830

Анонимен

преди 11 години

Ех да си изберем пак БСП,че ми домъчня за феодализма,а и тъкмо тръгнахме да вдигаме глави от кинефа,и пак долу намушкани-гот ни е там-свикнали сме с миризмата.За какво са ни тия скапани магистрали-друго си е по лунните пътища с магарета,а и къде изчезнаха ония добре облечени бизнесмени дето разкарваха напето затъмнени и блиндирани джипове!

829

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

Жалкии Боцю - поради что ти требеше да се занимаваш с политика или състоянието на главен секретар те накара да си повярваш, че си нещо...че можеш...виждаш вече,че политиката не е за всяка уста лъжица, още по-малко за твоята - скочи изведнъж на високо - това го могат много, но да се задържиш - е майсторлък който ти го нямаш...жалкии посредствении Боци...

828

Народа

преди 11 години

До 988Лапат бре всички лапат . Ама предишните поне от кумова срама оставяха нещо и за народа.Тия Гербери братче нищо не оставиха че и нищо не направиха ами само лету рязаха и се пъчеха.Това е

827

социолог

преди 11 години

Според експресно проучване, тия 18% които харесват Боко, главно са *** пандизчии от централния софийски затвор - те много го харесват и го чакат с нетърпение...

826

Кеворк

преди 11 години

Другари, защо не коментирате какво каза Жан Виденов за БСП и Станишев. Това е по важно за вас.

825

666

преди 11 години

И това пак е понадуто и е по заръка на ББ белким заблуди заблудения си народ че "анкетите"са истински..Правителството може и да не се одобрява, но ББ продължава да се величае сякаш няма нищо общо с кабинета. Гласувайте отново в умопомрачение за него след като ви обещае че ще "направи"много по-добър кабинет...

824

Анонимен

преди 11 години

Tova sa na dnes.bg platenite ot sasela dokladi! I kato mahnete tezi, koi shte doidat - troinata lamq li? A ne, mersi sam! Po dobre GERB ot chervenite predateli i kradci!!!

823

избирател

преди 11 години

Другари, като чета какво пишете все едно чакате папата да дойде да ни управлява. Все едно БСП-ДПС-ДС не бяха на власт. Все едно Станишката не даде 1 милион евро на Хохегер и той ги върна на жена му да правила PR на серГЕЯ. Даже и да не харесвате сегашното управление то с пъти по добро от това , което чакате БСП-ДПС-Кунева-Пръмова.

822

ПСИХОПАТИЯ ЛИ Е ТОВА

преди 11 години

А за премиера Бойко Борисов Чирков коментира: "Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават." "+" - "ДА", "-" - "НЕ"

821

И още...

преди 11 години

Временната комисия за проучване, анализ и обсъждане на добри практики и законодателни решения по проучване и добив на подземни богатства при опазване на околната среда ще проучва шистовия газ още 6 месеца. И още 6 месеца, и още 6 месеца, и още...

820

хх

преди 11 години

тия сринаха държавата как се намират балъци да им вярват още при още един мандат повечето българи ще имигрират а останалите ще взривят държавата и тия дето сучат от герб ще са потърпевши че гнева щее на главите им да не говорим че след изборите ще им секне кранчето че икономиката е в пълен срив

819

Експертните Парички

преди 11 години

Изпратили сме до всички страни от ЕС, САЩ, Канада искане за предоставяне на информация какви са лабораторните практики в техните страни, как са приети регулациите, обясни и герберът Деян Червенкондев, който е и председател на комисията.В момента комисията, по думите му, обработвала обемната информация. Червенкондев обясни, че му трябват още 6 месеца, за да бъде работата на комисията му експертна.

818

Mунчо

преди 11 години

Тоя мноо му ниско челото бе къв е мутра ли или асвалтаджия.Бог да пази от дървари гората амин.

817

Шистовият ГЕРБ

преди 11 години

Защо искате 6 месеца, недоумява и Христо Бисеров. Според него управляващите искат още 6 месеца работа на комисията, за да пътуват до САЩ и други държави под предлог проучване на практиките?---------------------Ако трябва и на Марс трябва да отиде комисията, за да проучи нещата, това предложи пък Петър Петров от ГЕРБ.---------------------Няма да подкрепим такова удължаване на срока на комисията. Шест месеца е прекалено дълъг срок", смята Асен Агов.

816

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

В ГЕРБ тоже има свестни хора-макар и малко наброй, които в тесен кръг плюят по Боци с постоянството на туберкулозна камила, защото и те като честни хора са имали определени очаквания за по-добър живот на повечето българи, но и те са били излъгани. Та сега и те няма да гласуват за хвалипръцкото от Банкя. Така, че до изборите този иначе огромен процент - 18 ще се срине до под 4...и това даже ще му е много...

815

Вековни проучвания

преди 11 години

Депутатите се скараха за удължаване срока на действие на Временната комисия за проучване, анализ и обсъждане на добри практики и законодателни решения по проучване и добив на подземни богатства при опазване на околната среда. Мнозинството иска още 6 месеца, за да се проучат добрите практики за добив и проучване на шистовия газ.

814

попа

преди 11 години

Ей, те ви ГЕРБ. Няма ни един от вас, който да се е замогнал със стотинка даже последните 3г. откак управляват. Ама какво да ви правя, като 50% от вас гласуват днес за 1 партия, утре - за друга, с оглед да намажат нещо барем. Ама намазват винаги само тия най-отгоре, то затова се създават новите партии-спасители. Вие отдолу - само сте пешки които биват използвани по избори. Това е. Като нямате образование, самосъзнание, чест - ще страдате.Вие докарахте поколение което е некадърно да управлява.

813

ГЕРБЕРАСТ

преди 11 години

Какво очаквате от едно жалко подобие на пожарникарче, на политикче, на човече - не е виновен левента от Банкя за катастрофалното състояние на държавата ни - НИЕ сме си виновни. Ние позволихме на един посредствен зеленчук да дойде на власт и оставихме в неговите мутрински ръце всички държавни ценности. Това, че Боцю небеше на нивото на историческият момент не е престъпление - той толкова си може. Престъпление е, че го качихме там. Дано сме достатъчно умни да не понтаряме тази грешка.

812

Анонимен

преди 11 години

БДЖ драстично намалява броя на пътническите вагони,по утвърдени от десетилетия дестинации - Експрес "Чайка" Варна -София пътува с 4 вагона,Бърз влак Петрич-София-3 вагона !Преди няколко дни разстоянието от Плоздив до София 150 км. е изминато за рекордно време-само 4,5ч. ! На гара София , хората били така натряскани , че някои от тях слизали през прозорците ! Добре , човек да има правителствен самолет,макар и втора ръка ! Там поне скачането през прозорците е абсолютно строго забранено !

811

Анонимен

преди 11 години

До изборите и 10% одобрение няма да останат. Само от партия ГЕРБ и нейното обкръжение имат интерес да гласуват за един некадърник!