45

Анонимен

преди 11 години

ЗАБРАВИХА НАЙ-ВИСШИ В СПИСЪКА ЗА ОТЛИЧИЯ СТАРА ПЛАНИНА - ДОКТОР ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО БОРИСОВБОЖИДАР ДИМИТРОВ ПАК ЩЕ СЕ ИЗВИНЯВА

44

до 47

преди 11 години

под 47 имам в предвид НИКОС...

43

до 47

преди 11 години

Хайде стига глупости...посочи поне един исторически източник, който да подкрепя това безумно твърдение.

42

КРЪСТОНОСЕЦ

преди 11 години

41 aga, ще има ЧАЛАМБА !

41

Бранник

преди 11 години

знаете ли къде в София е имало паметник на загиналите в Балканската война ? - на мястото на онова грозно нещо пред НДК ... и вместо да се демонтира окончателно и да се възстанови стария , те го запазиха...в България все още има комунизъм

40

НИКОС КОСТАНТИНИС

преди 11 години

МНОГО ТРАКИ СА БИЛИ ГОРДИ ГРЪЦКИ ПАТРИОТИ И БОИЦИ НА ЕЛЛИНИЗМА...ОЩЕ В ДРЕВНОСТТА ЦАРЕТЕ НА ОДРИСИА=ДНЕСЕН ОДРИН СА БИЛИ ГРЪЦКИ ПАТРИОТИ С ГРЪЦКИ ЕЗИК И ГРЪЦКА КУЛТУРА И ТРАДИЦИЙ.

39

До 41

преди 11 години

Грешиш, ***. През последните около 150 години от "османското присъствие" по нашите земи, моите деди са носили ботуши, а на старини - емении. За цървуланковци семейни спомени няма. За по-ранните периоди - не знам.

38

Маке историчар

преди 11 години

И по 10 да им дават все тая.Историците агенти на ДС(КГБ) искат да си защитат парите получини по агентурно-поръчкова посока.Аз не им врвам защото много се идеализира всичко-значи мрише на фалш. Идат избори Гласувайте за ДПС че възродителите напъват....

37

Даола

преди 11 години

Герои са - две мнения няма - гледам снимките на дядо ми Христо Пунев - не са имали дори ботуши, само някакави разкривени обувки и нагоре парцали около краката, обаче оптимизъм и смелост. Но не е времето сега да се събират подписки и да се водят полемики за посмъртни награди - необходим е един еднократен държавен акт за възпоминание и отдаване на почет. Нашата задача е да укрепим държавата и да дадем кураж на народа си, защото сега сме точно под кривата круша.

36

Никос Казандзакис

преди 11 години

До НИКОС КОСТАНТИНИСАдаш, тракийският певец не е елин ,бе. Объркал си се нещо ;) Подкрепям инициативата за награждаване на всички български пълководци от Балканската война."Наведете знамената, преминава генерал Вазов!"

35

До 35

преди 11 години

Елин ли е или е от траките?Това, че за него се разказва в старогръцката митология, не го прави елин. Иначе, и твоето предложение е разумно. Тъкмо няма да има обидени съвременници.

34

aga

преди 11 години

До Анонимен *** ,ти кадъна не можеш да е*еш .най много да нае*еш майка си

33

До 18, 20, 26

преди 11 години

Не си ага, а форумен ***.До останалитеНе правета от тази случка /гласуването в Кърджали/ повод за етническо противопоставяне. И на генерал Делов, и на останалите герои ще въздадем дължимата почит и признание. Наша е грешката, че предприехме инициативата твърде късно и не по най-разумния начин. Даже самите кърджалийски турци, които участваха в това гласуване, постъпиха по-дипломатично от нас, като направиха компромисно предложение.До М.ТопалЙозал ви определи като "туркоезични българи".

32

Анонимен

преди 11 години

Предлагам също и орден за всички ГОРЯНИ и БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ,паднали в борбата за освобождение на България от комунистическо робство след 9.9.1944 г.! Георги Марков има ли позиция по този въпрос?Или от ДеСе не му разрешанат да я изкаже?

31

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПО ПОВОД ГОДИШНИНАТА ОТ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА НЕ ЧУХ НИТО ЕДНО СМИСЛЕНО ИЗКАЗВАНЕ....ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ......ИЗПОКРИХА СЕ КАТО ПЛЪХОВЕ...А ВИЕ *** ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ---НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЗА ТОЗИ РЕЗИЛ СЪТВОРЕН ОТ ВАС..ЕЛЕКТОРАТА ГЕЙБЕРАСКИ!!!!

30

До Никос Константини

преди 11 години

Това ще стане когато ти се научиш да пишеш грамотно. Т.е. на 31 февруари!

29

aga

преди 11 години

До БЪЛГАРИН "ко рече " хахахахахаха

28

НИКОС КОСТАНТИНИС

преди 11 години

КИРДЗАЛИ ДА БАДЕ ПРЕ ИМЕНУВАН НА ОРФЕОПОЛИС = ГРАДА НА ОРФЕАС = ВЕЛИК ЕЛЛИН.

27

Анонимен

преди 11 години

До АРКАНГледай си тревата как расте отдолу нагоре,*** дилърско наркоманско,и не смей да разпалваш етническа омраза на територията на Майка България!Щото бедна ви е фантазията на такива комунистическо-фашистки *** какво ви чака,ако провокирате етническа вражда в държава на НАТО!Ще ви еб*м *** май*ина първо на вас,***!

26

работещия беден

преди 11 години

общото между комунизма и мафията е, че те са над национални. тяхната интернационална идеология не позволява такива неща... ето защо не трябва да се очудвате. имате два варианта - или учете турски и се сприятелете с местния феодал на ГЕРБ, или спортувайте и си набавете оръжие.