197

Анонимен

преди 11 години

Сега, те как са ги събрали, за всички стана ясно. Както си плащат за избори Станишевите хора, така си плащат и за референдум. Имат много пари плащат, коментира Борисов. Този лъжлив *** се самозабрави! Аз съм се подписал, но никой не ми е платил! А и не членувам в БСП! Тиквата съди по собственото си минало и настояще. Рекетьор на дребно и крадец и лъжец на мноооого едро! Предлагам да заведем индивидуално дело за клевета, или добре да го накажем на изборите!

196

Аз

преди 11 години

До ИвоЗначи при възможност за референдум, той веднага се съгласява и спира всякакви преговори до тогава, и вие пак сте недоволни? ЕВАЛА моми и момци ... бъдете все така "обективни"

195

Кака Мара, ку..стара

преди 11 години

И аз като Тиквара го искам по-голем, по-твърд и по възможност веднага - референдума

194

Анонимен

преди 11 години

Манчев: "Държавата ще плати, ако провали сделката".В момента ни управлява Манчев. Няма смисъл от референдум! Манчев иска да започва строежа на АЕЦ "Белене". Не му пука ще има ли, няма ли да има и какъв ще е резултатът от референдума. Ако не започне, пак държавата (ние) ще му плащаме неустойка.Питам, аз - по силата на какви уговорки и с кого, един енергиен шеф управлява държавата?

193

Е-референдум

преди 11 години

За е-референдум трябва интернет в цялата страна и до всяка баба и дядо поселата. Освен интернет трябват компютри или смартфони с wi-fi. И колко хора могат да си осигурят подобна екстра? Хайде пъров държавата да си откупи кабелната инфраструктура на БТК и да прокара през нея интернета, а след това могат и да снабдят всеки с интернет устройство за достъп и гласуване.До тогава или БСП ще извадят 10 - 15 млн. лв за исканият от тях референдум, или просто той няма да се проведе поради редица причини.

192

Анонимен

преди 11 години

До 263 S O S !Баба Гюрга може да дои овцете, но пере с автоматична пералня, а не в реката!И знае, че ако няма нова АЕЦ, след като угасне "Козлодуй" ще купува скъп ток от други държави. Ако има нова АЕЦ, частникът може да реши да изнася всичкия ток и ако продава тук сметката й ще скочи, защото посредниците чакат дяла си. Знае, че ако Quantum Group Inc не започнат строителството, пак тя ще плаща неустойките им. Така че, грижата на баба Гюрга са заради липса на държава.

191

hagen

преди 11 години

До258Мога да те посъветвам само едно.Като гледаш нагоре не стой със зяпнала уста че може да се нагълташ с керосин от твоите цистерни които виждаш как излитат от Сарафово.

190

Анонимен

преди 11 години

Щом народът вече ще взима решенията, за какво ни е въобще парламент и мутра-диктатор?

189

офтопик

преди 11 години

до 257Над София цяла седмица не спират да минават реактивни самолети, денонощно. И все в една посока. Тъкмо един се скрива над Витоша, тръгват нови 2-3. През деня прилича на авиошоу. Състезания ли са, демонстрации ли са, учения ли са? Не знам, ама, то си е пара това нещо!

188

Анонимен

преди 11 години

Манчев,Хърсев,Тасев ! Тия три имена са достатъчни човек да си помисли че се касае за МУФТА в големи размери. От досегашните разходи за "гьола" само Манчев е завлекъл над 160000000 за "консултации". А за сметка на това и НЕК и БЕХ са под угрозата да ги лапнат алкашите.

187

S O S !

преди 11 години

Дали баба Гюрга от село Джулюница (търновско)знае какво е атомна централа,атомна енергия,атомна мръсотия и т.н. за да си даде мнението на референдумаслед като издои кравата и оФФФцата и нахрани кокошкитеА?Та искам да кажа ДЕ,че този РЕФЕРЕНДУМ е пълна щуротия,която ще струва много пари взети от нашите ДЖОБЧЕТА мили ми форумциА дали бай Пешо от село Горно нанадолнище знае какво е референдум и АЕЦНа БСП/дс,кгбхич и не им ПУКА!?

186

Анонимен

преди 11 години

Манчев предупредил, че ако държавата по политически причини посмее да бави сделката, ще трябва да плати разходите на консорциума за американските им юристи и финансисти, които струват майка си и баща си. Казал: "Ако се стигне до поредно политическо, а не икономическо решение, ще трябва да ни върнат парите. Избори, референдуми - някой трябва да плати този политически риск!

185

Анонимен

преди 11 години

Нагъл, по-нагъл, по-по-нагъл, най-нагъл, най-най-най-нагъл, Бойко от село Банкя!

184

Анонимен

преди 11 години

А, стига с вашите бесепета, гербери, Боковци, Станишевци, Куневици!Става въпрос за това, колко ще струва да си включиш котлона за едно кафе. Ако изобщо имаш ток!

183

До hagen

преди 11 години

Явно си чалго-гербераст, и не исках да падам толкова ниско да ти отговарям, но истинските факти са следните: самолети-цистерни излитат от Сарафово. Това, което излиза от тях не е от соплата, а е от резервоарите. Освен това не летят по утвърдените коридори. Оставaщите от соплата на реактивните самолети газове се разсейват за минута-две. Тези стоят с часове и представляват Х. Имам и снимки от вчера. И е редно някой от управляващите да обясни на хората за какво иде реч. Изисква го демокрацията. Скриването на истината, каквато и да е тя означава тоталитаризъм и ГЕРБ = БКП след аварията в Чернобил, а това вече означава съд за национално предателство.

182

вижте небето

преди 11 години

Не съм този, който постоянно пише за пръскащите самолети. И аз не му вярвах. Друг ден не зная как е било, но днес наистина е много странно. Постоянно минават самолети, които не оставят обичайната бяла линия след себе си. Следата не изчезва, а се разнася и небето е покрито с дълги бели облаци. / от ЮЗ България съм/

181

мирен атом

преди 11 години

Ми то както е тръгнало,за какво ни е референдум,направо пускаме емисарите в Столипиново,Факултето,Максуда,където е съсредоточен електоралния глас и готово. Сега сериозно,как я виждате тая работа,хора,които нямат 8-ми клас да решават енергийното бъдеще на България? Вие,които прендирате,че сте там за доброто на България за 23 години не можахте да разработите една единна концепция от приоритети за България.На мен ми прилича по-скоро на измиване на ръцете

180

outsider

преди 11 години

Чрез референдума Бойко Борисов иска да свали отговорността от себе си - и за проваления досега проект и за това, какво ще получим от американския инвеститор.

179

ненавиждам простаци

преди 11 години

Тикво, а аз мечтая да се пръждосаш барабар с цялото си правителство, дупетати, партийните си л**нари по места и не на последно място - с избирателите си *** на майките си в ония места, от където сте излезли и никога повече да не видите бял ден!

178

Старец

преди 11 години

Странно, че младите наричат един червен другия син !!! В партия Герб всички червени , а знаете ли колко в тая партия Герб по едно време предаде свои приятели , а знаете ли колко в тая партия има предатели на България? Предател на България намба 1 - Борисов който има споразумение с службите от САЩ и Европа за негово минало !!!