116

Анонимен

преди 11 години

za6to pokazvate woennite i toia s trafika na jeni ot krysta nadolu?????????????? neka da gi vidime. kakvo gi kriete!

115

Анонимен

преди 11 години

Абе нужно ли е толкова голям автопарк да има парламента ?? Не е ли време разходите на парламента да влезнат като въпрос в един референдум ?Но политиците не им стиска, защото знаят народната любов каква е !!!

114

СТИГА !!!

преди 11 години

Наредили са се военни и полицаи до паничката ми. Плюскат, ама така, че не остава нищо за децата ми. СТИГА !!! Пенсии на 65 години. Като всички останали ! Ако пък се окаже, че след 50 години не ставате за тази работа, ще се преквалифицирате торби мързеливи !!! Не сте се родили с фуражка на главата !!!

113

dqnkaTA

преди 11 години

daITE BAREM PO 1500 LV NA KALPAK,DA mirqsat

112

до 124

преди 11 години

не чакай отговор... тези дето пишат тук и ти цъкат минуси не разбират за какво става дума. Чули са нещо и го повтарят само заради идеята, че някой трябва да е зле.

111

Анонимен

преди 11 години

Аз съм съгласен да се отнемат привилегиите на политиците, да им се орежат заплатите, да им се сложи праг на пенсиите и да започнат да им се налагат глоби и уволнения за недобре свършена работа. За министри и премиери- орязване на абсолютно всички привилегии след края на кариерите им. Кого мислите, че ще пожертват, за да не са те?

110

Аз

преди 11 години

като са толкова добре военните, що не сте учили за военни???????????

109

Анонимен

преди 11 години

И по Тошово време и сега нищо не правят, а само пари искат, защото е най-лесно. За взема 25 заплати,но да е ходил на поне 3 мисий и да си ги заслужи. Макар, че и за мисия и плащат добри пари за българският стандарт. Те все плачат и с полицаите са най-неплатените служители в БГ.

108

баба Пена

преди 11 години

Към тези "умници" които са "ЗА" отнемане на привилегиите - като толкова сте наясно с привилегиите, защо не обясните на хората какви са и правата им относно членуване в политически партии, право на втори трудов договор, право на граждански договор, право на почивка, право на личен живот и други такива. Или най-добре да им отнемат привилегиите и да нямат права само защото някое мамино синче има лоши спомени от казармата. Нещастници....

107

Анонимен

преди 11 години

Когато започнах службата 19 годишен, знаех, че при 20 год. служба ще се пенсионирам. Тогава никой не щеше да става шапкар. Всеки бягаше по Испания да прави пачки. После го приеха за 25 г. служба. Вдигат на вскички с по 3 г., вдигнаха и на нас с 5г. Не съм купувал общинско жилище, като някои. Вдигат ти ги за финал на 27 г стаж. Сега искат и възраст 52 г. Излиза, че е наказание че почнах млад. Да бях и аз заминал по Испания и да почна служба от 25 годишен, та и аз да съм си изкарал пари за жилище.

106

hmm

преди 11 години

военните не работели така ли.....то да не дава господ да трябва да работят това, за което са обучавани някой ден, че тогава всички ще пищите!!!

105

Анонимен

преди 11 години

Абе всеки иска....има и едни военни в БАН и те искат да се работи за тях....

104

Анонимен

преди 11 години

не са най-важните хора в страната. Те са като всички останали.Трябва да им се отнемат прекомерните привилегии

103

Анонимен

преди 11 години

До Акъл море до ХристовСъгласен съм, че армията в момента не е в състояние самостоятелно да изпълни задълженията си по конституция.Но офицерите каква вина имат? Те да не са от 300? Затова са коалициите!

102

До 94

преди 11 години

Глупости! Хората емигрираха когато и за каквото трябваше и да ми мрънкаш сега, все тая. Най-големия проблем в тая държава са мрънкащите, след това мързеливите и накрая завистливите. Пък остави "това правителство", нито е по лошо от предишните, нито е станало по страшно, остави и политическата демагогия. В изброените от теб държави, хората първо искат от себе си, пък после от политиците, останалото е соц възпитание. Емиграцията беше изход до преди 4 г., сега няма работа навсякъде, пробваха много

101

Анонимен

преди 11 години

Ей в тая държава всички искат сао да лапат без да правят нищо,да са полезни само за себе си и да го пенсионират на 40 години с 25 пенсии на КУП!Браво, българи юнаци!!!

100

Анонимен

преди 11 години

кошера България вече не може да изхранва всички търтеи...последните или да си намират нов кошер или по усилено да лижат и мажат където трябва-може царицата-майка да ги остави в кошера

99

byl. narod

преди 11 години

sysipaha vsi4ko i armija ,policija iiiiiiiiiiiiiiii , DYRZAVATA

98

Гошо Тъпото

преди 11 години

Има една...приказка,за сиренцето и...мишоците;думата ми е,че всички сме в...капана,не самовоенните.Това че,не са...съгласни 200-300 човека,не може да накара...управляващите,даже и да се...почешат.

97

Акъл море

преди 11 години

защити страната и затова е ненужна и няма право да протестира.Трябва да сте доволни,че още ви държат и живеете на гърба на останалите.