59

jan

преди 11 години

Гледам му торбичките под очите и не мога да разбера:1.Измъчва ли се, след като знае какви ги е свършил в ущърб на България, кат слагач на щатите, или -2.Не знае какво ще прави след изборите догодина.

58

До 49

преди 11 години

Младенов е дезертьор от военна служба и никога не е служил в българската армия както и повечето синчета и кръшкачи от управляващите богаташи, демократи и седесари след 1989 г.затова пък, казват, че си е отбил военната служба в израелската армия - май, ако си с двойно гражданство, имаш право да избираш къде да служиш

57

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

56

комсомолски секретар

преди 11 години

До РеалностНиколай Младенов произхожда от червено комунистическо семейство. Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане комсомолски секретар в английската гимназия и министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

55

Времето Ви...Свърши

преди 11 години

Времето настъпи...За политициТЕ у нас от преди 23г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото Там е Мястото на политическите трупове.РБългария е на Последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа и най-лошо - Ние сме на Последно място в Целият Свят! Къде е причината за това? - Правилно в "НашиТЕ" "Представителни" политици до Сега.Техният Резултат от работата им за 23г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле, защото е две нули 00.Гражданите са Длъжни при Този Резултат - просто да Пуснат Водата след ПолитициТЕ! ПВП! Граждани - Не забравяйте да Пуснете водата, защото Иначе ще има Голяма смрад! Във Властта и по Конституцията на РБългария е Гражданите да Наложат Пряката Демокрация. Защото Пряка Демокрация означава, че политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! Действайте,Повтаряме Действайте Граждани.Цялата Власт е Ваша, а не на "представителниТЕ политици"

54

Анонимен

преди 11 години

От 01.01.2014 г Германия, Франция и Великоблитания ще отворят пазарите си тъй като това е крайния буферен срок от 7 годнии. Ето тогава България ще се опразни.

53

спонсор на МВР

преди 11 години

Николчо Младенов е комунист. И говори като комунист и изглежда като комунист.

52

до 51

преди 11 години

тъкмо щях да напиша същото. Всичко, което се отрича от политиците, после става факт. Имаме си достатъчно проблеми с радикалния ислям и със засилената подмолна ислямизация на страната от чужди емисари, имаме безработица, и само бежанци ни липсват за да цъфнем и вържем. Работи се усилено по унищожаването на народа и заличаването на държавата от картата, и като географски район ще изчезнем! Никога не сме били толкова зле, четвърта национална катастрофа!

51

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ тотално провалиха икономиката на страната, безработицата е рекордна и в резулат емиграцията от България към ЕС ще се засилва и заплашва страната от денографска катастрофа. Очакваното въвеждане на регионална минимална заплата заплашва да превърне цели области в африкански пустини като Судан и Сомалия и ще предизвика нова емиграционна вълна към ЕС и обезлюдяване на България.

50

Послъгвашшшшшшш

преди 11 години

На всеки УМЕН българин е ясно, че западняците ни третират като 3-та / ТРЕТА / ръка хора.Подхвърлят ни остатъците от "бленуваната" трапеза на прехвалената демокрация и очакват съответно да въртим радостно опашки.Толкова ЕВТИНА работна ръка, сигурно не са и сънували.И им е хубаво. Намериха си ПОСЛУШНИ *** които РЕВНОСТНО пазят стадото до не се разбуни. Раята трябва да работи и създава благинки. А иначе? Псетата захапаха кокала и са готови да затрият един народ.Не *** разбира се.

49

ПроЗд чиляк

преди 11 години

До номер 59:Здравей анонимний друже!Аз съм много *** чиляк,учил-недоучил,не мога да се меря с такива гении и титани на мисълта като тебе!Хубава идея даваш да се махаме и бягаме от БГ-то,ама я чЕкай да те питам нещо,като учен човек да ми кажеш!Как става номера с USA-визите щото за да отидеш там си требе виза!Ще ме свържеш ли с новата посланичка,Марси,Дарси или Нанси-забравих й името.Та да ми издаде виза.И чичко Уорлик да е и той може да свърши работа!Или може би ще ме свържеш с чичко Джеймс Камерън,щото гледам както са тръгнали нещата и ингилизите в скоро време ще ни искат визи!Или леля Меркел,да ми намери работа по Немско?Приемам всякакви оферти!И да ми се обадиш,ей!Благодарско!

48

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЦъкайте миниси :) Платените писачи на ГРОБ работят на пълни обороти за по 10 лв надник и плакат с вожда.Ще ни сложат ограничения и още как. Вие един Шенген не може да достигнете!

47

jan

преди 11 години

Както винаги коментарите са повлияни от коя партия е индивидът. И ако гербаджиите му слагат + трябва и бесепарите да му слагат + заради баща му.А това същество е номенклатурно изчадие възпитано в духа на " къде е по-топло" и къде е авантата. Такива станаха всички синчета на старите "другари". Но българска памет - къса памет.

46

избирател

преди 11 години

Другари, каквото и да пишете вие сте вече история. Никога повече няма да видите власт. Нека ви напомня как изгубихте всичко. Президент, съд. власт, който и да спечели следващите избори няма да сте вие.

45

Анонимен

преди 11 години

Колкото и Шенген ни беше сигурен нали?!?!ГРОБ...

44

Анонимен

преди 11 години

Така е. Ще ни подритват като имаме слабохарактерни ***!

43

tim

преди 11 години

то и за шенген бяхме спокоини че ще влеземе но не стана така че стане и с визите

42

бивш работник в посо

преди 11 години

Спомнете си филма " Мисия Лондон " - това е в действителност. Прости, неграмотни, бивши комунисти , ченгета и техните синчета. Само това , което свърши този министър е достатъчно.

41

4/4

преди 11 години

Последните четирима външни министри на БГ са евреи - кой от кой по-гнусен

40

Анонимен

преди 11 години

Тази мома в зандана какво ще я правят, тцтцтц.