68

милен

преди 11 години

ОСТАВКААААА БОКЛУЦИИ МРЪСНИ ПАК НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА ЕВАКУАЦИЯ ХОРА ЕВАКУАЦИЯ БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ.

67

Niko

преди 11 години

С приеването на този закон, гербавиет *** загубиха от мен точно 12 гласа. От всеки вложител по един глад да загубят, мисля че нямат шанс повече да влязат в парламента, камо ли пък за управляват.

66

Анонимен

преди 11 години

С този закон, комунистите от герб фактически се отказаха от втори мандат. Едва ли има такъв мазохист, който би дал гласа си на този, който му открадна и спестяванията. Такова кожодерство и през турско не е било.

65

аз

преди 11 години

Отново се облага средната класа .ако има такава.Това направи ГЕРБ.БСП вкара плоския данък пак за сметка на по- бедните.Ееее питам аз .кой мисли за народа?

64

San

преди 11 години

За 3 години и половина тия гербави комунисти не само че нито една индексация не направиха на заплатите и пенсията, но обраха и спестяванията на хората, кътани за черните дни до които ни докараха с калпавото си некадърно управление.

63

Българин

преди 11 години

Вие пак натоварвате бедните хора, богатите бълха ги е ухапала. Те знаят къде да си държат парите. Те не ги държат в БългарияТова е истината господа герберасти.Отново го "отнася"обикновения българин.Мисля ,че това няма да го забравим и ще ви го "върнем тъпкано" на изборите.

62

Анонимен

преди 11 години

Най-неграмотното управление в цялата 10500 годишна история на света.

61

П.Петров

преди 11 години

И аз съм за намаляване на депутатите на половина. Това би било референдум, за който ще се подпиша и ще гласувам.Също така да отпадне възможността да се гласува "въздържал се". Ако депутатът няма мнение по някой въпрос или не може да вземе режение за него, значи не става за депутат, няма защо да му се плаща заплата от нашите данъци.

60

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

АМИ ЗАЩО ИЗБИРАМЕ 240 ДЕПУТАТИ, КАТО МОЖЕМ ДА ИЗБЕРЕМ 136 ХРАНТУТНИЦИ. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 106 - НЯМА ГИ НА РАБОТА (САМООТЛЪЧКА). АКО БЯХА ТАМ... КАК ЛИ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ... ХОРААААА.... ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ, НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЛИ ЗА ВСИЧКИТЕ ТЯХ

59

истината

преди 11 години

Защо не си внесете парите в си банк -при цветелинка-така всичко ще бъде на бойко.Дянков следващата година си билет за АМЕРИКА - ЩЕ ПОЛЗВАШ НАМАЛЕНИЕ.Сега когато ти върнахме заемите ще си спокоен.Защо се вдигат заплатите на армията .мвр и съдебната власт -ИЗКАРАЙТЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В ТЕЗИ СЕКТОРИ- АКО Е ПОД 1000 лв.

58

търкалета

преди 11 години

Опозицията сега трябва този закон да го оспори пред КС. Основният мотив трябва да бъде - доход ли са лихвите и ако са доход защо се облагат само доходите от лихви по депозити, а не всички лихви, които плащат банките. И, още, ако са облагаеми доходите от лихиви, то трябва да се приложат правилата за облагане на доходите - лихви по сметки, лихви по кредити и нетен остатък за облагане или възстановяване. Иначе, ако остане този закон така, е опорочаване и явно ограбване на хората за повече приходи.

57

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ЗА АМЕРИКАНО-ЮДЕЙСКИЯ ГЕНОЦИД В ГАЗА ?!?!?!??!?!?!?!

56

Професора

преди 11 години

Тикви от Герб защо направо не изкарат танковете и да ни убият веднъж за винаги.Спрете агонията над българите!Спрете геноцида над изстрадалите хора!Спрете с политиката на разруха,не останаха млади хора в тази държава.Незабавно прекратете агонията на нацията или тълпите ще се надигнат на бунт!

55

Анонимен

преди 11 години

До ku4eto Ами още не си пораснал.Кто порастнеш ще разбереш.

54

хХх

преди 11 години

Сега питах и ми отговориха: тези които имат депозити към момента няма да плащат данък до момента до който не им се подновят договорите след края на тази година. Т.е. после пак ще плащат.

53

До 55

преди 11 години

За жалост не са и няма да пуснат кокала.. ще видиш :(

52

Avtogol

преди 11 години

Eдни хора днес загубиха изборите следващата година.....и толкова елементарно.... ...сещате ли се кои ?

51

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

50

ахахахах

преди 11 години

абе да слагат данъци аз нищо нямам няма и какво да ми облагат !!! нямам кола,нямам жилище,нямам влогове...имам само разходи -сметки за ток,вода,телефони,интернет,празна кредитна карта и заем да погасявам :) даже толкова ми е розово положението,че банките ми отказват кредити вече :) та питам тия от герб какво ще ми вземете освен от 3-те най дългото ?А?

49

марти

преди 11 години

До ku4etoПес мамин,аз работя в чужбина и скатавам пари в България-ето затова имам!!!И нямам намерение да отделям от това,което аз съм изкарал,за да хрантутя плужеците,*** и...перменентно безработните в Чалгария!!!Ясно ли ти стана защо имам скатани пари защо не искам от тях да печелят нехранимайковците в България???