336

Анонимен

преди 11 години

Добре, че България не е световен фактор и не ни се налага да решаваме световни проблеми, че само Странджата и Тракиеца да се появят и сме направили третата световна война.

335

Анонимен

преди 11 години

тоя ***, най после се издаде .... то партията му е един файтон хора, ама да не се заблуждават.... волен в психото да се лекува агента кремълски!

334

Анонимен

преди 11 години

Впрочем, виетнамския народ нарита американците само с помощта на китайците и руснаците, а мексиканците не са наритали никого - те просто ще удавят американците с бройката си, наистина са борбени - като ***.У нас *** са същата работа.

333

Анонимен

преди 11 години

Русия е една изоставаща страна, която нищо не дава на света. Живеят за сметка на природните си ресурси и единствената цел на политиката им е да подкокоросват страните от Третия свят, за да се подържат по-високи цени на нефта и газа. Като държавно устройство са полуфеодална-полукапиталистическа колониална империя.

332

до 631, Тракиец

преди 11 години

били обяснил, какво е "стопер"?

331

Анонимен

преди 11 години

да подчертаеш, да мразиш, подхождате към тия работи като жена към грим - тука малко червело, тука малко белило, тука подчертаваме линията и хорат ще ни помислят за хубави, тоест за нещо, дето не сме ...

330

до 616

преди 11 години

и на мен руснаците като народ са ми близки.като световна сила обаче руснаците повече са ни използвали и тъпкали, така че не мога да обичам проруската политика.и това няма нищо общо с американците, които не уважавам нито като народ, нито като страна, а като международна политика направо мразя.

329

Анонимен

преди 11 години

болен освен, че гони една година капка, какво друго героично нещо направи??? в катуница не посмя да стъпи... с дпс-то танцува танго... пълен националсмоталист и кремълска ***...

328

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва да мразим руснаците, за да подчертаваме любовта си към американците? Въпрос на избор. Но на мен руснаците са ми по-близки.

327

хммм

преди 11 години

току що Тракиеца ми се вдигна в очите ... за разлика от 90% от другите във форума, знае, че се пише ***, а не пумиар ...жалко само, че caps-lock-a му е блокирал, както и някои неща

326

Анонимен

преди 11 години

НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е РУСОФИЛСКИ И ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА ... ----------------- E, после не се чудете, че българите са най-бедните и най-пропадналите.

325

до 595

преди 11 години

тоест, македонските гени, примесени заедно с гръцките в тракийските, са тракийски погърчени гени, примесени с тракийските ... нещо се забърках ...а да те открехна, албанците между другото произлизат от илирите например, които, как да ти кажа, също имат тракийски гени ... та и за тях ми е интересно как са се примесили към 65те %

324

до тракиец

преди 11 години

Каков тракиец си ти , сите сте македонци и великиот Бог Македон ви е создал.

323

до 588, Тракиец

преди 11 години

"АМИ ПОРАЗМЪРДАЙ СИ ПИЛЕШКИЯ МОЗЪК(АКО ИМАШ ТАКЪВ)"Съжалявам, сигурно ще се изненадаш, но някои от нас наистина нямат ПИЛЕШКИ мозък. Мърдай си го твоя... сега става ясно, защо имаш проблем с комуникациите с всички останали на форума.

322

до 588

преди 11 години

а ти знаеш ли, колко основни народа има в Китай и са обединени под името китайци?

321

do 572 i podobni

преди 11 години

Gledai purvo *Golemiqt lov*i*Promqna*,a pro4eti i malko BG Istoriq,no ne sega6nata s turskoto prisustvie,a istinskata,otpredi godini,moje6 i da presko4i6 i do Batak,ako si 4uval i togava pi6ete za tova kolko ni obi4at rusnacite i kolko skapano e bilo pravitelstvoto na T.Jivkov.Jalkoto e,4e sega istinski komunisti nqma,vsi4ki i vsi4ko e prekaleno komersialno!.A nie bulgarite sme naistina golemi neblagodarnici sprqmo velikiq ruski narod!

320

до 584

преди 11 години

какви са пък тия македонски гени, дето са се примесили с тракийските?

319

Анонимен

преди 11 години

как мои сега, червените *** не понасят вкуса на американския хамбургски салам.... ама може ли така? разтваряте алките за зелено, играете си непрекъснато на "***.и другарче за доларче", а от 23 гадини търсите вкуса на руската наденица??? червеносвински мурафети баси.... цяла източна европа си смени вкусовите качества, наште червени *** си търсят и ровят за старата сталинска помия....

318

Анонимен

преди 11 години

Каквито ще да сме, само да не сме турци!

317

до тракиец

преди 11 години

... нещо не ми стана ясна връзката между славянската кръв и харакиритата?