40

ЛЮБОВТА може всичко

преди 11 години

Този случай просто показва една изконна истина - че ЛЮБОВТА може всичко. Всяко живо същество има нужда от грижа, любов и топлина. А като чета коментари като 41 и 42 (''няма що'' и ''войнствен атеист'') ми става много, много тъжно. 42 - дано да успееш да се осъзнаеш и да си върнеш думите назад. За тебе ще е по-добре, а и за всички останали. Не знам дали чувстваш какво си навличаш с тези твой думи, не знам...

39

Мето

преди 11 години

Ето за такива хора трябва да пишете, а не за разни златки, тризначки, кардашиянки и други ***. Хора, като тази жена, ни помагат да вярваме, че доброто все още съществува... там някъде между простотията, злобата и чалгата.

38

do 42

преди 11 години

не знам точно за какво е пратено това детенце, но със сигурност ни показа колко малко състрадание и любов има в някои хора! Човек е голям, когато събужда и дава любов на останалите, а момиченцето вече го направи много повече от т.нар. "нормални хора"!

37

Спонги

преди 11 години

Бог да благослови тази жена. Амин.

36

няма що

преди 11 години

То пък една майка...детето много ще е доволно като порасне НЯМА ЩО

35

Учител

преди 11 години

Приемам за нормално да има две мнения по темата, защото и хората се делим на ЧОВЕЦИ и ЖИВОТНИ! По харесванията виждам, че първата група е по-многобройна, което означава, че Човешкият род не е на изчезване. Поклон пред Мария и семейството й! Трябва да имаш огромно сърце, за да се лишиш от спокойствието да си гледаш денонощно сапунки и да се отдадеш на една такава благородна кауза, която в никакъв случай не е за ПАРИ!

34

до 32

преди 11 години

всъщност отгоре дават всичко, само че човешкият ум е ограничен, за да го види! ;)щом жената чувства любов и е щастлива - това е подарък за всички!

33

брб

преди 11 години

Е как може при условие че са направени всички прегледи и изследвания по време на бременността да се появи такъв проблем с детето. За емн лекарите преглаждали родилката заслужават те да гледат детето. П ри такова здравеопазване такива деца.

32

nina

преди 11 години

мога да кажа само дано да са живи и здрави цялото семейство,трябва да има повече хара с добри сърца БРАВО семейство за пример

31

111

преди 11 години

Трогнах се от добротата на тази жена ! Господ здраве да и дава ! Това е човек с голямо сърце - пълно с любов !

30

Надя

преди 11 години

Бог да дава здраве и сила и на двете! Каквото и да кажа за тази жена, ще е малко. Радва ме факта, че макар и да са малко - все пак има такива хора!

29

Анонимен

преди 11 години

щом детето не е родено, от теб, значи не е измолено от бога....а от кесаря....Господ дава деца в утробата....ама нали заглавието е гръмко....

28

Петя

преди 11 години

До СъжалявамЗнаете ли, точно заради такива хора като Вас и останалите, които са писали подобни коментари нашият свят, живот, ценности и чувства са антиморални, недъгави и жалки. Загубени души, които се опитват да надделяват в този живот, борейки се с невидими призраци. Дано да намерите някой, който да отключи дълбоко вътре във Вас истинските неща. Давайте любов, обич, грижи и нежност и ще получите същото.

27

Анонимен

преди 11 години

Някой да е казал, че детето не е факт? И да ти кажа, не уважавам доктор, който парадира с тиова, че диагнозите му не са 100% сигурни.

26

един баща

преди 11 години

Разплаках се докато четох...Моля се бог да помогне на това детенце.Ако всички в България приличаме на тази жена,животът би бил по-хубав.

25

Анонимен

преди 11 години

има хора които си седят пред компютъра и ги е страх да излязат навън защото може да се изапат с кал.драги писачи в истинския живот невинаги всичко е идеално-например пренаталната диагностика не е 100 процента сигурна .детето е вече факт няма връщане назад.това е реалността.

24

Анонимен

преди 11 години

Да, ако до 10-15 години не го върнат в някой дом, значи наистина са герои.

23

ники

преди 11 години

Съпоставям за момент тази жена и някои от нашите политици и ми се плаче.Едните са брутални,алчни и безкруполни,а другите хора са просто човеци.

22

Ванеса

преди 11 години

Бог да даде здраве и сили на тази жена! Поклон пред постъпката и!

21

Анонимен

преди 11 години

до21.явно тук има хора които стоят встрани от истинския живот и философстват ялово за случващото се покай тях.