29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До БРЕЕЕ . На 100 българи 50 са *** , 40 са средна ръка хора , 9 са що-годе добри 1 малко по-добър

28

ВЪЗРАЖДАМ ТУРЦИ

преди 11 години

турците и *** трябва да се махнат НАСИЛСТВЕНО ОТ ЕВРОПА...НЯМА МАИТАП--РАБОТАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА---ТРЯБВАТ ДЕИСТВИЯ ВЕДНАГА..ЕВРОПА НЕ МОЖЕ СВОИТЕ СТАРИ НАРОДИ ДА ХРАНИ--ТА КАМОЛИ ДА ДАВА РЕСУРСИ ЗА ВРАГОВЕ НА ЗАПАДА--КАТО ТУРЦИТЕ И ***-----ТРЯБВА ВОЕНИЗИРАНИ ДЕИСТВИЯ СРЕЩУ ТЯХ...НЯМА ВРЕМЕ !!!

27

БРЕЕЕ

преди 11 години

До jan . НЕ ДУМАЙ БЕ !!! ТО ЗАТОВА ЛИ ВСЕКИ ДЕН ЧЕТЕМ ЗА ЗАЛОВЕНИ БЪЛГАРИ КАТО ОБИРАТ БАНКОМАТИ В ЧУЖБИНА И ПРЕНАСЯТ ДРОГА ?! БРЕЕЕ НА 100 БЪЛГАРИ 10 БИЛИ *** ?! ВИЖ ,ЗА ТУРЦИТЕ СИ ПРАВ !!!

26

123

преди 11 години

Тоя *** откъде се взе

25

Tina

преди 11 години

Турчин, не обяснявай, че българите трябва да се променят. Не те са проблема.Те са в правото си. Те са в Родината си. Омръзна ми от демагози, които само размахват пръст, че българите са лоши и те трябва да се променят. Българите са си много добре и са много добри и търпеливи. Търпението им към издевателствата на *** и наглостта на турците е като язовир. Събира много, но отприщили се - помита всичко по пътя си.Който е умен ще разбере.

24

jan

преди 11 години

до 23Ако на 100 турчина десет са ***,ако на 100 българина десет са ***, то на 100 *** сигурно по-малко от 10 са свестни.И това мнение се е наложило през вековете заради манталитета и начина им на живот. Във всяка европейска държава *** все пак са възприели по малко от коренното население и затова има голяма разлика между техните и нашите. Такава разлика има и между турските *** от Източна България и християните-*** от Западна България

23

турчин

преди 11 години

Просто българите трябва да се променят.Това е проблема.Отделно от налаганата ***.Трябва да се мисли с глава.Не става всичко само с мускули.По-хитри, по-умни, по-предприемчиви.Никой няма да дойде да ви реши проблемите.Само ще ви пречат.Защото всеки народ си гледа собственото благоденствие.Това дето се говори, че на запад са благородни е лъжа. Имат само интереси.Те са били благородни едно време.А вие хем храните ***, хем ги мразите?!?

22

топала

преди 11 години

мръсен алкохолик *** се мушкай с боко *** може да му попееш и на ушенце като те покани в министерския съвет

21

до турчин

преди 11 години

Турците заслужават всяческо уважение, и мисля че го получават. За мен няма по-добросъвестни работници.*** на 99.9% са мързеливи, крадливи, необразовани и не желаят да научат нещо ново, ако не е свързано с кражби. Безжалостни са към животни и хора. Убиват без колебание.Брегович много бърка, защото от височината на положението си не може да ги оцени. Навсякъде в Европа *** са нежелани. Най-лошото е че не желаят да се променят. Това е генетичен проблем, и тук няма расизъм.

20

Анонимен

преди 11 години

не е расизъм, че хората искат от вас да спазвате законите и нормите на обществото. ето, *** в САЩ - който иска учи, работи и даже президент може да стане. който е мърляв и мързелив си гние в гетата.

19

турчин

преди 11 години

Отношението на сърбите към *** е различно.По човешко.А пък македонците направо обичат турците.Да са преместя в Македония да живея ли що ли?Тука като кажеш турчин и край.Няма живот.А и руснаците гледат на *** с други очи.Да си *** в България не е лесно.Един познат *** в трамвая го заподозряли, че е откраднал портмоне.Категорично отказал да го преджобят.Казал, че ще си даде данните от личната карта и ако искат да го водят в полицията.Унижението е безкрайно.Правете разлика м/у отделните хора.Има хора и хора.

18

Анонимен

преди 11 години

Брегович, щом си един от ***, що не напишеш песен за *** , които в България изнасилват самотни бабички и после ги убиват?

17

ЦИГН

преди 11 години

Ама я

16

Анонимен

преди 11 години

когато полковника докаже че Едвард Григ, Берлиоз или Гершуин или Бетовен или Брамс или Чайковски Шостакович и т.н. са ***, тогава синът му да прави генерални умозаключения

15

Анонимен

преди 11 години

А между другото да кажеш "расист" на човек, който не понася ***, е съвсем неправилно, тъй като те са от бялата раса. Измислете нещо друго.

14

Анонимен

преди 11 години

Харесвам го, харесваме някои *** музики, но когато проблема е до теб..нещата стават по-различни и трябва да се взимат решения и то крайни....

13

Анонимен

преди 11 години

Като някой *** му изтараши къщата, друг оправи негова роднина, а трети го претрепа, дали няма да запее друга песен Горан Брегович?

12

против

преди 11 години

Горане,когато някой не е гражданин на нечия държава и не се ли чувства такъв той е НИКОЙ.Не искам да си мисля че ти си НИКОЙ ИЛИ НЯКОЙ ОТ БАЛКАНИТЕ,независимо какво синаправил и с какво си известен.Всеки човек на тази земя трябва да бъде гражданин на нечиядържава и тогава и да не си известен ти си НЯКОЙ.

11

Tina

преди 11 години

Ужас...Това просто няма как да се коментира... Сега да не изкарат *** коренно балканско население с родина Балканите - ето как Западна Европа ще си реши проблемите с ***.Тези бръщолевения просто не могат да се обяснят логически, да се разберат и коментират.Българските народни музиканти да не би да вършат "***" работа? Да се принизява музикалната ни култура до "*** занаят". Жалко за този човек...

10

ЦИГАНИ

преди 11 години

Няколко членове на ромска фамилия от Плевенско набирали жените и ги изпращали в Бремен, като им обещавали добро заплащане и работа като сервитьорки.В Германия жертвите били настанявани в бардаци и частни квартири, каза Радев. Момичетата там разбирали ще работят като ***.Те умишлено били подбирани от социално слаби ромски и български семейства, не знаели чужди езици, нямали ориентация в коя държава и в кой град се намират, някои били неграмотни.Заподозрените прибирали документите им и спечелените от тях пари с обещание, че ще им купят жилища у нас. По различни начини парите били "препирани" и легализирани, поясни Радев.Жертвите били насилвани и физически, нямали почивен ден, били на разположение 24 часа в денонощие, а при допълнително заплащане били задължени да правят секс без предпазни средства и да изпълняват сексуални извращения, поясни прокурорът.