248

До 284

преди 11 години

Що не се гръмнеш заедно с последователите ти? Аман от *** като теб в тази държава.

247

пет

преди 11 години

Сергей, твоята идея за атакуване на премиерската власт неструва.Белене ще ни направи много по-бедни.Държавно участие означава народа да го плати.Просто си един перко .

246

румен221

преди 11 години

ДА КАЖЕМ ИСТИНАТА - Защо без евтин ток от АЕЦ-Белене няма живот!!!- Ако доклада на HSBC за Белене е верен и 2 реактора струват 10.3 милиарда ЛЕВА, от които 1,39 милиарда вече са вложени, ако преместим единя в Козлодуй ще похарчим още 6 милиарда или ЩЕ ИМАМЕ 1 РЕАКТОР ЗА 8 МИЛИАРДА ВМЕСТО ДВА ЗА 10 И ЩЕ Е ГОТОВ СЛЕД ПОНЕ 15 ГОДИНИ- ТОЙ ПАК ЩЕ Е РУСКИ, НО МНОГО ПО-СКЪП И ТОГАВА ЗАЩО ГО МЕСТИМ???- Спроред консултанта HSBC усреднената цена на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.42 ст/кВч. (доклада стр.11 долу в ляво)- Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и вноски по заема е 4.4 ст/кВч. Днес Козлодуй продава по 6,5 ст!!!1.Не става въпрос за това дали реакторите да са американски или руски Руските реактори са с много по-висока степен на надежност дори от Френските, а американците не ги правят от 30 години и са безнадеждно изостанали ОБЩО ПО СВЕТА СЕ СТРОЯТ 43 РЕАКТОРА, КАТО САМО НАШИТЕ БИЛИ ГУБЕЩИ!?!?- ИСТИНАТА Е, ЧЕ МОЖЕМ ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!!!До 1992 г. в България се е добивал триураниев осмооксид, който е обогатяван в тогавашния СССР и се е връщал в България като гориво за Козлодуй и затова цената на тока е била 0,2 стотинки!!!.- В България има достатъчно количество, за да се осигури българската ядрена енергетика 100 000 години напред!!! Горивото стои и чака УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето), 2. До сега са произведени и двата и половина реактора за АЕЦ-Белене (чехския, готовия и втория полусглобен), повечето от съпътстващите съоръжения и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория и това само за 1,39 милиарда!!!- С разликата до 4 милиарда, само български ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- СМЕШНО И ЖАЛКОНО КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ ГЛУПОСТТА ХОДИ ПО ХОРАТА И САМО БЕЗМОЗЪЧНА АМЕБА МОЖЕ ДА НИ УБЕЖДАВА, ЧЕ ФОТО-ТОК 79,0 СТОТИНКИ, Е ПО-ЕВТИН ОТ ЯДРЕН ТОК със себестойност 1,169 СТОТИНКИ (за справки страницата на НЕК)

245

Анонимен

преди 11 години

Бойкот на референдума! нека задунайците да си гласуват и преброяватНИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ

244

до 283

преди 11 години

"по време на социализма имаше допълнение към заплатата т.н.пари за "софийско жителство"Защо не съм го виждал това допълнение на фиша за заплата?

243

Анонимен

преди 11 години

Турция е с две АЕЦ и планове за трета,без референдум и политически интриги

242

do 273

преди 11 години

Лявата идея се подкрепя само от мързеливци и некадърници :)) От хленчещи мижитурки дето все чакат някой "да им даде".

241

Анонимен

преди 11 години

Ну Заец, Ну Погоди!

240

Анонимен

преди 11 години

Не гласувам за нищо, предложено от комунисти.НЕ НА МАФИОТСКИЯ ИМ РЕФЕРЕНДУМ!

239

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!

238

ДО 273

преди 11 години

*** ТИ ПИСАА, ЧИ МЕТАНА НЕ МИТЕ, А САМО ОМИРИСВА, НЕЩАСТНА ЧЕРВЕНА ГЛАВО... А СТИА СТЕ МЕЛИ.... ОСТАНАЙМИ БЕЗ ОБОНЯНИЕ ОТ ВАС ЧЕРВЕНИ КАРТУНИ....

237

Иван

преди 11 години

Явор Гечев: Позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко БорисовС колко кандидати води битка за този пост ?По добре да каже колко пъти е печелил срещу Бойко.а че вече от стрес каруцарския език му стана навик си личи от километри -шменти-капели" дрън дрън.Ще си остане с този пост - да му е честит.Най хубавото е че съсипва с всеки изминал ден БСП.Дори другарите от вътре се възмущават.

236

Анонимен

преди 11 години

Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!!

235

22

преди 11 години

До Анонимен Земляк, понеже виждам, че не си информиран, ще ти кажа, че първи това въведоха комунистите. Да си чувал, че по време на социализма имаше допълнение към заплатата т.н.пари за "софийско жителство"? Но все пак за да те успокоя, мисля, че няма да бъде прието.

234

Анонимен

преди 11 години

Призовавам всички отговорни и съвестни българи да НЕ гласуват на референдума!!!!!!!!!!!

233

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, но уточни къде виждаш мястото на българските капиталисти и олигарси от БСП в тази лява идея?

232

Анонимен

преди 11 години

серГЕЙ с майка руска еврейка и баща български ***...левия та*ак на бай тошо...***!

231

22

преди 11 години

Луд умора няма.Тоя се мисли за Наполеон!Боже, какви ги е БКП раждала , ражда и сега.

230

Анонимен

преди 11 години

Как да гласува човек за ГЕРБ,когато преди ден излиза финасовия министър с хрумването - "Заплата според града" - на това и децата ще се смеят

229

да отложим Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., Германия също, а нашите комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...