175

Анонимен

преди 11 години

Ако карлос чакала беше българин и него страсбург щеше да го обезщети

174

ДО ДРУГАРЯ 204

преди 11 години

ТИ СИ ТОЧНО ТОЛКОВА КОМУНИСТ,КОЛКОТО НЕ СИ ПРИЗНАВАШ.НАДНИКНИ В КУХАТА СИ ЧЕРВЕНА ЛЕЙКА И ПРОВЕРИ ДАЛИ СЪМНАПРАВИЛ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА НЧКОЯ ПАРТИЯ И ДВИЖЕНИЕ СИЗРАЗА НАД 200 ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРСКИЯПОЛИТИЧЕСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ И КУЛТУРЕН ЖИВОТ Е КРЕМЪЛСКОКОМУНИСТИЧЕСКО...

173

"мъртви души&qu

преди 11 години

ДСБ- нещо не сте в часВие кога ще се извините на хората, че продадохте синята идея за паница лещаИзгонихте репресираните от СДС, изгонихте хората от демократичните партии от СДС. Направихте си измислена синя партия , за да седите на топло в Парламентакато "мъртви души"А в тоя страсбург въобще не разглеждат българските дела и защитават всеки крадлив ***

172

Аз съм

преди 11 години

Кои са тези индивиди, които се обаждат от някаква измислена партийка ДСБ - държавна сигурност на България. Да вземат да се скрият преди изборите, защото ще им го забодат много яко избирателите.

171

дядо Боцко

преди 11 години

Малинов,направете нещо градивно за да гласуват хората за вас.Не се надявайте на чужди грешки за да се доберете до власта. Хората не ядат доматите с колците.

170

до 200

преди 11 години

Точно толкова ***, колкото тебе, за да вярваш, че Борисов, Цветанов, Фидосова и т.н. не са комунисти, не се иска много!

169

Анонимен

преди 11 години

ПО_ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА Кметът на община Съединение Георги Руменов напусна БСП и стана член на ГЕРБ. Главните заслуги за привличането на Руменов в ГЕРБ имал премиерът Бойко Борисов, който показвал как трябва да се работи на местно и национално равнище.

168

до 200

преди 11 години

Трябва само да си толкова ***, че да подкрепяш и да гласуваш за ГЕРБ.

167

дядо Боцко

преди 11 години

Този *** знае ли кой е Чакъра въобще ? В Америка напр. как биха постъпили с човек ,който стреля по полицаи.Там е "голямата демокрация".Все пак го оправдавам човечица ,имайки предвид,че Чакъра държеше "Герганата" по тяхното време.

166

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ,КОЛКО ТРЯБВА ДА СМЕ *** ЗА ДА ВЯРВАМЕ,ЧЕ ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУКОМУНИСТИТЕ ОТ НАД 200/ТЕ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО СТАТУКВО В БЪЛГАРИЯ !?...

165

Анонимен

преди 11 години

Гладна кокошка - просо сънува. НЕЩАСТНИЦИ !!!

164

Анонимен

преди 11 години

Единствения, може би, случай, с който съм съгласен с ДСБ. Според Страсбург Бойко Борисов е "убиец", според посланик Баерли е "наркотрафикант", а според ме е еничарин, безотечественик и страхливец (не се сещам за по - обидна дума, но и вярна).

163

АНОНИМЕН

преди 11 години

Да си ходят тези от ДСБ И БЕЗ ДРУГО НАРОДЪТ ГИ ЗАБРАВИ.

162

песимист

преди 11 години

Вие луди ли сте бе?? Тоя дебелоокия не знам какво трябва да стане , че да пусне кокала. Те бандюхите колко време събираха пари да го направят главен секретар. А за премиерския пост сигурно тройно повече пари са пръснали ? Така ,че няма да стане. Само ако народа излезе на улицата или догодина на изборите.

161

Анонимен

преди 11 години

Ние не заслужаваме Борисов да си ходи ! Докато има подобни на Оптимист,Странджата и други подобни на тях,заблудени и безмозъчни типове,заслужаваме такива,като Борисов,цветанов и Дянков,като Цеца партийната секретарка,Румито Желева,Емил Димитров и други мутро-комунисти ,да ни мачкат и да ни тъпчат още поне 23г.докато не ни уврът тъпите кратуни !

160

Анонимен

преди 11 години

НЕ Е ДРУГАРСКО,ОТ ЕДНА ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРАГАНИЗАЦИЯ СТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДО ЕДИН И И ТАКА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ПРОТИВНИЦИ,ЧЕ...ЧАК ДА ПОВЯРВА ЧОВЕК,АКО НЕ ВИ ЗНАЕШЕ,ЧЕ СТЕ ЕКСТРЕМЕНТИ НА БЕКАПЕ И НИ КРАДЕТЕ И ЛИЦЕМЕРИТЕ ЗА ДА СИ МИСЛЯТ БАЛАМУРНИЦИТЕ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ...ИМА...ДЕМАГОГИЯ !...

159

Анонимен

преди 11 години

В програмата "Ран и Ът" е записано: "Предизвикателството на приватизацията, пред която е изправена България, е героично по своите размери и ако тази приватизация бъде осъществена, ще представлява без съмнение най-амбициозното начинание, което някоя страна е правила.Докато успешните приватизационни програми в други страни включваха не повече от две дузини пълни приватизации за един период от няколко години, България трябва да приватизира хиляди предприятия за кратък период от време..." (4-3) Вижда се: В 1990 г. управляващите са дали съгласие България да бъде превърната в опитна мишка, за да се провери дали може да понесе "най-амбициозното начинание, което някоя страна е правила." В страните от ЕС държавната собственост се запазва в границите от 35% (Франция) до 65% (в скандинавските страни).

158

бай гочо

преди 11 години

Най-накрая нещо смислено от бат' Ваню.

157

1953

преди 11 години

ЕГАТИ СМЕШНИКА

156

Валтимор

преди 11 години

То Чакъри в България - бол, както се казва. Пожелавам на този *** на снимката да го побара някъде един такъв Чакър, и да му разтвори миризливата кафява точка като хангар за жито. И след това да му отреже и без това грозната и ненужна кратуна и да се изпикае върху нея. Мръсен ***, от изпражненията на социалиста Костов!! НЯМА ДА ВИ БЪДЕ - БАНДИТИ МРЪСНИ!! ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ!!