41

AZ

преди 11 години

Абе тая вместо да си подаде оставката, щото ония от ЕС май наистина знаят повече, тръгнала да се оправдава. Няма ли достойнство тази жена ?

40

Анонимен

преди 11 години

Мафия

39

Ruja

преди 11 години

С тези две нови попълнения от Народното събрание на Конституционния съд имам усещането, както преди да дойде люта зима - в ноздрите - на лют мраз............... Жалко, погребахме още едно добро намерение! Българино, събуди се!

38

съдията Дред

преди 11 години

Ееех, госпожо Марковска, ясна е защитната ви теза:"Не е много морално, ама не е незаконно!".Познавате се с г-н Георгиев,ама не живеете с него , въпреки, че той се разкарва пиян с вашата служебна карта!Синът ви има обща фирма със същия господин, ама той бил пълнолетен! Роднините ви не били купили три къщи - само една, ама на два етажа! И накрая, ако Искра Фидосова започне да ме защитава за каквото и да било, веднага бих си подал оставката отвсякъде! Тая жена е символ на корупцията и неморалноста!

37

Анонимен

преди 11 години

До 1Не позна. Прочети стенограмите на НС и се покай.

36

капитан Петко

преди 11 години

Те погребаха България!

35

Анонимен

преди 11 години

Приятелката на Маджо! Още една Пенгезовица

34

Ние

преди 11 години

Ех, жената дори визия няма. Поне на външен вид да изглеждаше някак по-стилно, по-интелигентно, по като за висш магистрат. А то сурат на жена, излязла сякаш от канцеларията на "селско" кметство (в тона с езика на властимащите)... Нямаме нищо против качествата на жената, но за такъв "светъл" пост - това не е достатъчно.

33

1

преди 11 години

Смятайте с колко дебел "гръб" е госпожа съдията, щом нито кунева, нито станишев, нито костов, нито никой гък не казва за избора й за конституционен съдия. Представете си такова предупреждение от ЕК за отваряне на процедура по нов доклад, какъв шамар е за боко, кабинета и целия герб. И всеки си пасува и не поема паса за воле във вратата на герб :) Всички мълчат като партизани... и буквално и преносно, хаха

32

Анонимен

преди 11 години

kato glasyvate za prestapnici da vi ypravlivani prestapnicheski partii i parlament ,tva e demokracia s mirna revolucia ne se pravi e za tva i shte vi doiat kakto si izkat.

31

Спонги

преди 11 години

До Вервайте миДано, дано, ама надали.

30

Анонимен

преди 11 години

Изумен съм за пореден път, че ние не сме родолюбци и че личният ни успех е по важен от родината. Ако толкова много обича България и иска да е полезна на обществото просто да се откаже от този пост. В тази ситуация виждам, че тя се стреми да се докопа до тази длъжност на всяка цена. Е толкова ли ни е морала и самосъзнанието? Нали е успяваща по някакъв начин? Редно е да се откаже. Така мисля аз.

29

petter.bojinov

преди 11 години

Изобщо не ми се вярва че в българия не могат да пишат доноси до кайто и да е и за каквото и да е!Що се отнася дао самата Европа не веднъж е демонстрирала несериозното си отношение към България.

28

Вервайте ми

преди 11 години

Честна съм ??????????????????????????????????????????Къде *** бульо??????????????????????????????????

27

котева

преди 11 години

Терминал 2 и Терминал 1 - официално престъпници могат да ни управляват и съдят, напускайте

26

Луд

преди 11 години

Абе кой е тоя геронтофил- да не се гнуси да се качи на тая?

25

историк

преди 11 години

До АнонименНяма нищо общо. Те е *** от плеенско- Подрим

24

Oleee

преди 11 години

Тази по говор прилича на черния иванчо. Също и по маниери и начин на изказ. Едно към едно са - само пола им уж е различен...

23

baihui

преди 11 години

"Според публикации в медиите при акция на полицията, при която е арестуван Георгиев, у него е биланамерена служебната карта на Марковска. Съдията обясни, че картата е била у него, тъй като същата вечер двамата са били на парти при общи познати и той трябвало да й я върне по-късно. "kak va ne e sram be nishtojestva jalki .....

22

историк

преди 11 години

Венета Марковска от село Подрим, не беше ли в списъка на Красьо Черния?