643

Анонимен

преди 11 години

За всичко с което не може да се справи Борисов обвинява предишните. Тогава трябва да каже за какво точно похарчи парите от резерва оставени му също от предишните.

642

до бай никой

преди 11 години

Ясно е и това, че борисов изхарчи събраните пари от предишните правителства. А не сме толкова късопаметни и помним, че живота ни при управлението на Станишев беше много по качествен. Заплатите и пенсиите бяха повишени няколко пъти. Това е факт който няма как да се отрече Даже дългът ни беше по - малък.

641

Бай никой

преди 11 години

явно всеки си дава сметка, че ББ е похарчил парите на хората и ги е обрекъл на мизерия..А какво по-точно е напавил станишев (даже не заслужава да се напише с главна буква)? Поредния високоплатен турист и артист от ГОЛЕМИЯТ Театър, наречен управление на България??? Не ставайте смешни и спрете да мрънкате.. Вземете да направите нещо за себе си и за Родината си....Държавата няма да може да направи нещо за хора, които не си плащат сметките и данъците, ама живеят с крадени дърва, кола, нафта и т.н.

640

Анонимен

преди 11 години

За Борисов всичко е игра. Той не си дава сметка какво причинява на народа. Ако знае отговорностите си ще се завре в миша дупка защото никой друг освен него не е наясно колко неспособен е всъщност

639

питанка до 1

преди 11 години

Аз разбрах!Просто се мъча да активизирам мисловната дейност в заблудените души на неговите привърженици,но се притеснявам,че това е мисия невъзможна!Моля се интелигентните хора в България да са разбрали колко вредно е за всички нас,всички власти да са съсредоточени в ръцете на един човек и то какъв......

638

Анонимен

преди 11 години

Колкото по - дълго живея в демокрация толкова по - силна е носталгията ми по тоталитаризма.

637

Анонимен

преди 11 години

З А Т В О Р за тези които провеждат геноцид над собствения си народ.

636

Анонимен

преди 11 години

Давате ли си сметка, че Борисов три години обяснява какво е направил той с наще пари и докато народа тъне в мизерия приближени на властта фирми трупат милиони а наглеца се бие в гърдите че харчи народни пари

635

До 754

преди 11 години

Чул те Господ!Златна ти уста,дано и други проумеят това.

634

Анонимен

преди 11 години

Борисов, мисля че скоро ще се говори за твойто минало.

633

1

преди 11 години

До питанка,не си разбрал,тънкия намек,на оня субект,който е разпределял финансовите порции,той иронично ,ни е подсетил за тиквата,нима сега той не разпределя финансовите порции,даже говори от свое име като ги раздава,все едно раздава лични парични средства.

632

Анонимен

преди 11 години

Тоя Борисов и Дянков са най големите лъжци. Хората вече нямат пари и з ахляб.

631

питанка

преди 11 години

Защо нито веднъж нашият премиер не хвърли вината за днешното състояние на икономиката, на един друг субект,който си призна публично,че разпределя финансовите порции в държавата.Да не би случайно да си го пази за бъдеш коалиционен партньор?А ние чакахме възмездие за золумите му!Блаженни са все още вярвящите в "различния от предишните" ББ!!!!!!

630

Анонимен

преди 11 години

48-ми, дано Боко прочете коментара ти!

629

...

преди 11 години

По повод това ,че на повечето им е крив Бойко или който и да е за доходите и разходите бих ви казал една лична препоръка.По-добре да търсите вината в себе си , дори когато тя се дължи на някой друг, от колкото обратното - винаги някой да ти е виновен. Причината е много проста , в първия вариант може да подобрите нещо в себе си или много неща в себе си и това да доведе до положителни резултати. Другия вариант е да си вечно хленчещ и винаги някой да ти е виновен.

628

Писна ми

преди 11 години

Тоя от началото до края на мандата си все Станишев му е виновен за всичко.

627

radioprestilka

преди 11 години

До АзТова няма да е Прецедент относно логическото мислене на Управниците, това са факти! до сега Мислят едно, казват твторо, получава се трето, това на закуска, обет, вечеря - новинарски емисии! Относно екстрементите... Май пуснах и преди поста за бъдещето!Едно момче попитало баща си:- Тате какво е политика.Бащата му отвърнал:- Виж сега тате, аз нося парите в къщи, значи аз съм правителството. *** казва какво да правим с парите, значи тя е ръковотството. Прислужницата изпълнява задачите на ***, значи тя е работническата класа. Ти си този, за който отиват парите, значи ти си народът, а малкото ти братче е бъдещето.Една нощ момчето вижда, че баща му го няма. Става и вижда, че братчето му си е напълнило памперса и отива в спалнята на родителите си да събуди майка си да го преоблече, но вижда прислужницата да спи с баща му.На сутринта той казва на баща си:- Тате, разбрах какво е политика! Докато правителството се е*ава с работническата класа, ръководството спи на народа никой не му обръща внимание, а бъдещето е осрано отвсякъде.

626

аномалия

преди 11 години

я виж ти аномалия пише че има 807 коментара ама като влезеш има 743 странно бойко да не са му дали клавиатура и мишка, мислех че е над тези неща.

625

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦИ ТИСИА ДРЪТА КУМИНИЗКА ****...!...ДОООБРОО ВЕЧЕ ДОБРИЕ ЛУДИ КАКО СТЕ...?

624

666! СУПЕР...

преди 11 години

....И ПО КРОТКО ШО ПАРТИЯТА ШТЕ РИТНЕ...!