71

Косово е Сърбия

преди 11 години

Интересно ми е какво ще кажете вие защитниците на Косово,когато турците в България поискат да отцепят югоизточна България!

70

безработен

преди 11 години

Браво на този поне им се опълчва на тези главорези от ЕС,които само искат и искат,аз добро от тях не съм видял.само искат..

69

kk

преди 11 години

И да не ви искат Косово, ЕС не ви трябва. Вижте ни на какъв хал сме, и си правете изводите. ЕС само взима, даването не го може, а парите от т.нар. еврофондове, ще ги плащат и праправнуците ни. Що се касае до малоумното общо законодателство и нормотворчество, очакваме от януари за ни забранят и е***ането.

68

Ум патки пасе

преди 11 години

Кагато се отдели и Войводина, може и да им светне на сърбите, че нещо бъркат !Кой каквото си посади, такова ще жъне !

67

Анонимен

преди 11 години

До 0=);;;;:::::>Според коя статистика бре ???? според тая на Болен ли ?

66

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък "ако му поискали Косово" :))) *** ми те вече Ви го взеха бре :)))и да се репчите и да не се репчите .......... косово си отиде, а от много репчене гледайте да не си отиде и Войводина

65

морски

преди 11 години

Сърбия поне е независима и суверенна държава,а България вече е продадена на Турция и евреите.България няма да просъществува още дълго!

64

Анонимен

преди 11 години

До mdaсмешник си ти :)

63

КАКТО Е ОТВОРИЛ

преди 11 години

СЪРБИНА УСТИЦА, ЧЕ ПИЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДИЦА! ЗА КОСОВО ИДЕ НА ВЪПРОС!

62

Анонимен

преди 11 години

Сръбските националиси са като заклети комарджии, виждат че губят и ще останат голи като църковни мишки, но упорито продължават да залагат на грешното число

61

Анонимен

преди 11 години

Е*ати тоя президента колко много прилича на дяда ми, без майтап..е*ати приликата.

60

до 33

преди 11 години

*** си ти....още повече че не са и в ЕС.......... Попитай самите сърби дали не искат да са там!....***.....

59

морски

преди 11 години

Косово е неразделна част от Сърбия,това двуличния Европейски съюз не го ли разбра!Северна Ирландия,Каталуня,кюрдите не може да са независими,косоварите може.Кво става,нали ЕС е демократична организация!

58

Анонимен

преди 11 години

70, СЪРБИЯ ПРИ ЖАЛКИТЕ И СМЕШНИ СРЪБСКИ КОМУНИСТИ Е В ПЪТИ ПО- ДОБРЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРИ НЕЩАСТНИТЕ ЕНЕПЕГЕРБИРИСТИ, КОИТО СА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ СРЪБСКИТЕ !

57

Анонимен

преди 11 години

Ще ви го вземат Косово. Когато същата тази Европа е отделила Македония от България и ви я е дала сте потривали доволни ръчички. И после сте претопявали българското население там така, че сега ги е срам да се наричат българи.Заслужили сте си го да ви вземат Косово.

56

Майна

преди 11 години

До 74: Не гледай през евроскептицизма през последните 2-3 години, породен от финансовата криза... Говоря генерално, светал става по глобален, приоритетите по общи...До 75: Първо, няма такова условие, второ, Косово е толкова сръбко, колкото и българско... така че не ми сравнявал област, изконна част от българската територия, с автономна област, която през годините е преминавала включително и през самостоятелни форми на управление...

55

ХЕЙ "ТАТАРИТИИ&

преди 11 години

НЕ ЗАБРАВЯТЕ, КАКВИ ГИ ВЪРШАТ И СА ВЪРШИЛИ СЪРБИТЕ В МАКЕДОНИЯ! ТОГАВА ИМ ПЛАЧЕТЕ НА К.РА, *** НЕЩАСТНИ!!!

54

76

преди 11 години

По-добре там, отколкото в а*ала на добитака.

53

72

преди 11 години

Щом там ти е езика, то няма какво да ти кажа повече! Като свършиш обади се, че сега фъфлиш:)

52

Анонимен

преди 11 години

ЗАТОВА СЪРБИЯ МОЖЕ ДА Я ИМА СЛЕД 20 ГОДИНИ А БЪЛГАРИЯ ПОЧТИ СИГУРНО НЕ.МНОГО Е ПРАВ КАТО КАЗВА СЪРБИ ОТ ДРУГА ВЯРА.ТИЯ В РОДОПИТЕ КАТО ГИ ПИТАШ КАКВИ СА ТИ КАЗВАТ ЧЕ СА ТУРЦИ.НА ВЪПРОСА ЗАЩО.ТЕ КАЗВАТ ЗАЩОТО СМЕ МЮСЮЛМАНИ.АМИ АКО БЯХА БУДИСТИ ЗА ИНДИИЦИ ЛИ ЩЕХА ДА СЕ МИСЛЯТ.ЗАТОВА ТРЯБВА ЗАКОН ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК.НЕ МОЖЕ ТАКИВА НЕГРАМОТНИЦИ,КОИТО СЕ НЯМАТ ЗА БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ И ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБАТА МИ,И ТАЗИ НА ДЕЦАТА МИ.ЗАЩОТО ПОЧВА ДА МИ ПИСВА.