74

До 109

преди 11 години

Това от кой резак го чу хахаха? Имаме ли си държава със страхотна природа? Имаме! Имаме ли едни от най-хубавите жени? Имаме! Ако бяхме турски ***,щяхме да сме грозни и смотани като вас,да ви е.а майката проста промита хахах.Айде у анадола боклуко!

73

Анонимен

преди 11 години

toia puk da ne e pravil filma, zashto gi provokira. kakvoto povikalo takova se obadilo. hi4 ne moga da se zanimavam, boiko ni stiga na nas

72

Анонимен

преди 11 години

АЗ ПЪК ИСКАМ ИРАН ДА УДАРИ ИЗРАЕЛ

71

98

преди 11 години

по-кротко, успокой се, кръвно ли имаш, изказала съм се точно веднъж и сега втори път

70

до 72

преди 11 години

През средновековието и в миналото, всяка идеология на практика е била религиозна, поради специфичността на времето. Това го наблюдаване и в момента при исляма - зад религията се крие идеология на експанзията и разширяване на влиянието - политическо и икономическо. Лошото е, че ни връщат с тази идеология-религия с векове назад в развитието на човечеството.Единствения положителен елемент които виждам тук е отричането на лихварството.

69

Анонимен

преди 11 години

Време е да чуят истината за светинята си - обикновен човек с много пороци, честолюбив, психично болен и ****офил. Обожествяването му е обида към бога, или алллах, както те го наричат. Само бог е съвършен.

68

Изсмаил

преди 11 години

Ислям = ФАШИЗЪМ =Трета световна война ако не се спре идиотизираният ислям

67

Анонимен

преди 11 години

и забрана на надупването, обидно е

66

sofeto

преди 11 години

"Искат забрана на обидите срещу пророка Мохамед".....виж ти докъде стигнаха нещата???

65

Анонимен

преди 11 години

колко добронамерени и добродушни на тия исляма е едно, но исляизма е нещо като фашизма

64

Анонимен

преди 11 години

тоя на снимката със сигурност не е чувал за езика на омразата...

63

до 83

преди 11 години

... зависи всъщност от кого си отгледан.сигурен съм, че еничарите преди няколко века са били раждани от доста различни родители, а накрая всичките са изповядвали едни и същи ценности и морал.В случая с религииите, който и да те отгледа, ти изгражда една стена, заради която не виждаш съседите си.

62

Иван

преди 11 години

С други думи, не трябва да мразим ислямските си поробители, ами да ги обичаме и да чакаме с радост новото ислямско (по-познато у нас като турско) робство, което явно идва !? Обама да не се е объркал нещо?

61

Анонимен

преди 11 години

Напълно приемам! Никога няма да се подигравам на Мохамед или на мюсюлманите.Веднага щом се уверя, че мюсюлманите не правят негативни коментари за християните, евреите и други религиозни общности. Когато всички ислямски държави приемат кодекс, според който неизповядващите исляма не само са хора, но е и забранено да бъдта обиждани.Дотогава, най-доброто което можете да получите от мене, е презрение, а най-положителното, което можете да чуете, е някой виц.

60

мислител

преди 11 години

Религията както и много други неща в живота не се избират доброволноВсичко зависи от това къде и от кого си роден

59

Талибанец

преди 11 години

"Искат забрана на обидите срещу пророка МохамедТе говорели на езика на омразата"Ах този лош език. Език на омразата. До сега не го бях чувал, но наскоро го чух. Не е като обикновенния език, който така постоянно чувам - езика, на който звездите ми говорят.Този е друг. Този е лош.

58

Анонимен

преди 11 години

А НАХАЛНИ И БЕЗОЧЛИВИ.....ДА СИ ГО ДЪРЖАТ В АЗИЯ И АФИКА ПРОРОКА СИ ,НЕ ДА ИДВАТ В ЕВРОПА И ДА ИСКАТ..БАБА СИ!!!!

57

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен-74 а твойта майка неможе ли.

56

Анонимен

преди 11 години

"Демокрацията е обществен строи при които права имат само богатите и всичко се прави в името на богатите"Ми не. Властта на парите, е тази която определя, че богатите имат права, а бедните не.Демокрацията е хубаво нещо, но когато избирателите вярват на вестници и телевизии собственост на богатите, то се стига до това да изберат наркотрафикант, мутра и рекетьор за премиер. И тогава тежко и горко на избирателите.

55

Анонимен

преди 11 години

До Bushido-фашистите даже трябва да се избият ,те са българските шовинисти.