25

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ЗАЩО НЕ ОТГОВОРИ КЪДЕ Е И ИМА ЛИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР МВР??????????????ВАКАНТНА ЛИ Е ДЛЪЖНОСТТА ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР?

24

ДО ПРОСТАЦИТЕ

преди 11 години

Eй, пак се напълни с прости КОМУНДУРИ бе. Едно требе да се знае, че съдиите са зависими от количеството пари , които им се предлагат и така решават делата. Пренебрегват едни доказателства и приемат други измислени такива. Освен това българина е долно племе - готов е на всичко само заради матгизите. А вижте, как съдят в Бразилия и в Малайзия - ето това са съдии.

23

...

преди 11 години

Съда е най-голямия проблем в територията наречена република българия . Дано ГЕРБ успее да го прочисти.

22

Анонимен

преди 11 години

ДО 24НЕМСКИ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ЧЕЛ ЛИ СИ ? ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО КАТО КАЛПАВОТО БЪЛГАРСКО ЛИ Е?ТОВА ЧЕ МНОЗИНСТВОТО НА ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ИЗРАБОТИ ЕДИН КАЧЕСТВЕН ЗАКОН И ПОСТОЯННО ИМ ГО ВРЪЩАТ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ПРОБЛЕМ НА ГЕРМАНСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЛИ Е?В ГЕРМАНИЯ ЗАКОНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРПРЕТИРА КАКТО Е В БЪЛГАРИЯ!

21

Обективен

преди 11 години

До АнонименНапълно подкрепям казаното от Вас. В Германия има осъдителна присъда, защото съдът е приел доказателствата по повдигнатите обвинения или защото обвиняемите са си признали. Все едно. Подготвените по делото у нас обвинения не са издържали пред съда, а обвиняемите пък не си признават, мръсниците! Как не ги е срам да не си признаят?! Че да облекчат работата на Цв.

20

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРПРЕТИРА НК? ЗАЩОТО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ГЛАСУВАЛО ЗАКОН КОЙТО ДА МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРПРЕТИРА И ТАКО И ВАКО! КОЙ Е ВИНОВЕН МНОЗИНСТВОТО НА ГЕРБ КОЕТО СИ ГЛАСУВА КАКВОТО КАЖЕ БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА!

19

Анонимен

преди 11 години

СЪДИИТЕ СЪДЯТ СПОРЕД ЗАКОНА! ПРОКУРАТУРАТА ПОВДИГА ОБВИНЕНИЕ - АКО НЯМА ОБВИНЕНИЕ КОЕТО ДА СЕ ДОКАЖЕ - НЯМА ПРИСЪДА! ТАКА ЧЕ ЦЕЦО ДА СИ СТЕГНЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ДЕТО СЪБИРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОД ПРЯКОТО РЪКОВОДСТВО НА ПРОКУРАТУРАТА - И ЧАК ТОГАВА ДА СЕ ИЗКАЗВА! ЦЕЦО ДА Е ПОКАЗАЛ КАК СА СЪБРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА В ГЕРМАНИЯ?!? НЕ НЕ Е АМА ТАМ ПОЛИЦИЯТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА А НЕ КАТО ТУК ДА ПРИКРИВА МУТРИТЕ!

18

имигрант

преди 11 години

Това милиционерско правителство на ГЕРБ си отива в най-скоро време.Но ще отнесе още осъдителни присъди от Брюксел.С какво Борисов и Цветанов доказват че не са просто една комунистическа хунта?С погазването (или незачитането) на основополагащия принцип на демокрацията - за разделението на властите?Това е все едно да пренапишат Конституцията, като сложат в нея Член 1: "ГЕРБ има водеща роля в управлението на Република България."

17

arhar

преди 11 години

Някъде се споменаваше името на бившия заместник на Цветанов Павлин Димитров .Кой всъщност е Павлин Димитров ? - Бивш апаратчик на ДС , който беше освободен от поста си като заместник на Цветанов на 20.12.2010 г. ...Сега да се върнем към една интересна тема ! На 29.06.2010 г. в някои сайтове излезе една статия / псевдо - новина / за ' КОМПЮТЪРНИЯ КРАДЕЦ ' .Въпросът е кой от МВР поръча тази статия / псевдо - новина / и дали това всъщност не беше някаква форма на респект към ' КОМПЮТЪРНИЯ КРАДЕЦ ' ?Марковска има ли нещо общо с Павлин Димитров ? След като Румен Петков е гласувал за нея за съдия в КС, то логично е да има някаква връзка / зависимост / между тях !? След като Павлин Димитров е апаратчик на ДС, то логично е той да е зависим от Гоце, нали ?Кръгът май започна да се затваря ?И защо й този адрес - за да бъде респектиран ?

16

Анонимен

преди 11 години

Никой обявил война на съда не е свършил добре.. Цветанов рано или късно ще слезе от власт и тогава ще бъде просто поредния милионер и тогава ще го яде дядовия вече.. прекалено много врагове си създадоха тия забравят,че няма да са вечни

15

trb

преди 11 години

abe hora samo pliuete sudiite...te prosto se proiznasqt po faktite i dokazatelstvata na prokurorite...kogato nqma kadurno i zakonno subirane na dokazatelstva i predstavqneto im po nadlejniq red sprqmo zakonite na republika Bulgaria ..kakvo o4akvate....mvr i prokuraturata sa tolkova nekadurni i neobrazovani (osobeno slujitelite na mvr) 4e kak da ima prisudi kato te ne mogat edno godno dokazatelstvo da suberat!

14

Павел Горинов

преди 11 години

Присмял се шърбел на хърбел! Цветанов "шестте апартамента" се прави на моралист, пред хора купили земя за строителство по 10 лв. декара:) Цялата им работа е игра на лобита, за това кой да гушне още 2-3 апартамента, едно хотелче и други такива! Цялата тази *** трябва да бъде изметена с гранатомета, обаче пък св. Бойко объркал къщите, и гръмна някакъв треторазряден гангстер.

13

Анонимен

преди 11 години

*** мешере съди по-справедливо от българския съд.

12

TPE3BEH

преди 11 години

Трябва хората да се съберем и да излезем на МАСОВ протест срещу корумпираната съдебна система,докато не се разпусне това прогнило съсловие

11

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е казал това, което всички ние мислим и говорим, ама нас няма кой да ни чуе.Съдиите в България са най-висшата и недосегаема форма на корупция!

10

Анонимен

преди 11 години

11 човека на снимката,и всички до един са корумпирани

9

Анонимен

преди 11 години

Нима твърдят че сега са зависими, от кой сте зависими бе дрогари посочете да го видим, и кажете как по какъв начин с пари или нещо друго, може би някой ви рекетира. Значи всичко досега е било бошлаф работа, а тия съдят хората дали не е време след подобно изказване всички съдии да си дадат оставките.

8

Браник

преди 11 години

Те децата им не живеят тук , майките и бащите им също мизерстват на някои ти искаш за народа да мислят, за тях са маса дето може да се дои като овцете ,при това онея по контрол им трябва ,че не разбират от сладки приказки.Една от лошите черти на българина е ,че не гледа трезво и обективно кажи му 2-3 думи и врагът и звяра приема , благородно е да прощаваш и да не дребнееш ,но не и когато се използва от политиците!

7

Съюзник

преди 11 години

Съдиите имат съюз да ги защитава, освен и ние българите да си направим съюз и да им опонираме.

6

българин

преди 11 години

Цяла България иска да осъди т.н. съюз на съдиите и на съдебната мафия. Крайно време е да отговорите поне на един въпрос. Защо доказани престъпници и осъдени в Европейски страни в България се оправдават. Това е основния въпрос, а другото го знаем, че сте назависими от хората , но сте зависими от престъпниците. Само поздравления заслужава Цветанов , че ви пита и иска отговор на неудобни въпроси за вас. Ето и един въпрос от мен: Защо доказана кражба на 15 000 000 лв. от Държ. Ковачки беше оправдан.