49

адвокат до 48

преди 11 години

не е работа на съда да окошари големите престъпници, защото те работят за МВР и не могат да бъдат окошарени, не и без позволението на МВР. съдът съди въз основа на нещата които му се внасят, в повечето случаи. Естествено и в съда има по някое безобразие, но не може да се сравнява по ниво на мерзост с полицията и администрацията. А защо не пребият/утрепят някое висше ченге? кой ви храни децата с дрога? кой ви нахлува в дома посред нощ с качулки и щитове? кой ви зима по 50 лева за светлини? а?

48

Анонимен

преди 11 години

DAI BOZE POVECHE PREBITI SADII !!!

47

Диляна

преди 11 години

Незная що за съдия е? Но ако е, както съдиите и прокурорите от Мездра и Враца - Ужас,ужас!Хора разберете, че е време не да будим полицаиите и да обсъждаме съдебната власт а да се вдигнем! Тези личности в по-голямата част са по-големи престъпници от истинските престъпници!!! И се смятат, че са надзаконни и, че са недосегаеми! Но това им го насади -кой??? Съдии и прокурори те гонят и обиждат, като последен *** а ти ако го обидиш - в пандиза си! За това на бунт срещу тези изедници!!!На бунт

46

до 52

преди 11 години

Факта,че слушаш тоя говори красноречиво за лявата ти ориентация.Аз говоря и споря с мъже,не с госпожици!

45

Анонимен

преди 11 години

Е те това е правосъдие! Следващият път като влезе в съдебната зала ще внимава от кого взима подкупи! Само така, бой, и да си вършат работата по-добре съдиите.

44

адвокат

преди 11 години

кво не харесвате на съдебната система във връзка с топлофикация? съдът масово отхвърля исковете на топлофикация и на Чез. аз и мои колеги съдиме чез за всяка надписана фактура и печелим делата, съдът е единствената институция на която разчитате против произвола на всички *** с каквато и да е власт в БГ - полиция, митници, данъчни, инспектори по какво ли не, правителство, администрация, монополисти и пр. ***. Иначе ако ги няма съдиите какво правите бе? един митинг не направихте мишоци!

43

До 49

преди 11 години

Не,ти си чалгар. Този текст не си го е измислил той,а е текст от песен на Георги Христов.Ама ти как да знаеш като от чалга ти пищят ушите,та чак и акъл даваш!

42

Анонимен

преди 11 години

До до 42ami iztrii mi postinga togava...ama iska6 da go iztrie6, ne za6toto e na latinica, a za6toto ne ti iznasq. dqdo ti sigyrno e bil nadziratel v belene...i ti si kato nego

41

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден по един или два въоръжени грабежа на магазини,банки,чейндж бюра,пребити старци,жилищни обири,сега почват и съдии и полицаи.След 89г мутрите безчинстваха,а заедно с тях и крадците и дребните престъпници.Беше време разделно.Безвластие и терор.Сега при управлението на диктатора Борисов престъпниците пак се събудиха.Мутрите изпуснаха контрола върху престъпниците.И докато ри глав сека Борисов се стреляха само мутрите,сега при премиера Борисов нападат мирни граждани.

40

до 44

преди 11 години

Члгар е на баща ти детето.Те родителите ти са разбрали ква грешка си *** много късна.Аре бегай да пасеш свинете.

39

Анонимен

преди 11 години

До адвокатpitat horata, za6toto znaqt, 4e i mai4inoto si mlqko 6te prodadete...q kaji golemite prestupnici oko6arihte li gi a?!

38

до 42

преди 11 години

Първо се научи да пишеш на кирилица,неграмотнико.После ще си правя труда да ти чета простотиите и да те нахраня едно хубаво.Отдавна съм радетел на това,постовете писани на латиница да бъдат трити,а пишещите баннати.

37

СЕЛСКО КАРАТЕ

преди 11 години

БОЙ В ГЛАВАТА ДА НЕ КУЦА !!

36

До 41

преди 11 години

Колко си *** - това е песен на Георги Христов бе чалгар!

35

до Див Петел

преди 11 години

По-скоро ще ти отива ник "***-петел".

34

Анонимен

преди 11 години

До баси народаa 4e takiva kato valio toploto, staviiski, dogan , maslarova, emel etem, myrgina sa opravdani kak 6te go komentira6?! a sudqt naroda, 4e ne moje da se otkaje ot yslyga, koqto neiska - toplofikaciq ?!mai ti trqbva da si svali6 konskite kapaci i da se ogleda6

33

до 33

преди 11 години

Такъв тъпизам не бях чел.***,дано не си изкарваш хляба като поет,че ще умреш от глад:)))

32

юрист

преди 11 години

Предлагам съюза на съдиите да излезе с декларация. Цветанов да не се бърка в работата на съдебната система. Те знаят кой и защо го е бил и сами ще се оправят.

31

55

преди 11 години

версиите са 2 -- или са му дали пари и не е свършил работа или не е искал парите...

30

баси народа

преди 11 години

Нищо хубаво не го чака този народ основан от хора,които се радват на това,че е нападнат магистрат,полицай или някой друг представител на силово ведомство!А сега ми напишете 1 милион минуса,ама знайте,че си оставате все същите баламурници.