26

MISLE6T

преди 11 години

До Бай Тошо . A TI KAKVO O4AKVA6 BE GLUPAK ?! DA PODKREPIAT ATAKATA NA SIRIYCITE I DA IM KAJAT : BRAVO ,4E STE UBILI CIVILNI TURSKI GRAJDANI NA TURSKA TERITORIA !!!

25

Анонимен

преди 11 години

То е ясно, че това е случаен инцидент. Струва ми се, че Турция върви срещу собствените си интереси, а именно създаване на независима кюрдска държава. В Ирак кюрдите на практика живеят в пълна автономия и просто нямат официално признание, като се дестабилизират Иран и Сирия, техните кюрди ще почнат да драпат за обединение с иракските си братя.

24

АЗЕ

преди 11 години

Войната е...... НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО !

23

Анонимен

преди 11 години

по тая логика Турция може да е обстрелвана от своята агентура там. Това също е възможна версия.

22

Оп-са

преди 11 години

Абе вие сериозно ли си мислите, че сирийската редовна армия е получила нареждане от някой да изстреля един снаряд ей така? Защо му е на Асад да прави такава чутовна глупост, никому ненужна, без никаква полза за него, която явно е предтекст за агресия срещу него и война??? Мислите ли, че е толкова ***?! Тая мина е изстреляна с цел провокация!!!!!! Друго логично обяснение няма! Ще става каквото ще става, но да не бъдем толкова елементарни...

21

Анонимен

преди 11 години

Готви въженцето,аСадисте!

20

Продуцент

преди 11 години

Преди поне бяха креативни, когато изготвяха провокации. Дали облечени в полски униформи концлагеристи -1939г Германия, дали сащ ще атакуват собствения си кораб в Тонкинският залив - Виетнам, а сега най-обикновен минометен обстрел. Къде отидоха добрите сценаристи?

19

до 16

преди 11 години

Да включим ли, Бг-кораб---"ДРЪжКИ"...,и 3-те самолета ,друго нЕмаме?

18

Анонимен

преди 11 години

то незнам дали е трагична случайност, но пък сегашния продължителен обстрел от турска страна си е целенасочена агресия.

17

сириец

преди 11 години

спрете турските нашественници !

16

турчин

преди 11 години

Интересно защо българските политици не се учат от руснаците и британците.Българският политик винаги е някакъв нерешителен, плах (направо страхлив), сакън да не каже нещо в защита на Родината си.Сакън да не вземе някаква твърда позиция.Само Сидеров е изключение, но и той "кляка".Тези хора сърца имат ли? Българи ли са?Или аморфни създания без собствено мислене.Въобще хора ли са?

15

Анонимен

преди 11 години

Може и да се успокоят временно нещата, но мир в района на Близкия изток няма да има, докато не бъде смачкана държавата Израел!

14

Анонимен

преди 11 години

територията на туркия трябва да бъде поделена между България ,Гърция и Русия .тези територии напълно правно им принадлежат ! туркия е цирей който трябва да изчезне от тялото на света !

13

от Син поток

преди 11 години

И нашето копче върши работа

12

в момента ...!

преди 11 години

В момента ,с най-висок ръст в света са ---Китай и Турция !Въпросът е :Има ли Турция ИНТЕРЕС да води война ...,или има чужда намеса/както обикновено/ ?

11

РВСН

преди 11 години

Главнокомандващият на Ракетните войски със страгегическо назначение, генерал-полковник Сергей Викторович Каракаев, бил доста изнервен днес...Едвам го спрели да не натисне големият червен бутон.

10

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно е с цел провокация и включването на дрги страни официално на страната на ислямистите.Щом е било минометен обстрел това още повече затвърждава убедеността ми.Минохвъргачката е лесен и удобен за пренасяне инструмент.Най-вероятно самите "бунтовници" са стреляли а после са натопили сирийската армия.Ако беше армията нямаше ли да бъдат снаряди или ракети?Онези другите не разполагат с такива оръжия засега.Просто театър с цел атака..

9

турчин

преди 11 години

Руснаците както винаги адекватни.Ами тези хора мислят.А тук вече се заговори за война.По принцип явно политически Русия протяга ръка на Сирия.Дано Асад да е достатъчно умен и послуша руснаците.

8

САЩ

преди 11 години

Ние не можем да се ---ВЪЗДЪРЖАМЕ!

7

Анонимен

преди 11 години

Ако турците имат акъл, няма да стъпят и на 1 см. в Сирия. Тогава страната от самосебеси ще се разпадне. Но опита ли Анкара да влезе в Сирия, следват няколко неща: 1/ разделение на мюсюлманските страни по повод конфликта2/ напрежение между САЩ и Русия3/ икономически спад на Турция и отлив на инвестиции4/ засилване на мюсюлманския радикализъм в Европа, която традиционно не взема адекватна позиция по арабските въпросиПечеливши: -Израел и търговците на оръжие