38

Анонимен

преди 11 години

*** народ, прости забавления. После що ГЕРБ били на власт...ми ей ги на екрана в момента какъв матр'ял гласува за тях...

37

Анонимен

преди 11 години

Как може такъв мазен, грозен, селянин като този на снимката да се счита за "мъжкар" сред българските жени не е ясно. Но всъщност не е нещо учудващо като им знаем нивото...

36

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа ли една новина - мисля, че мъките на Къци свършиха. Кой се сеща защо снощи на лайфа Юлиянчо се разчувства така при излизането на Николай? Остана горкият без опора и сега ще не ще трябва да свие перките.

35

Анонимен

преди 11 години

Чалгата ви превръща в ***

34

Анонимен

преди 11 години

Нали си взе 60 000лв. за частичност си в брадара,кво му трябва друго.Той е умен и си зне че в този формат не може се пребори.Успех Ники в другите ти начинания!

33

Иванова

преди 11 години

Николай Мартинов за кой се смята? Къцко та Къцко, нещо друго дали знаят, така наречените " мъжкари" , мъжкари ама друг път! Кухи отвсякъде! Бай - ***! И при Гала днес, като няма друго умно какво да каже - пак Къцко... И тя се подхилква гадно, гадно! Иначе ще съди жълтата преса, а нейното предаване в какво се е превърнало, гнездо на оси, жилят ли жилят, че чак отхапват!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Поредната нагласена селска пародия. То е ясно че оная Нова-духачката ще победи.

31

Анонимен

преди 11 години

Най-големият *** е Юлиян.*** дразнещата, самодоволна, *** ***.

30

Колев

преди 11 години

До за 22 ПетроваЗа другите не знам , но за Фънки съм сигурен , че не си е виждал пикалото без огледало,поне от няколко петилетки !

29

до 34

преди 11 години

"Само мъж, който не е уверен в собствените умения би се държал като махленски ***"И откъде го знаеш това? Някаква твоя професионална теория по психология ли е?"Не е нужно да съм го "пробвала"Тук показваш, че не го знаеш от опит.Тогава дори теорията ти (ако може на ти) да е вярна - дори тогава няма никакво реално потвърждение, че е вярна.С други думи - ПРОСТО ПЛЮЕШ въз основа на предположения.Предположения родени от гледната ти точка и личното ти мнение.

28

Анонимен

преди 11 години

Защото така правят всички злобари и комплексари - утвърждават си самочувствието като мачкат някой, който не може да им се противопостави. Все пак мисля, че гаднярът е Юлиян, Фънки вярно се хили и той, но не се държи гадно.

27

varnenski selqnin

преди 11 години

neposilno e za gledane tova neshto po dobre TUPAREv pe*ala da beshe vkaral sluchaini kloshari ot ulicata po dobro neshto shteshe da se poluchi tova e-NOMENT

26

GLAVI trifonOFF

преди 11 години

opitah se da go gledam s nadegdata che shte gledam neshto zabavno i veselo no uvi---ostanah poveche ot razocharovan dage gledkata koqto vidqh me navede do misyl za samoubiistvo-- neveroqtna typota i GROZOTA e v taq VIP kushtichka UGAS

25

Ахмед

преди 11 години

Да ви имам вип звездите на вас,хвани единия цапни другия на 30 човека един грамотен.Срам и позор чалгарийница.

24

Алов

преди 11 години

Добре де.Фънки няма ли най накрая да насили Къци и после и Багата да му хвърли един бой за да има неква интрига?

23

Анонимен

преди 11 години

че той кга е буден бе?лежи като ялова лисица

22

boiko maimunata

преди 11 години

bati i la**oto e tova VIp LAINYR ugas gledah go samo 1-2 pyti v nachaloto zaradi PAm i shtqh da povyrna pri vida na *** naselqvashti GORKATA kyshtichka a TUPAREv E P**AL

21

NM

преди 11 години

Сам по себе си факта, че влизаш в такова предаване говори, че нямаш стойност, да не говорим за випове и други измишльотини, след като за едните пари си готов да станеш за посмешище и без достойнство...нямам предвид само Ники, а всички участници до сега.

20

САРВАЙВАРАТ

преди 11 години

Уж САРВАЙВАР пък тялото му като на Толуп П ха ха ха

19

Анонимен

преди 11 години

"Ники Мартинов: Къцко е супергеЙрой, няма такъв образ!'Има някакво наличие на някаква хомосексуална "любов".А на нас ни писна културата да се определя от псевдо-звезди. Особенно, когато са обратни и твърдят, че били по-талантливи и не знам си още какво, само защото са гейове.