1646

werti

преди 11 години

До adiИ още! За грамотността и пристойното поведение, за уважението и гаврите. И баба ми на 87 години сигурно няма да знае кои са личностите от портретите но, със сигурност не би си сложила портретите на "предника", лигавила образите им! Не би си го и помислила! А и не е далече от ума на който и да е нормален гражданин, че за да са направени портрети, то значи тези мъже са велики личности, на които дължим най-малко да не се гаврим с паметта им. А децата ни знаят, достатъчно, не ги подценявай!

1645

sopol

преди 11 години

и кой е виновен. управляващите през последните 20 години. сега най много пак да арестуват някой младеж за заплаха за саморазправа.

1644

Анонимен

преди 11 години

не можем да им го върнем.аз поне не се сещам за портрета за някой исторически *** държавник или цар.

1643

Анонимен

преди 11 години

666 E SUPER PI4.

1642

Анонимен

преди 11 години

666! СУПЕРпреди 3 часа....ХИТЛЕР ОТ АДА:... БУУЛГАРИООО БУЛГАРИОООО ...!

1641

Анонимен

преди 11 години

Да избием *** сега!

1640

Анонимен

преди 11 години

666! СУПЕРпреди 2 часа....АМИ ИМА ЕДИН ПЕИЗА..Ж....!...ПЛАНИНИ ОТ МРЪТВИ ***...!

1639

До Всички

преди 11 години

Дянков:Пляс,пляс ***,пляс,пляс,***-водно колело!

1638

Анонимен

преди 11 години

*** ***!

1637

werti

преди 11 години

Вече споделих, че ще се появят защитници като adi- 2148, tanja- 254, които ще защитават и оправдавт подобни действия и групи от хора и философски и психологически ще ни обясняват, че това явление не е отрицателно, че нищо лошо няма в него и в тия тримата мургавелковци. И че упреците всъщност трябва да са за НАС. Поругаващо и осъдително е подобно поведение. Друго няма какво да се каже.

1636

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=Re2QpdJ4N_E&feature=related

1635

Анонимен

преди 11 години

Щях да гласувам за БСП,но след тази поредна гавра,ще избера НФСБ! Твърдо,не ми пука,не съм толерантен!

1634

sopol

преди 11 години

тези актове на *** само показват,че българско гражданство и облагите свързани с него не са им нужни. да ходят да просят на тадж махал. какво би направил всеки от вас, ако занесе кокал на кучето си, а то го охапе.

1633

ade

преди 11 години

До adi 2148Ти не можеш да внушаваш и наставляваш хората със своите размисли и убеждения. Не можеш да излизаш тук и да казваш че си по-трезво и дълбокомислещ и да канализираш злобата си във физически квалификации и обвинения към съфорумците! Не можеш да упрекваш, че имам отношение и се противопоставям на подобни гаври. Аз не възпитавам така децата си, нито моите родители са ме възпитали така. Ние уважаваме националните символи и имаме отношение за това, че гаврите трябва да се наказват!

1632

един българин

преди 11 години

докога бе,докога ще им отпускаме на тея...? когато им изнася били равни като нас,а когато не им изнася били малцинсво и трябва да им отпускаме помощи,да им плащаме тока,водата,да ги търпим да ни крадат къщите..../??? полицията 90% се занимава само с тях ..... или да са наравно с нас и да живеят и да си плащат като нас или да си се събират на едно място и да си се колят,крадат ,бият един-друг и никой да не се занимава с тях.................

1631

sopol

преди 11 години

никакъв затвор за бай ***. отнемане на гражданство, шута и да го няма. даже гражданство трябва да имат само тези които се самоосъзнават като българи или родителите има са българи. или си БЪЛГАРИН хритиянин, атеист или мюсюлманин. за такива оприличаващи се за ***, турци и камилари и т.н. само карта за постоянно пребиваващи за 5 години, като изпълнят определени критерии тогава удължаване.

1630

Анонимен

преди 11 години

омазнени са ми пръстите, да ,със балистол

1629

tanja

преди 11 години

До adi:до болка сте прав,ади

1628

Анонимен

преди 11 години

що се горещите за една дребна ***.не свикнахте ли за всичките тези че и предни години

1627

tanja

преди 11 години

помогнете ми,моля !търсих но не мoжах да открия закон защитаващ националните ни светии,закон прилаган при поругаването им.а такива случаи има много,но осъдени не открих.само не м иказвайте че живеете в демокрация.защото демокрацията защитава правата на човека,но не дава право на всеки да прави безнаказано каквото си иска.