40

Vict

преди 11 години

Сръбска лъжа е, че Косово е изконна тяхна територия. Косово е българска територия векове наред до към 1330 година, когато сърбите вероломно нападат България. Косово е под тяхна власт около 50 години преди да бъде завладяна от турците. Факт е също че сме наследници на тракийската култура и на много тракийски и скитски народи, на първо място гети, даки, мизи, и всички други, които по-късно се нарекоха българи.

39

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

МИ В ЕДНА ДРУГА ТЕМА СИ СЕ БЕШЕ ПЕНИЛ СИ СПОМНЯМ ЗА ТЕЗИ ГРЪЦКИ ИЗМИСЛЕНИ НАЦИСТИ ОТ ЗЛАТНА ЗОРА..... АБЕ ПРИЯТЕЛ ЩЕ ТИ КАЖА НАСКОРО БЯХ ПОПАДНАЛ НА ЕДНИ ГЪРЧОЛЯ И ОНЕЗИ ***(МЕЖДУДРУГОТО НЕМОГА ДА ГИ ВИДЯ В ТЪМНОТО ТОЛКОВА СА ЧЕРНИ ЧЕ НЕ СЕ СЛИВАТ С ТЪМНОТО) ТА ТЕЗИ БАЦИЛИ ИЗВАДИХА НЯКВИ НОЖОВЕ И ПОЧНАХА ДА ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ЩЯЛИ ДА НИ КОЛЯТ НЕЗНАМ СИ КВО ТАКА ЧЕ ТЕ ТЕЗИ СА СИГУРНО ПО ГОЛЕМИ *** И ОТ СТОЛИПИНОВСКИТЕ.... И СЪЩО ТОЛКОВА ВОНЯТ

38

до ТРАКИЕЦ

преди 11 години

Често ходя до Гърция и доста по-далеч от Александруполис,не ги обичам,но истината е,че не ме гледат лошо,а даже като усетят,че имам кинти и са готови до ми лижат косматия г_з!

37

истината

преди 11 години

Между другото знаете ли че възрожденецът д-р Петър Берон в своя прочут "Рибен буквар" /1824 г./ определя езика на който е написана книгата като ТРАКИЙСКИ и сам той се определя като "роден от православанех родителя тракиоти" т.е. тракийци. Разбира се това обстоятелство и тези пасажи от буквара в по-късните десетилетия са тихомълком "изсечени" от нашите пишман-учени...Всъщност нашият език е в голямата си степен тракийски в своята граматика и до някъде с лексиката си. Просто престъпна заблуда е да твърдиме, че ние българите сме потомци на някакви си азиатско-манджурски диви племена, наречени с изкуственото име "прабългари". Истината е известна за нашия произход, но все още разните му там "професори, академици и други пишман-историци" здраво и бясно си защитават историческите лъжи и фалшификации за произхода и езика на нашия народ.

36

sofeto

преди 11 години

България е граничела с Албания и албанците ще върнат статутквотo!!!

35

Ще се повтарям

преди 11 години

Има ли българина за кой да гласува, след като е разбрал, че всички са едно котило?Какво може да направи властта, за да се бетонира въпреки желанието на народа?Проблем, реакция, решение!Създават конфликт чрез евтини провокации, чакат да реагираме и ни предлагат тяхното решение?!?!?При един етнически конфликт е застрашена националната сигурност и може да се обяви извънредно положение! Забраняват се протести, отлагат се избори и тн. Кой има интерес от това? Аз нямам и не реагирам, а информирам

34

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ДОБРЕ БЕ АМИ С ГЪРЦИТЕ И СЪРБИТЕ КАКВИ ОБЩИ НЕЩА НАМИРАШ? ДОЛНИ ИНТРИГАНТСКИ ***.... ХОДИЛ ЛИ СИ В ГЪРЦИЯ ИЗОБЩО? СЪВЕТВАМ ТЕ ДА ПОСЕТИШ АЛЕКСАНДРОПОЛИС И ДА ВИДИШ КАК ГРЪЦКИТЕ МАНГАСАРНИЦИ ГЛЕДАТ НА КРИВО И ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СКОЧАТ НА БОЙ.... ТЕ ТЕ СА ТОЧНО ПОТОМЦИТЕ НА АФРИКАНСКО ЕТИОПСКО ПЛЕМЕ(И НА КОЖА ГО ДОКАРВАТ И НА МАНТАЛИТЕТ)

33

Анонимен

преди 11 години

Ти шиптер явно не познаваш и си виждал само от рейса или по телевизията!Човек не може да посегне на човек, затова са измислили метод за дехуманизация!Пример: ***, маймуни, *** и тн. И ние вече не нападаме хора, а некви други неща а?!?!Ако не ви харесва, че правителството им плаща и не може да се светнеш, че от там идва провокацията - спри да плащаш на правителството, не убивай хора като ТЕБ!

32

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ВМЕСТО ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ СЛАВЯНИТЕ ДЕТО ЦЕЛЯТ ЗАЛИЧВАНЕТО НА ЦЕЛИЯ НИ ТРАКИЙСКИ РОД ТОЙ МЕ НАРИЧА *** И НЕЗНАМ СИ КАКЪВ ТАМ ОТ МОНГОЛИЯ ХАХАХАХА Е ТВА НИ Е ПРОБЛЕМА НА НАС... НЯМАМЕ ЕДИННА ПОЗИЦИЯ... КАК МОЖЕШ ДА СМЯТАШ СЪРБИТЕ И ГЪРЦИТЕ ЗА БРАТЯ БЕ? ТИ ЗНАЕШ ЛИ В ГЪРЦИЯ КАКВИ ЗАКАНИ ИМА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ А? ВАДЯТ ДИРЕКТНО НОЖОВЕТЕ И ИСКАТ ДА ТРЕПЯТ.... ТИ НА ТОВА БРАТСТВО ЛИ МУ ВИКАШ А?

31

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

АВЕ ТОЗ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТА В НЯКОИ СФЕРИ СИ МНОГО ПРАВ НО В ТЕМАТА ЗА АЛБАНЦИТЕ НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ПРОСТО.... ПРОУЧИ ИСТОРИЯТА И ТОГАВА ГОВОРИ

30

Патриот

преди 11 години

МАКЕДОНИЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ !

29

Новотракийска нация

преди 11 години

Българите са в мнозинството си ТРАКИЙСКИ народ. Говоря не само за тези, които живеят на територията на днешната географска област Тракия, но и македонците, мизийците, добруджанците и т.н. Съвременният български език е кодифициран модерен ТРАКИЙСКИ език. Случайно ли е че народната ни култура и бит са пряко наследство от Траките - кукери, ладуване, нестинарство, мартеница, тричане и т.н.!? Случайно ли е че българските диалекти наследяват диалектните и фонетичните особености на тракийския език !?

28

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

ПЪК ТВОИТЕ ТЪПИЗМИ ЩО ДА ГИ ЧЕТАТ? ХАХХАХАХА

27

Анонимен

преди 11 години

До Вардар-в бг няма българи.има македонци,власи,турци и ***.

26

бмп

преди 11 години

От доста време албански стратези са начертали план за велика Албания и бавно,но сигурно и най-вече с подкрепа отвъд океана той се реализира.Жалко,че в такъв момент отношенията между две братски православни държави,като България и Сърбия не са на нивото,което трябва.Много векове сме съседи и ще продължаваме да бъдем.Какво спечелихме от предоставянето на пространство за бомбардировки над Сърбия-едно голямо нищо!

25

циганин

преди 11 години

Какъв тракиец, като 500 г.под търско робство,това ,че живееш в тракия не значи че си тракиец,ти си без нация.

24

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ХАХАХХАХ ИМАЛ ТОЙ ХАХАХХА ТИ АКО БЕШЕ ПОТОМЪК НА ТРАКИТЕ НЯМАШЕ ДА МИ ХВАЛИШ СЛАВЯНИТЕ И ЕТИОПСКИТЕ *** ГЪРЦИТЕ ВЕ *** ХАХАХХА ТРАК БИЛ АЗ СЪМ ИСТИНСКИЯ ТРАК *** РОДОСЛОВНОТО МИ ДЪРВО Е 10000000000000% ТРАКИЙСКО!!! А ТВОИТО Е МЕЛЕСАРСКО ГРЪЦКО-СРЪБСКО С ДВЕ ДУМИ АФРИКАНЕЦ ОТВСЯКЪДЕ ХАХАХАХАХ

23

Вардар

преди 11 години

Македониjа на Македонците, Тракиjа на Тракиjците, Бугариjа на Бугарите...

22

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

Звучи парадоксално:Недоразумение,създадено от Коминтерна и предизвикващо проблем,да има проблеми?!Ами решението може да бъде само Коминтерновско:ЕСТЬ НЕДОРАЗУМЕНИЕ-ЕСТЬ ПРОБЛЕМ!НЕТ НЕДОРАЗУМЕНИЕ-НЕТ ПРОБЛЕМ!!!

21

ТРАКИЕЦ

преди 11 години

*** СА ГЪРЦИТЕ И СЪРБИТЕ НЕ АЗ