171

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен-230. А ти може би си извратен!

170

Анонимен

преди 11 години

Едно е радостно - българската нация затъпява и се топи. Все по-*** е, което води да все по-голямо топене. И до половин век от тоя калпав народ ще останат само няколко скапани пенсии.

169

Анонимен

преди 11 години

вече и малките деца знаят, че това са лъжи. Истината излиза наяве и тогава виновниците ще си платят.

168

Анонимен

преди 11 години

Хитлер е събирал злато за Федералния резерв, същото е правил и Троцки двадесет години преди това. Сащ са имали криза в банките и капитализма през 1907-*** след което решават да се обединят банките и да имат общ резерв. Троцки помага и Първата световна за да има повече злато за резерва. Но златото не достига и след другият край на капитализма през 1929та, и злато не достига пак. Хитлер е нает да помага, както и Мусолини, хем злато да събират хем левите да натиснат - че капитализма се клати. При следващата криза няма кой да помага и златният стандарт е отменен напълно.

167

Анонимен

преди 11 години

Това е фалшификат. Никакви евреи няма загинали в лагерите, поне не и масово. Има убити, но те не са 6 милиона, а максимум между 200 и 300 хиляди.

166

Анонимен

преди 11 години

Кажете защо се затрива българското племе и хазарите всичко допринасят, та да ни няма. Господ гледа !

165

Анонимен

преди 11 години

до223 Е нали си от великата нация бре ТРАКИОБЪЛГАРСКАТА как ва избиха я ми разкажи ,че ми стана интересно.

164

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости загиналите във фашистките лагери ! Друг е въпроса, че юдеите зад океана принесоха в жертва своите братя в Европа. Посредством Хитлер вмениха вина на германците, които бяха на ръба на оцеляването след Първата световна война и "изведнъж" намериха огромно количество оръжие в немската част на Чехия. Правете си сметка за какво става въпрос и какво ни чака занапред.

163

Анонимен

преди 11 години

Явно списващите и публикуващите тези статии предполагат, че всички ще започнем дружно, като на другарски съд да започнем да се тръшкаме за съдбата на горките жертви. Но забравят, че тава не им е УСА:) и все пак има хора, които четат, не само плюскат fast food. Съдейки по коментарите, може да се заключи, че все пак има надежда след тонове пропаганда.

162

SF

преди 11 години

Кой от пишещите тук има информация от първа ръка ?!Имало ли е холокост или не, никой от вас не знае. Стига сте делили хората на нации, да ви еб@ пичк***та лелина.

161

Анонимен

преди 11 години

ДО 219 Сега идва и твоя ред не се натискай.Волен няма да бъде премиер,ясно!Никой не иска психари на власт още повече начело на държавата.

160

Анонимен

преди 11 години

С горната снимка dnes.bg пропагандира педофилия! Настоявам съответните институции да се самосезират и да предприемат необходимите мерки по въпроса.

159

Анонимен

преди 11 години

Хитлер е бил финансиран от Прескот Буш - дядата на Джорч Беш младчи. Той финансира и страните от другата барикада. И защо? Заради печалбите после от връщането с лихвата. Една добра причина хамериканците да бъдат мразени.

158

Анонимен

преди 11 години

Такива като Красимир Каракачанов и Волен Сидеров са просто чиновници. И всички водещи на партии са такива. Макиавели - замисъл. Демокрацията спокойно може да е истински представителна и пряка като всеки гласува за свой представител - като един предсавител да може да представя 1000-човека. Като това ще е пряка демокрация защото ако има хиляда човека с една идея те по всяко време ще могат да вкарат свой човек в народното събрание. Както и част от народното събрание трябва да има хора от народа избрани чрез жребий. Но елита не иска истинска демокрация. Ето защо има партии.

157

Анонимен

преди 11 години

Аве, ястреб, виновниците са намерени и наказани! Всяка година си плащат като попове!

156

Анонимен

преди 11 години

В час еврейска учителка пита: - От какво е умрял Хитлер? И Иванчо отговаря: - Като си е видял сметката за газта госпожо!

155

Анонимен

преди 11 години

Ще влизате в затвора май за отричане на холокоста!

154

Анонимен

преди 11 години

Еврейска наглостНякои съвременни богословски интерпретации на холокоста. Според тях християните са вековни врагове на еврейството. Християнството не може да не бъде антисемитско, то логически през цялата си история е подклаждало антисемитизма. Затова християнството е виновно в престъпленията на Хитлер. Християните са длъжни да се покаят пред евреите за холокоста /папата вече последва това наставление/. Християнството не може и не бива да остава същото то е длъжно да се промени вътрешно, да въплъти в себе си нова хуманистична проблематика, да осмисли холокоста един от най-важните /според някои най-важният!/ моменти на свещената история. Християнството на ХХ и на ХХ век трябва да стане следосвиенцимско /!/ християнство. Те самите признават: "С изселването на евреите не само, че не се предизвикват икономически смущения, кризи или преследвания, но се поставя начало на период на икономическо благоденствие за напуснатата страна."Теодор Херцел "Еврейската държава"Евреите ни убеждават, че те могат да живеят сред нас и да се ползват с нашите права. Но я идете в Израел и поискайте равни права с евреина. Кой ще скрие еврейското лицемерие? Колкото до тяхното разселване по света, те самите са го казали най-добре:"Народите, всред които евреите живеят, са явни или скрити антисемити." - Теодор Херцел. Май еврейското остроумие нещо куца. Щом подозираш един народ в омраза към теб, защо тогава отиваш да живееш на неговата земя?Самодоволната юдейска пропаганда безспирно напомня, че те нито забравят, нито прощават.Двама евреи-комунисти, те сякаш проявяват най-голяма откровеност:"Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата."/Ленин/"Ние мразим християните, защото проповядват любов и милосърдие, които са противни на нашите принципи. Долу любовта към ближния. Това, от което се нуждаем е омразата." /Луначарски/"Аз съм евреин, и щом ти ми възразяваш, значи си антисемит!" - /из един разговор/

153

Анонимен

преди 11 години

Вярно е че някои от евреите прекаляват, дори има наистина циониски заговор, но не търсете под вола теле."- Никой нормаленархитект не бипостроилкрематориум, кактои газова камера, всъщата постройка, в коятопосредствомексплозивен газ сеизвършва масовоубийство. Наистина,експлозивността на Циклон-Б не еособено висока, носамо зарадилатентнатаопасност отексплозия, която дори би произлязлаот обгазените сЦиклон-Б трупове,е свидетелство засамоубийственалудост."Под колата има резервоар близо до ауспух. И много други примери.

152

Шарон бен Шаул

преди 11 години

На фотографа майка му е ПОЛЯКИНЯ ! Доста красноречиво !!!