128

Тия и двамата

преди 11 години

са затвора

127

Учуден

преди 11 години

Много ми е интересно,какво ли си мислят за нас Европейските политически лидери ?То не беше премиер с меко казано съмнително миналоПартия съставена от комунисти,милиционери и партийни секретари,ВИФ-аджии задочници,Румито Желева,Министър на икономиката-завършил нещо "арт",директор на АЕЦ-баничар,сега и тия двамата-единия ***,другия ???????

126

Спец

преди 11 години

С Магарешки коалиция не се прави, щото ще му хапнеш магарешкия, Яне! Той е безродник и *** като тебе, лика - прилика сте си, но точно затова няма да се изтърпите дълго!

125

П.Петров

преди 11 години

На разводняване отива работата, но не мисля, че интелигентен човек би гласувал за тях, т.е. е електората им ще е от потенциалния електорат на ГЕРБ и БСП.

124

.

преди 11 години

абе нали до преди няколко години бяха в коалиция, после се изпокараха яко и В.М. наричаше Я.Я. *** и тем подобни хахахах сега първи дружки тстстстс

123

Анонимен

преди 11 години

либерален алианс, добре замислено от ГРОБ. ПРЕДИЗБОРНИЯ МАСКАРАД ЗАПОЧВА. Ще бъде много интересно.

122

Анонимен

преди 11 години

Ето това вече е голям смях .. токущо питаха Марешки, защо се коалирате и той каза ,,НАс ни обединява корупцията и некомпетентността" ! ахаха по-добре от това и поета не може да го каже.. Поредната *** мутра, не посетила футболен мач през живота си, но вече с отбор благодарение на Бойко.. не мисля,че за някой е тайна,че това са другите гласове на ГЕРБ.. именно на тия 2мата ще разчита бате Бойко на изборите, защото няма как да намери нито 1 нормален политик, който да удобри политиката му..

121

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли че България е руско-американо-еврейска-евросъюзка *** и от тези субекти не зависи абсолютно нищо. Който и да е на власт ще мърмори 4 години че "ПАРИ НЯМА" , после нови избори, нови герои и накрая отново "НЯМА ПАРИ". Неадекватна циркаджииница е България и така ще бъде докато абсолютно всички ние не отхвърлим тази мухлясала политическа система, разбирай демагогия

120

до IQ146

преди 11 години

Пак ли се заиграхте с най-чувствителната струна в душата на българина- чувството за справедливост и възмездие.Сигурно ще има слепи да ви повярват, но аз,семейството ми и приятелите ми -НИКОГА.Повече от три години чакаме това възмездие - но гарван гарвану око не вади.

119

Анонимен

преди 11 години

Доста изплашени коментари чета тук, най-вероятно поръчково написани. Янев - Марешки заплашват да провалят сценария на ДС и това изнервя старите кукловоди.Времето ще покаже какво що, но тези двамата ще влязат в парламента.

118

до 131

преди 11 години

то е ясно, че са губещи, но ще разводняват гласовете, коете е и идеята според мен

117

АНОНИМЕН

преди 11 години

От този и децата ще се плашат има физиономия на караконджол.

116

Анонимен

преди 11 години

на ББ марионетките започнаха да се събират

115

Анонимен

преди 11 години

Коалиция "Ярешки", голям майтап! Ибрикчиите на Б.Б.

114

Брак по сметка

преди 11 години

Двойката Ярешки ще ви оправят.

113

Oleee

преди 11 години

Дочооолу и Гочоолу правят избори! Алеко, Алеко колко си бил прозорлив Алеко....

112

Анонимен

преди 11 години

Така като ви чета догодина за Доган и съсела ще гласувате.....***!

111

Анонимен

преди 11 години

Ще се лекуваме с по евтини илачи за тупнем едно Янино хоро.:))))))))))))))

110

мафията ни управлява

преди 11 години

цирка е голям а сайра още повече .Марионетката Яне с нагаждача Марешки на какво ви прилича .Цирк и нищо повече .И двамата са губещи независимо колко милиони ще вложат в изборите .

109

ъъъааа

преди 11 години

либерален лайнянс...