73

Анонимен

преди 11 години

Бабата е наперена и със самочувствие, а не като твоята прегърбена и отчаяна от живота. Айде стига ненавист. Дай Боже на всеки какъвто й да е на такава възраст да бъде с акъла си, а като гледам на около 30 - 40 вече сте с духали от всякъде.

72

Анонимен

преди 11 години

Поредицата тайни връзки или любовници само доказва, че тези връзки са мимолетни и нетрайни, та ако не можеш да си държиш оная работа в гащите, то поне да не разбиваш психиката и живота на децата си!Това отроче е плод на майка-пеперудка!

71

Анонимен

преди 11 години

Явно психичните отклонения се предават по наследство при кривошиевите. Вижте бабата, майката и сина - един дол дренки.

70

Анонимен

преди 11 години

Обстановката в България е много тежка щом 51% са гласували ЗА гаврата на Бонка с химна, явно българинът не се трогва нито от клипчето в дома за сираци, нито от думите на владимир. Жалко, явно не случайно *** ни наричат ***, май българите са такива , но и с лицемерието си са се доказали, Ирен и Владо една лоша дума не са казали за някого зад гърба му? Защо трябва да бъдат заклеймени за луди? Защото са честни и говорят неща, от които вие срамувате да отворите уста.

69

до 79

преди 11 години

Ако жена с няколко брака е "к**ва", как се нарича мъж или жена с 1 брак, но с поредни тайни връзки и любовници??? Може би "стожер на обществото", "любящ съпруг/а"...?? :)) Мръсният нии живот да е таен, а пред хората да сме много праведни...егати лицемерието. Пълен фарс

68

Анонимен

преди 11 години

Алооо, 80, защо не си слагаш "&" ? На момчето ако му липсва баща, да търси сметка на майка си! Щом който и да е *** излага на показ личния си живот, хората не му дължат извинение, нито уважение!

67

Анонимен

преди 11 години

Момчето е расло без баща и това си личи. Но също така си личи и че е чисто момче. Жалко, че меркантилната, овълчена и злобна маса не го разбра. Жалко.

66

Абе 78

преди 11 години

ти оплю всичко живо, па ще ми кажеш да не съдя! Я, по-спокойно, много книжки четеп за позитивното мислене!К.......та си к.....а и не може да бъде наричана любителка на свободата!

65

&

преди 11 години

Моралът ви е само за "пред хората"...а иначе кой ви знае какво правите. Жената се е омъжвала няколко пъти, но от любов и детето си е направила и отгледала с любов..а колко от вас с ръка на сърце могат да се похвалят същото. Бас държа, че сте се оженили, защото ви е "дошло времето", защото сте направили дете, защото така са очаквали родители/общество и т.н... Вие живеете за "обществото", за това какво ще кажат хората, а не за себе си! Не съдете...никой не знае какво може да му дойде до главата...

64

Жалки са

преди 11 години

"Странно е тяхното участие, защото всъщност те не са гледали това предаване" - но парите и жаждата за слава винаги са достатъчен мотив. Малкия бърка Холивуд с Бояна, а майка му е объркала даже планетата, а не само континента. Жалки са ми и двамата.

63

&

преди 11 години

Еййййй, разбирачи, не ви ли е срам....кои сте вие, че ще съдите?! Ирен Кривошиева е актриса с много силни роли, за разлика от лансирания по онова време Ст.Данаилов. Вярно, красавец е бил, но толкова. А такива мъже стават изключително нарцистични с времето, свикнали на постоянно внимание и обожание. Тя била неморална...а той бил ли е?! А вие морални ли сте...или на гърба на другите е много лесно да сме морални, а иначе в останалите форуми се тупате в гърдите как въртите любовници..

62

Розина

преди 11 години

Не гледам риалитито, но в събота М. Карбовски ги включи в предаването си и картината беше страшна - майката се е съсухрила като сушена ябълка, а пък сина направо не е за коментар. Тук на снимката колко ли тона грим са й сложили на бившата добра актриса, та да не е толкова отблъскваща. А иначе, четейки интервюто с тях, от несвързаното им бръщолевене ми се струва, че или не са в ред и двамата, или се канят да стават политици :)

61

The Punisher

преди 11 години

Безумни количества омраза, малки душички, принизяващи успехите на другите. И после да искам да живея тук. Да бъда позитивен! Единствения начин да бъдеш позитивен тук е да абдикираш от обществото и държавата. А, и да забравиш за телевизията. ;)

60

Анонимен

преди 11 години

''Знае, че онова което Влади върши не редно - на 26-т години Влади няма доходи, а и нежелае да работи нищо .''-------Tи откъде знаеш, да си говорил с него лично? Не искал да работи, а колко момчета и момичета които пълнят чалготеките, за да трошат парите на мама за водка в студентски град учат и работят? Първо тези, които пишете, погледнете си вашите дъщери/ синове. Олицетворение на *** в България, друсат кючеци по масите и нищо друго не ги интересува.

59

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам,че някой слага минус на коментарите от типа че Владо не е добре?Колко много са сектантите в сайта!

58

Анонимен

преди 11 години

Гасете телевизора завинаги!

57

Справедливо да съдим

преди 11 години

Не взимам страната на Ирен Кривошиева - просто нямам време да гледам какво става в къщата. Но не мога да забравя ролите, които тя преди десетилетия изпълни - жената има качества.

56

До Ние /56/

преди 11 години

Ако и твоят баща беше червен генерал, и ти щеше да станеш Бг-филмова звезда преди 10.11.1989 г. Не отричам, че Стефан Данаилов има качества да бъде актьор, но у нас има и далеч по-талантливи, някои от които така и си останаха в актьорските масовки, защото нямаше кой да ги протежира. Това и децата го знаят.

55

жена

преди 11 години

Огладняла ,оглуповяла и застаряла чанта никой не иска ,копира американските звезди-но тук са Балканите и всички наричаме с истинските имена откачалка.

54

Станимир

преди 11 години

*** мамино ла.но и *** к.*** която използва сина си и положението на другите за собствена изгода . Тук в България си ги имаме много да си ходят в САЩ . Стефан Данаилов е велик !