174

Анонимен

преди 11 години

Абсурдно е. Не знам как да коментирам държането на нашите депутати. Цяла сутрин ги слушам по хоризонт. Това не са хора за мен. Никой не си върши работата. Имам чувството че ходят в парламента само да се заяждат един с друг. Вместо да решават проблемите те се заяждат. Вместо да се обединят върху една идея и да я реализират те се заяждат. Използват дребни неща за да решат големи проблеми. Не става така.

173

Анонимен

преди 11 години

АНАЛИЗА НА HSBC СОЧИ - 100 МИЛИАРДА ЕВРО ПЕЧАЛБА Стойност на проекта е равна на 4.53 милиарда евро - 3,995 ЦЕНА и 0,535 милиарда ОСКЪПЯВАНЕ ОТ ЗАБАВЯНЕТО! До сега е построено за 1,39 милиарда евро или: - ЗА 4 ГОДИНИ СТРОЕЖ, ОСТАВАТ ЗА ДОПЛАЩАНЕ САМО 3,14 милиарда ЕВРО. АМА ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ И СЕГА НИ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО

172

ДО 188

преди 11 години

ПОПИТАЙ КОСТОВ КАТО ГО ВИДИШ КАК ТАКА ЕДИН БЛОК- 7 В КОЗЛОДУЙ Е НА ЦЕНАТА НА ДВА В БЕЛЕНЕ И КАК ТАКА ТАМ ЦЕНАТА Е ИЗГОДНА ?

171

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Не ща АЕЦ,ВЕЦ,ТЕЦ,МЕЦ ,не ща да ми свети червено ,синьо,жълто и пембено,не ща да съм европейка ....... искам да съм шумкарка да ме хранят и поят и никой да не чувам и виждам.

170

азе

преди 11 години

Костов каза истината ,...и да се построи АЕЦ-Белене ,токът няма да стане ПО-ЕВТИН,...КОЙ ЩЕ ПОЗВОЛИ ?Бг-ОЛИГАРСИТЕ -МОНОПОЛИСТИ ......ЛИ?

169

Анонимен

преди 11 години

Какво да им обясни - че управляващите подмениха въпроса от подписката - че това даже и за *** е ясно

168

до 181

преди 11 години

Подкрепям те.

167

Анонимен

преди 11 години

Има ли комунисти във форума днеска?

166

ДО 181

преди 11 години

Я МИ КАЖИ КАКВО Е ПОСТРОИЛ БОЙКО- МАГИСТРАЛИТЕ- ЗАПОЧНАТИ ОТ СТАНИШЕВ, А САМИЯТ СТАНИШЕВ Е ПОСТРОИЛ ТОЛКОВА, КОЛКОТО И БОЙКО- ЗНАЧИ КАЖИ ЕВАЛА И НА СТАНИШЕВ. МЕТРОТО- МЕТРОСТАНЦИИ, ПОСТРОЕНИ ОТ СТАНИШЕВ, НЯКОЛКО-, ЗАПОЧНАТИ ОТ СТАНИШЕВ И ДОВЪРШЕНИ ОТ БОЙКО. ЗАЛА АРМЕЕЦ- СЪЩАТА РАБОТА. КАКВО Е ПОСТРОИЛ БОЙКО ЗА 13 МИЛИАРДА ?

165

Аз

преди 11 години

До 172Ти си толкова елементарно манипулируем, че чак няма на къде повече. Даже не ми се обяснява на бастуни като теб как реално стоят нещата. Ако бяха некачествени магистралите нямаше да има европейски надзор, който да е причината за няколкото преасфалтирани отсечки за сметка на изпълнителите на проекта (фирмите).

164

Анонимен

преди 11 години

он си знае, нема какво да му се обяснява. СерГей учи атомна енергетика по партийните школи.И НЕ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ.

163

Анонимен

преди 11 години

Дебилчо да обясни, ама като не може. Той знае ли по коя земя стъпва?

162

Nemeca

преди 11 години

Моля всички да прочетат мнение 155. Аз съм с две ръце "ЗА".

161

Анонимен

преди 11 години

ДЕЛЯНЧО ДА ОБЯСНИ НА СТАНИШЕВ- ТОВА Е ВИЦЪТ НА ДЕНЯ !

160

Анонимен

преди 11 години

Тоя дето от всичко разбира, наредил на оня дето не знае къде се намира и защо е там, да обясни нещо за енергетиката?!?Ами министърчето какво общо има с икономиката и енергетиката, с неговата диплома на културолог и опитите му да изкара магистратура по икономика?Как може някой, който няма ни опит, ни знания, ни авторитет и нищо не разбира, постоянно и на всички да разяснява за ядрената енергетика?!?

159

Анонимен

преди 11 години

"Специалистите изтъкнаха убедено, че ГЕРБ все повече губят доверието на своя електорат и огромна част от хората са ги низвергнали. Дори самият Бойко Борисов, който съвсем доскоро се радваше на огромна еднолична популярност, е затънал в немилост пред тълпата и вече не е водещата фигура. Генералът вече само реагирал на различните теми от живота и съвсем явно вече не може да налага основната тема за разговори, което бе една от неговите най характерни особености. Настоящите управници определено нямат сила и воля да се справят със ситуацията в България. Цените на абсолютно всички консумативи, стоки и услуги устремно растат нагоре, доходите намаляват, а те не са в състояние дори да запазят досегашните нива. Вместо да търсят начини да повишат доходите по разумни пътища, ГЕРБ се чудят какви нови данъци и лихви да налагат, провеждайки тотална антисоциална политика. Социолозите заявиха също така, че гражданите вече нямат абсолютно никакво доверие на никой от управляващите, включително на Борисов и царя Симеон, за Станишев пък въобще няма място за коментар. Ситуацията у нас бе сравнена със земетресение, чиито край не може да се предвиди на 100 %.

158

хаххахахахахах

преди 11 години

Ура!"Социолози: ГЕРБ минават в опозиция след изборитеДата: 2012-10-24 11:38:57

157

До 122

преди 11 години

Съждението "построено при Герб" е абсурдно. Освен пътища, заради комисионните и лесните печалби от влагане на некачествени материали - пепел под асфалта и т.н., друго нищо не е направено при Герб. Те затвориха 12 общински болници, разпродават последните останали предприятия в Б-я, прекратиха изграждането на проектирани технологични заводи от предното правителство, с участие на световни фирми, изгониха чуждите инвеститори с корупцията и невежеството си, съсипват БДЖ-след Герб ще остане пустиня

156

Анонимен

преди 11 години

"Протест пред МС заради пълната лудница в здравеопазването "Започва се!

155

до психолог

преди 11 години

Ти си психолог колкото баба ми астронавт. Всяко изказване в ЕС колкото и да не ти се вярва, се взема предвид. Няма как да не се вземе и за тъмното минало на Борисов и за диктатурата и т.н. Може и да е бавно, но това ще даде резултат, както вече и дава. Кратуната не го канят никъде, смъкнаха доверието си от него и това е много. Скоро ще направят и изслушване за тъмното му минало. Звучи кретенски "тъмното минало"- и това е човек, който ни управлява.