ая

преди 11 години

Добре съм ! Б а в н о ти пиша...за да с х в а н е ш ... Човек е оттам,откъдето е.Дебелакът се срамува,че е роден в Благоевград!Иска да е 'столичанин".А да си напишеш на ръката това,което той си е изписал, не е нужно дори да си ходил на училище.Но това е повод за класа ? А ти си пий хапчето с вода...че злобичката ще те задави.

377

Анонимен

преди 11 години

В коментарите имаше въпрос дали Орли е бил в казарма. Орли не е влизал в казармата, защото там не приемат хомосексуалисти. Не е издържал медицинския тест.

376

Ая

преди 11 години

До кой откъде е 451А какво е да си от Качспичан, Полски Тръмбеш или Пордим? Ти добре ли си бе? А бе ти ненормален ли си, какво значение има кой от къде е? Претенциите и високомерието са МНОГО на някои хора, па било то и "ВИП".

375

до 453

преди 11 години

Членовете на БСП вече се преляха в другите партии.Останали са само основателите :)

374

кой откъде е

преди 11 години

ГУЦАМУН е роден в Благоевград !!! Срамува ли се от това ?

373

Никол

преди 11 години

Никол, след по малко от 25 години ще разбереш, че нищо не си спечелила като ***.

372

123456

преди 11 години

До фен 444Супер прав си, човече! Точните думи с точната оценка за тези хора. 100 % истина! Браво :)

371

Фънки, Юлиян

преди 11 години

Фънки и Юлиян, прочетохте ли какво мислят хората за вас? Вие сте типичните мутрински ***, които клеветят, лъжат и обиждат по-слабите и невинните от Вас. Радвайте се, защото скоро и за Вас ще завърши играта и тогава ви очакват вечни мъки. Защото гласа народен е глас Божий. Къци ти си истинския победител. Не ти дадоха победата, защото си голям и ще станеш велик.

370

Радмила

преди 11 години

До Пъстрина Грешиш. Фънки НЕ е от Монтанско, НЕ Е от с. Стубел. (Веднага се сещам за "Стубленските липи" на Стоян Даскалов. Приканвам Ви да я прочетете-дълбок смисъл, трогателна) Все едно, поради това че моите родители, които са от Западните покрайнини - Босилеградско, аз да съм от там. Родителите на Кристина Патрашкова например, със сигурност баща й е от село Златия - Вълчедръм. Иначе тя е "много ВИП" - по нейни думи, никога не би облякла плетена жилетка и не би се возила на трамвай! Хаха!

369

Анонимен

преди 11 години

439, при сегашните технологии няма нужда някой да носи листче с резултати на водещия. Те се съобщават от режисьора в слушалката на водещия, чрез която постоянно те са във връзка. Същия казва на водещия кога да пусне реклами и т.н. Това се ползва от години във всички телевизии.

368

Къци - победител

преди 11 години

Къци - ти си истинския победител. Останалите са ***, простаци, лезбийки и ***.

367

до 441

преди 11 години

Прав си. Понеже на Багата му омръзна да бъде статист в къщата и взе че се напи от скука като казак за да му е весело поне една нощ.

366

Багата

преди 11 години

Естествено, че се е правил тоя ***. Просто не можа да измисли нищо друго, за да блесне....

365

до 430

преди 11 години

Багата се правил на пиян??? Муахахаха..ти видя ли как пиеше уискита едно след друго??? И Багата да е Ал Пачино не може да изиграе тази роля на пияния. Тоя беше *** до козирката с алкохол.