124

Анонимен

преди 11 години

До146Взимай си лекарствата, психопат, и млъквай! Алчни пенисионерите под строй вървели, парите му ядели на кретена. Ти не си нормален бе, ***! Въшки ти ядат г.ъза, а с тази психясала тиква гледай да не ти вържат ръкавате. Лекувай се, че ще свършиш много зле!

123

Анонимен

преди 11 години

НА ТОЯ АКО МУ СКОЧА АМА НЯМА КАК БАТ БОЙКЬЙО ГО ПАЗИ С МУТРАФОНЧЕТАТА

122

До 146

преди 11 години

Човеъвче, не знам какъв ки, но нямаш капка домашно възпитание...Да не са те отглеждали в клетка или пещера, заедно с животните?Предполагам, не очакваш да доживееш до алчен пенсионер със 150 лв пенсия?А животът може да те уреди точно в това положение!Хората са казали, не плюй в кладенеца, ме може от там вода да пиеш!

121

Анонимен

преди 11 години

Пенсиите скачат от април-------------Какво скачане бе?!?Те едва забележимо мръдват, тия се скъсаха да се свалят СКАЧАТ, ка СКАЧАТ!....iМного шум за нищо!

120

до 144

преди 11 години

*** ще наричаш алчния си баща ! Когато някой ***, работи като роб, но прави избори по същия начин, е гнусно ко*еле, което не просто е провалило своя живот, но и на бъдещите поколения. Всеки алчен пенсионер, гласувал под строй, не заслужава и капка внимание !Аз не ям парите на пенсионерите ! Те ядат моите ! Капиш *** ?

119

Анонимен

преди 11 години

До СеирозноВиж, ***, когато ти работиш за тази държава 40 години, тогава ще имаш право да ***.ш дри.сните си срещу себе си. Млъквай, че за такива като теб Бог забавя, но не забравя. Внимавай с тази куха кратуна дето имаш, да не ревеш преждевременно за пенсия от някоя инвалидна количка!

118

Анонимен

преди 11 години

Що плачите на страницата,идете плачете пред МС

117

Маджаров

преди 11 години

Дянков каза ,че е време да вдигне и майчинството,но майките се опънаха и казаха че им е добре така и ако ги вдигнат на повече от 240 лева ,няма за какво да ги харчат и ще са им в повече

116

BG

преди 11 години

Това ми звучи като първоаприлска шега. То беше уж в началото на годината , после от 1-ви април, направо да му се отще на човек.

115

Анонимен

преди 11 години

До ЖениХиена

114

Ама когиш бе пица ?

преди 11 години

Пенсиите скачат от април, потвърди Дянков - без да уточнява на кой април и коя годината.

113

Сеирозно

преди 11 години

Айде стига с тия пенсии !!! България страна на пенсиите ли е ?! В дъжд, пек и студ, седят по пейките пред блока - клюкарстват , плетат интриги, злобеят и завиждат !!!Писна ми ! Ширят се в огромни апартаменти, но не пускат едно семейство да им живее в празната стая, та да си помагат за пенсията. Алчни и злобни - това са българските пенсионери.

112

Жени

преди 11 години

***

111

ssss

преди 11 години

Г-н Дянков, не се ли срамувате да говорите за такива мижави увеличения на заплати и пенсии?Това ли всичко, което можа да направи вашето правителство за подобряване благосъстоянието на народа? Знаете ли какво може да се купи и плати със заплата от 310лв.?Срамувам се, че се доверих и повярвах на вашите обещания!

110

Smurf

преди 11 години

И това нещастно повишение няма ама няма нищо общо с изборите , по никакъв начин защото се прави цели 100 дена преди изборите , докато Станишев предизборно вдигна пенсиите само един месец по рано. Дааа къде са си цели 100 дена ехе има време колкото си щеш , докато 1 месец ехее къде е. Така се работи в Герб бой по популизма и раздаването на пари с предизборни цели. Ейй и да не забравите кой ви ги вдигна и кой ви ги дава , и да цаливате ръка еййй

109

анонимен

преди 11 години

как защо от 1 април ще се вдигат пенсиите, ами че то е много ясно- дотогава ще умрат още осигурени лица и така ще има още икономии за тях

108

любопитен

преди 11 години

От първи април коя година ще се увеличат пенсиите и минималната заплата?Тези герберасти трупат милиони и милиарди от нашата мизерия.Гласувайте пак за палачите си!

107

Анонимен

преди 11 години

Плебса за каквото е гласувал това и получава.ГЛАД и МИЗЕРИЯ

106

ЦК НА ГЕРБ

преди 11 години

И 510лв да стане с тези цени - пак няма да се промени нещо...тока ни скъп,водата ни скъпа, цакат ни монополисти в GSM-услугите... какво ще се промени толкова .... пак ще ядем второ разрядна евро помия под формата на ГМО домати с вкус на пъпеш от по 4лв килото...Ай сиктир

105

Старец

преди 11 години

Към 108 -112: Прекрасно четиво,вичко,което искам,е в него.Докажете ми го по някакъв начин и гласът ми е за вас.И не само един глас...