171

Мале

преди 11 години

Без значение от позицията си, той ще подкрепи някоя от водещите партии за да си осигури парче от пая.

170

до 184

преди 11 години

Проблемът е, че какъвто и да е Марешки той не играе вече своята игра. Явно са го притиснали с нещо, защото никой нормален човек не инвестира милиони в нещо за което някой го е навил за 5 минути. По същия начин е влезнал и в политиката- под натиск. А човек-кукла на конци не може да бъде полезен с нищо на обществото в политиката.

169

Лумпен

преди 11 години

Много го подценявате Магарешки ! Не забравяйте , че всички служители от над 500-те му аптеки , барабар с роднините им ще гласуват за този , а като прибавим и купените *** гласове + гласовете от влиятелните му себеподобни приятелчета , какво излиза ?

168

Анонимен

преди 11 години

Интересно с какво толкова му домиля Марешки на бОРИСОВ, че и къщата на плажа не му събори? Идата ИЗБОРИ!!!!!!Да изпратим кой от къде е дошъл. Простотията почивен ден няма!

167

142

преди 11 години

До АнонименМалко си се объркал колите му не са за около 1 милион.Само една от колите му струва малко над милион.Отделно има БМВ-та Бентлита и куп други спортни коли с цени около милиона.Тоест колите му са на обща стойност над 10 милиона поне.Много нагъл и много подъл е тоя човек.

166

кашчей

преди 11 години

Аз не разбирам от всичко,и това не ме притеснява.Искам да попитам всезнайковците от форума-вие от какво разбирате?! Марешки поне е създал много работни места,значи разбира от икономика,помага на всеки който е беден с лекарства на по-ниски цени.А вашия сатанишев колко разбира от икономика, дисертация за униформите в съветската армия?! Не знаех че това е успешна икономика. Ако може да раздели на две магарета сеното,значи е успешен икономист!?

165

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ САМО НА ВЪНШЕН ВИД Е МЪЖ- АРЕСТУВАХА ГО, ПОБИХА ГО МАЛКО ОТ ГЕРБ И СИ ДАДЕ ГЪ.А. А НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ВАРНА РЕВЕШЕ, ЧЕ ГЕРБ СА МАФИОТИ И ПОДКРЕПЯТ МАФИОТА КИРЧО ЙОРДАНОВ -СЕГАШНИЯ КМЕТ, А НЕ НЕГО.

164

мда

преди 11 години

Поредната мутра тръгнала да прави партия....Лошото е, че ние българите си ги обичаме такива и нищо чудно другата година много хора да гласуват за него. Особено бабичките- нали е с едни от най-евтините аптеки. Мъка, мъка...

163

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ, ДПС И МАРЕШКИ- МИЛА РОДНА КАРТИНКА- ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ ИЛИ ТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ?

162

избирател

преди 11 години

Ясно е, че нормален човек няма да гласува за БСП-ДПС-ДС-Кунева- Пръмова. Някои казват, че и ГЕРБ не искат. Искам да попитам тогава за кого , защото все някой трябва да има.

161

Анонимен

преди 11 години

ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО И СИ НАМЕРИЛО ПОХЛУПАКА

160

Радул Мисирков

преди 11 години

Тоя има визията на ТИПИЧНИЯТ МУТРАФОН от 90-те години..... И най вероятно е точно такъв!!!!! Това Дами и Господа е общата визия на "УСПЕЛИЯТ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИН"...... Със цената на какво и със какви средства е една друга тема,която е по подходяща за структурите на МВР и Съдебната Система.... Но както почти на всеки е ясно.... Тези две "структури" няма как да противостоят на ОНЕЗИ,които директно казано им плащат заплатите и местата..... !!!!!

159

Анонимен

преди 11 години

Такива подобни коментари имаше и при обявяването на кандидатурата на Боко Тиквата и неговата ГРОБ,но пак ги избраха.

158

избирател

преди 11 години

То и аз искам да се коалирам с Анджелина Джоли , но Брад Пит не дава.

157

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ ДЕ, НИЕ ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ЦЪРВУЛИТЕ ДА НИ РИТАТ ? ТОВА Е БИЛ СЦЕНАРИЯ И НА 9 СЕПТЕМВРИ- ИДВАТ НИСКОЧЕЛИ И МАЧКАТ НАРЕД. А СЕГА ЗАЩО ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ ?

156

Анонимен

преди 11 години

Кой ще го вземе па тоя?

155

Майничка

преди 11 години

Магарешки ще се коалира с ГЕРБ само, защото Б.Б. го е предупредил, че ще му пусне нинджите на Цв.Цв. в противен случай. Той и за това му натресе Локо Пд - на всички е известно, че публиката им е основно от Столипиново. Идеалните гласове за мутрата. Аман от циркаджии, аман от тарикати.

154

Гого

преди 11 години

Потресен съм какви хора говорят за политика.

153

Анонимен

преди 11 години

НАЙ- ДОБРАТА АНТИРЕКЛАМА НА ГЕРБ СА ЖЕЛАЕЩИТЕ КОАЛИЦИЯ С ТЯХ- СДПС И МАРЕШКИ- ЛИКА-ПРИЛИКА. ТОЛКОВА ПРЕСТЪПНИЦИ И МУТРИ НА ЕДНО МЯСТО НИ ИДВАТ ТВЪРДЕ МНОГО.

152

Анонимен

преди 11 години

Като му гледам мутрата - там му е мястото.