169

Анонимен

преди 11 години

Само немски и английски си купувам.

168

хаха

преди 11 години

платеа реклама :>

167

до 204

преди 11 години

Аз пък точно от Гидо не съм доволна. Купих си ботуши от тях и след като се отпуснаха дясното ходило се отпусна видимо повече все едно са по - голям номер. Естествено в магазина ми казаха първо, че е невъзможно, после ми казаха че това не било дефект и да съм носела дебел чорап. След сума ти разправии и заплахи ми казаха, че ще ги впишат като рекламация и ще ми ги заменят за същите и пак разправии, защото по закон мога да си поискам парите. Е как да си купя български, еми няма вече никога.

166

Tepix

преди 11 години

Че аз имам поне 3 чифта на "Гидо" и съм много доволен. Повечето ми познати също носят български обувки.

165

Анонимен

преди 11 години

Че откога българските обувки се броят за качествени. Едно време нали само български носехме - целите ни крака облепени в кръвясали лепинки, стане ти удобна едва когато дойде време да я хвърляш. Че и ще ми ги продават за по 60-70 лева - да си ги носят!

164

Анонимен

преди 11 години

Картонени обувки като за покойници,да ме извинят всички за черния хумор,но това представляват евтините обувки-разпадат се след няма и месец.Хубаво е да се инвестира в качествена обувка от естествена кожа,но малко хора могат да дадат над 50 лева за нея.

163

АНТИ

преди 11 години

АКО ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 1000 ЕВРО ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА СИ КУПИ ТАКИВА ОБУВКИ, ИЛИ ДА ОТСКАЧА ДО ХИПЕРМАРКЕТА ЗА СИРЕНЕ ПО 2 ЛВ./КИЛОГРАМ.

162

trim

преди 11 години

Е като ги изнасят успешно за Италия и др. защо вият като гладни вълци ?Значи за там ги изнасят по 5 евро , а на нашия пазар по 60-70лв. на дребно, айде у левоооо :)

161

Анонимен

преди 11 години

непродаваеми са защото за 100 лева има много по-добри и по-качествени предложения..

160

ha ha

преди 11 години

Българина не е ***, той много добре знае кои храни са вредни, но пак си ги копува защото толкова може, така е и с обувките, той знае кое е качествено, но с тези заплати първо трябва да има за ядене и сметки, после за патъци.

159

Stafilakev

преди 11 години

hahahaha...kolko hora ot bg narod se dviji s takiva obuvki?!vie ne mojete da snimate daje v krakata na horata li i da pokajete s kakvi obuvki hodyat na rabota v zavodite, fabrikite, fermite,gradinite,nivite,gorite , na sport, na pazar, na kino /hm vie nyamate kina?!/

158

Анонимен

преди 11 години

Непродаваеми са защото са скъпи а голяма част от българите са бедни,точка.

157

до 190

преди 11 години

алелеее,ти кога купува обувки последно преди 5 години ли?Статията е ***-и китайците продават по-скъпо-10 кинта са картонени обувк,а хубави обувки са от 65 кинта нагоре

156

Анонимен

преди 11 години

Бългаски обувки не може да има ,защото няма Бългаски машини ,Бългаски кожи и конци.

155

ей, расъждавайте де

преди 11 години

Прочетох доста "екпертни" мнения, с изненада не открих истинската причина за проблема с ценовата разлика - китайските обувки не са обложени със всички такси, или само малък процент от тях. Защото тогава тия 10лв. няма да покрият само данъците, да не говорим за транспорт, труд, надценки и материали. Тогава цените им ще се изравнят с тия на българските, и тогава вече ще се сравнява качеството, материали и т.н.

154

Пешо

преди 11 години

Еми българина е тарикат, купува си обувки за 10лв и после дава 50 лв за лекарства против алергии гъбички и т.н. та за това винаги е без пари...

153

Анонимен

преди 11 години

Аз хиляди пъти ще предпочета да дам 30-40 лева за качествена българска обувка, вместо 10 лева за китайски ***, който не струва и 1 лев и ще се разпадне на втория месец.

152

!

преди 11 години

Няма лошо, че на пазара се продават китайски евтини обувки.Страшното е, че голяма част от българите не могат да заделят пари за качествени обувки.Много работа ще се отвори за кожните лекари - алергии, гъбички ,миризми и т.н.

151

Анонимен

преди 11 години

Евтиното винаги излиза скъпо, това важи за всичко, не само за обувки...

150

por

преди 11 години

Я проста математика10 лева : 30 дена = 0,33 лв/ден120лева: 515 дена = ~0,23. Скоро ще падна и под 20.